Profile cover photo
Profile photo
Cik Yanie
840 followers -
"Manusia yang tidak pernah lari dari berbuat salah, melakukan dosa dan membuat khilaf"
"Manusia yang tidak pernah lari dari berbuat salah, melakukan dosa dan membuat khilaf"

840 followers
About
Cik's posts

Post has attachment
**
๏ปฟ

Post has attachment
Fossil Bag Koleksi Terkini
Sebut sahaja tentang beg kulit asli, pasti anda terfikirkan
jenama Fossil. Kalau anda belum pernah dengar tentang jenama Fossil, ia
merupakan jenama ternama koleksi leather bags [1] ย 
yang popular dan digemari ramai. Fossail amat diminati ramai kerana buata...๏ปฟ

Post has attachment
Throwback 4 FEB 2017 (MY E-DAY)
Syukur, selesai majlis E-day๐Ÿ’aritu. Tp xsempat bukak blogger, lappy buat hal huhu ๐Ÿ˜‘ So nak kongsi gambo yee. Mak mertua yang mudah menangis tu lah mata gitu ๐Ÿ˜ Welcome to the club Muhammad Ridzuan Bin Samsudin Thankyou kepada kawan-kawan dan tetamu yg sud...๏ปฟ

Post has attachment
E-Day
13 May 2013 , bermula nya kisah antara kita. Permulaan cerita cinta kita. Day by day, hati semakin sayang, jiwa saling merindu. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ 1 sekolah di Kolej Vokasional Likas, 1 kelas di kelas Teknologi Elektrik, 1 hati buat apa pun kerja, 1 hal nak urus rajuk ma...๏ปฟ

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Bangi Wonderland
Haa siapa minat aktiviti air tu nanti mai lah Bangi Wonderland Theme Park and Resort ni. Mesti syok kan. Yanie memang sukaaaaa pergi tempat2 macamni. *Sunway Lagoon pun belum jejak lagi. Anyone jom pergi jom jom jom. HARGA: PARK INFO 27 AUGUST 2016 BUKA๏ปฟ

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded