Profile cover photo
Profile photo
Yana MIB
475 followers -
Move on itu melangkah maju, bukan melupakan!
Move on itu melangkah maju, bukan melupakan!

475 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Hari Terbuka JBPM Cawangan Serdang 2018
Assalamualaikum... Zafirah tu since umur dia 5 tahun dah bercita-cita nak jadi bomba. Sebab nak tolong orang. Aku pun tak tahu la mana dia nampak bomba tolong orang. Tak pernah tunjuk rasanya. haha~  Tapi memang dia minat sangat laa nak jadi bomba. Elehh ma...
Add a comment...

Post has attachment
Susun Atur Kitchen Cabinet yang Sentiasa Berubah
Assalamualaikum... Agak malas nak menaip. Tapi nak update entry jugak! Saja cuci 'sawang' kat blog ni. lol~  Entry paling senang nak buat, entry susun atur. hahaha Dulu aku pernah jugak update entry susun atur KC rumah mak aku ni. Ce klik link   " Rak Atas ...
Add a comment...

Post has attachment
SusunAtur: Wall-shelf Tanpa Rosakkan Dinding
Assalamualaikum... Lama tak buat entry susun atur kan? Sejak makin bertambah ahli keluarga ni tak rajin nak snap snap gambar sebelum selepas menyusun. hihi~  Weekend baru ni macam kena rasuk dengan mambang mengemas, habis satu rumah aku punggah and susun ba...
Add a comment...

Post has attachment
Personal Shopper London. BUKAN Aku!
Assalamualaikum... Tahun lepas gigih adik aku and besfren dia jadi personal shopper kat UK sana. Masa tu memang tengah sale gila gila, so dorang saja la amek order dari Malaysia. Surprisingly, sambutan sangat menggalakkan!! Banyak sangat order masuk. Alhamd...
Add a comment...

Post has attachment
Musim Umrah 2018
Assalamualaikum... Ahad, 25 Februari, aku hantar mak ke KLIA. Buat pertama kalinya mak menunaikan ibadat umrah. Dia follow sekali family kakak dia, mak onga. Mak onga dah selalu pi sana. Asal ada duit lebih, masa sesuai, memang dia akan pi buat umrah. Kali ...
Musim Umrah 2018
Musim Umrah 2018
ctliyana86.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
3rd Pregnancy, Alhamdulillah
Assalamualaikum... Eh aku tak pernah cerita pun kan aku pregnant lagi? Sekadar selit² dalam entry je. bahaha~  Ikutkan memang malas nak buat entry khas, tapi kang anak² aku dah besar, dorang baca blog aku, sentap pulak yang sorang tu takde entry khas pasal ...
3rd Pregnancy, Alhamdulillah
3rd Pregnancy, Alhamdulillah
ctliyana86.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Zafirah turns 6!!
Assalamualaikum... 14 Februari lepas, genaplah umur anak sulung, my only anak dara, 6 tahun. Kejapnya masa berlalu. Tak sangka dah 6 tahun jugak aku pegang title MAMA! *I feel old * Plan asalnya nak bagi dia celebrate secara besar²an kat sekolah (sebab dah ...
Zafirah turns 6!!
Zafirah turns 6!!
ctliyana86.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Weekend Well-Spent di Genting Highlands
Assalamualaikum... Akhir bulan 1 hari tu, laki ajak pi Genting. Dia kena cover event Tournament Dota. Jangan tanya lah pasal event tu. Aku tak main game Dota so malas amek tahu. Yang aku faham dorang buat tournament kat Arena of Stars dan berlangsung selama...
Add a comment...

Post has attachment
Melawat Borobudur Temple
Assalamualaikum... Oke sambung balik cerita trip to Yogyakarta . Malas betul nak update sekarang ni. haihh~ Untuk hari kedua, kitorang plan untuk pi Borobudur . Bos belanja transport sebab malam tu ada company dinner. Kat sana sewa transport dorang kira by ...
Melawat Borobudur Temple
Melawat Borobudur Temple
ctliyana86.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Brownies Sedap Bandar Baru Bangi
Assalamualaikum... Hi korang. Lama jugak daku menyepi. Takde idea nak mengarang kekdahnya. Padahal banyak gila benda nak dicerita. haha~ Oke hari ni saja nak share pasal bisnes baru aku. Kemain dah ada bisnes sekarang. kahkah~  Mana yang follow page aku tah...
Brownies Sedap Bandar Baru Bangi
Brownies Sedap Bandar Baru Bangi
ctliyana86.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded