Profile cover photo
Profile photo
Xtrovert Media Reklambyrå
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Vi har nyligen gjort en ny webbsida, logotyp och en enkel grafisk profil till Floreas Bygg & Förvaltning, läs gärna mer i vår blogg!
Floreas utför allt från projektering, renoveringar, ombyggnationer samt mindre nybyggnationer till förvaltning, fastighetsservice, inre samt yttre skötsel. Webbsidan kommer att byggas på efterhand med bland annat fler referensuppdrag, den innehåller även en bloggfunktion där Floreas kan uppdatera med information om pågående projekt.
https://www.xtrovertmedia.se/webbsida-for-floreas-bygg-xtrovert-media/
Add a comment...

Post has attachment
Under 2018 fick vi förmånen att bygga både den grafiska profilen och en e-handel för det nydanande konceptet Human Recharge. Human Recharge är samlingsplatsen för produkter som får oss som människor att prestera bättre, fungera optimalt och rehabilitera snabbare.
https://www.xtrovertmedia.se/grafisk-profil-och-e-handel-for-human-recharge/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
I höstas fick vi uppdraget att göra en logotyp och tillhörande grafisk profil åt företaget Arch of Scandinavia AB​ och ett av deras dotterbolag Laserinstitutet​. Bolag som satsar på banbrytande teknik för att optimera människor i både deras vardag och rehabilitering.

För oss på Xtrovert Media är uppdraget ett bra kvitto på vår ställning som en av de ledande byråerna inom medicinteknisk bransch och vi hälsar Arch of Scandinavia och Laserinstitutet varmt välkomna!

#archofscandinavia #laserinstitutet #archpartner

Läs mer: https://www.xtrovertmedia.se/grafisk-profil-arch-scandinavia/
Add a comment...

Post has attachment
Har du en säker webbsida? Varför är det så viktigt med SSL-certifikat? Varför får du en bättre placering i Google om din webbsida börjar med "https://..."?

https://www.xtrovertmedia.se/sakrare-webbsida-med-ssl/
Add a comment...

Post has attachment
Behöver du en ny webbsida till företaget eller du kanske vill starta en e-handel/webbutik? Vill du lära dig att bygga den från grunden och sedan sköta om den själv utan att anlita en reklambyrå eller webbyrå för att göra jobbet?

Fördelen med att gå en kurs på en reklambyrå är att vi ger dig helheten, inte bara det rent tekniska. Du får även lära dig grunderna i layout, typografi och bildtänk. Innehåll, struktur, texter, SEO och hur du ska presentera ditt företag på bästa sätt. Vi kommer alltså att sätta ditt företag i fokus och hur du marknadsför det vid skapandet av din webbsida.

För att du ska kunna tillgodogöra dig kurserna på allra bästa sätt kör vi heldagar med SMÅ klasser!

Läs mer och gör en intresseanmälan på nedanstående länk! Välkommen!
www.xtrovertmedia.se/kurs
Add a comment...

Post has attachment
Idétorka eller redan gått på mental semester? Reklambyrån Xtrovert Media i Göteborg erbjuder en timmes fri konsultation!

Läs mer på: http://www.xtrovertmedia.se/fri-konsultation/

#reklambyrå #xtrovertmedia #konsultation #kostnadsfritt #trycksaker #grafiskformgivning #filmproduktion #webbproduktion
Add a comment...

Post has attachment
Under våren fick vi förtroendet att producera en kortfilm för Barnplantorna – Riksförbundet för Barn med Cochleaimplantat och Barn med Hörapparat. Filmen används som informationsmaterial på webben och även som introduktion på mässor och föreläsningar.

Barnplantorna har under många år verkat för en positiv utveckling gällande barn med olika typer av hörselnedsättning och hörhjälpmedel. Vi på Xtrovert Media är stolta över det fortsatt fina samarbetet med Barnplantorna som nu varat i över 12 år.

Se filmen på Xtrovert Medias blogg:

http://www.xtrovertmedia.se/ny-informationsfilm-barnplantorna/
Add a comment...

Post has attachment
Har ditt företag en grafisk manual? Varför är det viktigt att ha en en utarbetad grafisk profil och en nedtecknad manual? Vad ska det stå i en grafisk manual?

Vi skrev precis ett blogginlägg om detta. I inlägget kan du även se ett exempel på en enkel sådan vi tagit fram till en av Sveriges största konståkningsklubbar – VFKK (Västra Frölunda Konståkningsklubb).

http://www.xtrovertmedia.se/vikten-av-att-ha-en-utarbetad-grafisk-profil/
Add a comment...

Post has attachment
Program som vi på Xtrovert Media gjort till Barnplantornas sommarläger på Sundsgården anlände precis från tryckeriet! :-)
http://www.xtrovertmedia.se/program-till-barnplantornas-sommarlager-pa-sundsgarden/
Add a comment...

Post has attachment
En av de senaste webbsidorna vi gjort var den till Harmony Health, generalagent för det amerikanska medicintekniska företaget BioElectronics. Harmony Health säljer en smärtlindringsprodukt som heter ActiPatch och som nyligen börjat säljas på bland annat Apoteket Hjärtat och butikskedjan Life.

Förutom att göra Harmony Healths webbsida och e-handelsbutik har vi även tagit fram deras logotyp, grafiska profil och marknadsföringsmaterial som broschyrer, produktblad/foldrar, mässmaterial, monter etc.

Behöver du en ny webbsida och kanske har några frågor om webbproduktion? Hör av dig – vi ger dig gärna goda råd och tips! Och fram till den 17 mars 2017 lämnar vi 15% rabatt på vårt timpris på offerten om du beställer en ny webbsida eller e-handel baserat på WordPress.

http://www.xtrovertmedia.se/webbsida-for-harmony-health-gjord-av-xtrovert-media/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded