Profile cover photo
Profile photo
Xelart servis računara
12 followers -
Kvalitet pre svega
Kvalitet pre svega

12 followers
About
Posts

Post has attachment
Instalirajte besplatan Avast antivirus na Srpskom

Preuzmite besplatnu kućnu verziju Avast antivirusa sa adrese:

http://files.avast.com/iavs9x/avast_free_antivirus_setup.exe .

Pokrenite instalaciju. Na prvoj strani kliknite na English i pronađite Srpski jezik. Zatim kliknite na Izmene (Customize).

Na sledećem ekranu odaberite opcije kao na slici 2. Ostale opcije su praktično nepotrebne ili mogu da smetaju i usporavaju sistem.

Posle samo potvrdite instalaciju i preskočite (Skip) instalaciju na Android uređaj ako to ne želite.

Na kraju proverite na stranici Pretplata da li je Avast aktiviran 365 dana, ako nije, idite na uklanjanje programa i odaberite opciju Activate.

To je sve, uživajte u trenutno najboljoj besplatnoj antivirus zaštiti.
Photo
Photo
4/1/18
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Ako ste polomili ekran na laptopu, ne očajavajte... kod nas možete zameniti ekran novim ili polovnim u vrlo kratkom roku ili čak odmah ako nismo u gužvi.

http://www.xelart.com/zamena_ekrana.php
Add a comment...

Post has attachment
Virusi mogu uništiti podatke ili oboriti sistem, saznajte kako da se zaštitite od ovih napasti koje vrebaju sa Interneta.

http://www.xelart.com/ciscenje_virusa.php
Add a comment...

Post has attachment
Ako imate važne podatke na hard disku, dobro je znati šta možete očekivati čak i od novog diska. Pogledajte koji su najčešći kvarovi.
http://www.spasavanje-podataka.info/najcesci-kvarovi-hard-diskova/
Add a comment...

Post has attachment
Zamena čipova i reballing na laptopovima svih brendova, brzo i sa garancijom. Ako Vaš laptop pali ali nema sliku, verovatno je stradao čipset ili grafika, a takve popravke radimo rutinski već godinama.
http://www.xelart.com/zamena_cipova.php
Add a comment...

Post has attachment
Opasan virus Locky masovno napada računare u Srbiji i uništava sve podatke. Obezbedite svoje računare na vreme najkvalitetnijom zaštitom.
http://www.xelart.com/avast_antivirus.php
Add a comment...

Post has attachment
Ako ste tek otvorili privatan biznis, prva sledeća stvar je izrada web sajta, jer to donosi nove klijente i na kraju novac. Ako već imate sajt koji niko ne posećuje, potreban vam je web marketing i SEO koji vrlo uspešno radimo.
http://www.xelart.com/izrada_web_sajtova.php
Add a comment...

Post has attachment
Свакоме понекад затреба измена PDF документа, па нема смисла куповати скупи Adobe Acrobat само за то. Прибележите овај бесплатни online уређивач PDF докумената са неким основним могућностима. И не заборавите да им се одужите тако што ћете кликнути на рекламу.
Add a comment...

Post has attachment

Servis računara Xelart je donirao jednu celokupnu dnevnu zaradu u vidu razne robe kao pomoć stanovništvu ugroženom poplavama, a naši zaposleni su i nezavisno od toga poslali novac, hranu i odeću u centre za pomoć. Pored toga, učestvovali smo u Twitter zajednici na širenju hitnih informacija vezanim za spašavanje ljudi u kritičnim danima, postavili sajtove za pomoć i na svaki drugi način se uključili u akciju. Zahvaljujemo se svima koji su se odlučili za naš servis, sa saznanjem da će plaćanjem naših usluga direktno pomoći Srbiji a ujedno rešiti problem na svom računaru.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded