Profile cover photo
Profile photo
Wuzzi Alert - mobiele alarmering voor binnen en buiten.
6 followers -
Wuzzi Alert is mobiele alarmering voor binnen en buiten. Wuzzi Alert zorgt voor een zeker en veilig gevoel, met een druk op de knop is hulp altijd dichtbij, dag en nacht.
Wuzzi Alert is mobiele alarmering voor binnen en buiten. Wuzzi Alert zorgt voor een zeker en veilig gevoel, met een druk op de knop is hulp altijd dichtbij, dag en nacht.

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Wuzzi Alert wenst iedereen een veilig en gezond 2016!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mobiel alarm Wuzzi Alert wenst iedereen veilige en rustige kerstdagen.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vandaag is het de dag van de mantelzorgers, mobiel alarm Wuzzi Alert geeft samen met al zijn gebruikers een groot applaus!

Een groot applaus voor alle mantelzorgers die dag in dag uit klaar staan voor diegene die ze verzorgen, helpen of ondersteunen.

Kijk op http://www.dagvandemantelzorg2015.nl/ voor alle activiteiten die voor mantelzorgers in het hele land worden georganiseerd door onze partners in samenwerking met Mezzo, de vereniging voor mantelzorg en vrijwilligers.
Photo
Photo
2015-11-10
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Mobiel alarm Wuzzi Alert is sinds kort ook verkrijgbaar in de circa 70 winkels van Vegro door heel Nederland!

Vegro is de specialist in hulpmiddelen. Bij de Vegro thuiszorgwinkel kun je terecht voor lenen, huren en kopen van diverse hulpmiddelen en verpleegartikelen.

Als je het prettig vindt om het fraai en lichtgewicht mobiele apparaatje een keer in de hand te 'voelen' of te bekijken, dan ben je uiteraard van harte welkom.

Kijk voor een overzicht van alle Vegro winkels op:

http://www.wuzzialert.com/nl/mobiel-alarm-wuzzi-alert-verkooppunten.   
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mogen wij even voorstellen...... Wuzzi Alert partner Techniek voor de Zorg.

Techniek voor de Zorg is een onafhankelijk leverancier van communicatie, zorg en welzijns toepassingen. Met het veelzijdige aanbod van producten en diensten heeft Techniek voor de Zorg als doel "het verbeteren van de kwaliteit van leven voor ouderen en hulpbehoevende". Door tijdig innovatie toe te passen en deze op de juiste wijze te implementeren stellen zij grote groepen mensen instaat om op een verantwoorde en veilige wijze langer thuis te kunnen blijven wonen.

Techniek voor de Zorg is ontstaan uit een samenwerkingsverband van enkele partijen op de sociale alarmeringsmarkt. Techniek voor de Zorg is inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbare en service gerichte organisatie welke actief is in zowel Nederland als België. De expertise ligt op het gebied van telefonie georiënteerde verpleegoproepsystemen, dwaaldetectie, zorg op afstand, mobiele alarmering en toegankelijkheids problematiek.
Flexibiliteit, vertrouwen en persoonlijk contact staan bij Techniek voor de Zorg hoog in het vaandel.

Mobiel alarm Wuzzi Alert past uitstekend in het portfolio van Techniek voor de Zorg. Samen kunnen wij de kwaliteit van leven van ouderen en hulpbehoevenden verbeteren.

Vrijheid, veiligheid en rust....Wuzzi Alert laat je nooit alleen.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mobiel alarm Wuzzi Alert heeft een mooie (en relevante) toepassing bedacht in deze wordt ingezet bij een zorgorganisatie in Fryslan.
1. Alle nachtteams van deze Friese Zorgorganisatie worden uitgerust met Wuzzi Alert. Bij een alarmering van een cliënt waarbij alarmopvolging nodig is ziet de centralist direct welke medewerker het dichtst in de buurt is (Wuzzi Alert Monitor).
2. Daarnaast weten de teams niet altijd in welke situatie ze terechtkomen en wat ze ter plekke aantreffen. Als zij zich onveilig voelen dan staan ze met 1 druk op de knop in contact met de alarmcentrale, is de positie bekend en kan er stil meegeluisterd worden (Wuzzi Alert medewerker Veiligheid).
Zo simpel kan het zijn. Die gaan we vaker inzetten!
PhotoPhotoPhotoPhoto
2015-08-06
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Mogen wij even voorstellen...... Wuzzi Alert partner Viedome.
De behoefte aan nieuwe oplossingen op het gebied van zorg, veiligheid en comfort groeit. Oplossingen die zorgen voor efficiënte zorg en meer aandacht voor de cliënt. Oplossingen die eraan bijdragen dat mensen langer onder eigen regie verantwoord thuis kunnen blijven wonen. En oplossingen die zorgen voor een betere leefbaarheid. Meer geld en personeel ligt voor de hand. Maar er is veel meer mogelijk!
VieDome faciliteert het leveren van gemaks-, comfort- en zorgdiensten, zowel vanuit de eigen organisatie als vanuit gezamenlijke initiatieven. Het VieDome platform maakt gebruik van open standaarden waardoor eenvoudig koppelingen kunnen worden gerealiseerd. Zo ontstaat er een open, maar goed beveiligd platform voor zorg-, diensten- en technologieleveranciers. Centraal staan optimale keuzevrijheid, efficiëntere zorg en extra aandacht voor de gebruiker.
Mobiel alarm Wuzzi Alert past uitstekend in het portfolio van Viedome. Viedome Wuzzi Alert geeft veel vrijheid, veiligheid en rust zowel in de thuissituatie, kleinschalige woonomgeving als in een tehuis.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mogen wij even voorstellen...... Wuzzi Alert partner ANBO.
ANBO komt op voor de belangen van de sterk groeiende groep senioren in Nederland.
Door de toenemende vergrijzing wil de overheid bezuinigen en komen voorzieningen als zorg, pensioenen en uitkeringen behoorlijk onder druk te staan. Namens hun achterban van 180.000 senioren maken zij zich in politiek Den Haag sterk voor een goed ouderenbeleid. Niet alleen in Den Haag, maar ook lokaal bij gemeenten.
De ANBO is daarmee de meest invloedrijke seniorenorganisatie in Nederland. Zij behartigen de belangen van onze leden op verschillende vlakken zoals gezondheid, inkomen, wonen en woonomgeving. Daarbij staan de uitgangspunten keuzevrijheid en zelfstandigheid van senioren centraal. Om te weten wat er bij hun achterban leeft, houden zij regelmatig ledenraadplegingen via onder meer het ANBO Panel.
Mobiel alarm Wuzzi Alert past uitstekend binnen drie van de vier pijlers van de ANBO (Gezondheid, Wonen en Woonomgeving).
Wuzzi Alert is een mobiel alarm voor en door senioren ontwikkeld en getest en zorgt voor veel vrijheid, veiligheid en rust.
Photo
Photo
2015-07-14
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Mogen wij even voorstellen..... Wuzzi Alert partner SPAZ (Stichting Personen Alarmering Zeeland).

Altijd direct hulp bij de hand

In onze samenleving is het gelukkig niet vanzelfsprekend dat ouderen, mensen met een handicap of mensen die behoefte hebben aan tijdelijke hulp of beveiliging, worden opgenomen in tehuizen. Bij het zolang mogelijk zelfstandig kunnen blijven van al die mensen is een belangrijke rol weggelegd voor familie, buren, vrienden, kennissen en dienstverlenende organisaties. Toch zal een zelfstandig wonende altijd voor een flink deel van de dag op zichzelf zijn aangewezen. Juist tijdens deze uren kan er behoefte zijn aan directe hulp.

De SPAZ heeft een alarmcentrale waar u dag en nacht een beroep op kunt doen zodra dit nodig is.

Met mobiele alarmering van Wuzzi Alert is het mogelijk om te allen tijde een alarm te maken, waar u zich ook bevindt. Hiervoor levert de SPAZ een klein mobiel apparaatje van Wuzzi Alert. Dit apparaatje is voorzien van een GSM om verbinding te maken met de meldcentrale van de SPAZ. Verder is het voorzien van een krachtige GPS om uw exacte locatie te kunnen bepalen.

Als u de alarmknop indrukt, wordt er verbinding gemaakt met de meldcentrale van de SPAZ en kunt u praten met de centralist van SPAZ. Indien nodig waarschuwt deze één van uw contactpersonen.

Bovendien kan de centralist van SPAZ exact zien waar u op dat moment bent. Mocht u niet kunnen praten, dan kan men toch hulp naar u toe sturen.

Op dit moment heeft de SPAZ ruim 5000 aansluitingen, verspreid over heel Zeeland. 

Wuzzi Alert en SPAZ een perfecte combinatie voor vrijheid, veiligheid en rust.

Wuzzi Alert - Altijd en overal veilig.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Onze website is vernieuwd, neem een kijkje op www.wuzzialert.com en laat ons weten wat je ervan vind.

Mobiel alarm Wuzzi Alert, altijd en overal veilig.
Wuzzi Alert - Home
Wuzzi Alert - Home
wuzzialert.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded