Profile cover photo
Profile photo
WP Handleiding
11 followers -
Bouw je eigen website met de WordPress Handleiding!
Bouw je eigen website met de WordPress Handleiding!

11 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Nieuwe handleiding! Maak je WordPress website vindbaar in Google!

Ja het is weer tijd voor een nieuwe handleiding van WP handleiding en deze keer is het een handleiding geworden die ervoor zorgt dat jouw WordPress website goed gevonden wordt in Google! Want wat heb je aan een prachtige website als toch niemand deze bezoekt. Met de Google Optimalisatie voor WordPress handleiding zorg je ervoor dat jouw website binnen aanzienlijke tijd goed gevonden wordt in Google.
Add a comment...

Post has attachment
Ga voor meer informatie over WordPress en alle WordPress handleidingen naar https://www.wphandleiding.nl/winkel/
Add a comment...

Post has attachment
Heb je een restaurant of café? Dan is een goede online presence van essentieel belang. Een eigen website met een menu geeft potentiele klanten een overzicht van wat voor soorten eten en drinken zij bij je kunnen bestellen. In dit artikel leggen we kort uit hoe je heel makkelijk en snel een menu aan je WordPress site kunt toevoegen met behulp van de Food and Drink Menu plugin.
Add a comment...

Post has attachment
De meest gedownloade WordPress plugins van de afgelopen maand.

Savvii Managed WordPress Hosting heeft de afgelopen vier weken de plugin repository op WordPress.org geanalyseerd om er achter te komen welke WordPress plugins het meest populair zijn, en welke plugins de beste waardering hebben.
Add a comment...

Post has attachment
5 Tips om jouw WordPress website supersnel te maken!
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Als je een webshop hebt of diensten levert via je WordPress site, dan zal je ongetwijfeld wel eens vragen van klanten krijgen over je producten of diensten. De meest voor de hand liggende manier om die vragen te beantwoorden is via e-mail of via een support forum. Maar het kan een groot voordeel opleveren om die vragen uitgebreid te beantwoorden in een blog post. Zowel voor jou als voor je klanten én je potentiele klanten.
Add a comment...

Post has attachment
Als je de WordPress categorie functionaliteit nog verder wilt benutten, dan zijn er vele leuke plugins te downloaden. Of je nu categorieën voor pagina’s wilt inschakelen, een lijst van alle posts in een specifieke categorie wilt creëren, of sticky notes in een categorie wilt plaatsen, het is allemaal mogelijk. Lees rustig verder voor onze top 10 van de beste WordPress categorie plugins!

http://www.wphandleiding.nl/wordpress-blog/2015/06/13/haal-meer-uit-je-wordpress-categorieen-met-deze-10-plugins/
Add a comment...

Post has attachment
Terwijl WordPress blijft groeien, wenden steeds meer mensen zich tot WordPress onderhoudsdiensten voor ondersteuning die hun WordPress host plugin/thema aanbieder hen niet kan verstrekken. Dergelijke diensten zijn bij uitstek geschikt voor mensen die de tijd of de kennis niet hebben om zich bezig te houden met zaken op het gebied van techniek en beveiliging, en die graag iemand willen hebben die ervoor zorgt dat er regelmatig backups worden gemaakt.

http://www.wphandleiding.nl/wordpress-blog/2015/06/10/de-beste-partners-voor-wordpress-support-en-onderhoud/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded