Profile cover photo
Profile photo
WORKSONLINE
5 followers -
Webshops, Website, SEO, AdWords, Hosting, Softwareudvikling, Grafisk design, Apps og Email Marketing.
Webshops, Website, SEO, AdWords, Hosting, Softwareudvikling, Grafisk design, Apps og Email Marketing.

5 followers
About
WORKSONLINE's posts

Post is pinned.Post has attachment
WORKSONLINE deltager igen i år i Kræftens Bekæmpelse og TV2's storstilede kampagne - Knæk Cancer - der løber af stablen i uge 43.
DEL og LIKE gerne denne status, så vi igen i år for samlet støttekroner ind. Sidste år blev det til over kr. 700.000,00.

Post has attachment
Så skal jeg da lige love for vi har fået skudt en spændende sæson igang for København Håndbold - Vinderkultur is here to stay...😉👍

#ViElskerHåndbold
#WORKSONLINE
#HovedstadensStærkeste
#KBHBolddk
#VinderKultur
Photo

Post has attachment
SIG HEJ TIL PRAKTIKANTERNE SIMONE OG ALEXANDER OG STIK DEM ET LIKE

Endnu engang har vi fornøjelsen af at tage et par unge mennesker ind praktikforløb i forbindelse med deres uddannelse på KEA (Københavns Erhvervsakademi).

Denne gang er det Simone (Multimediedesinger) og Alexander (Datamatiker) vi har taget under vores vinger. Begge skal de være hos os i et 3 månederes praktikforløb.

Vi har rigtig gode erfaringer med praktikanter. Bl.a. er det der vi finder morgendagens WORKSONLINE're, og vi har i dag 4 medarbejdere ansat, der alle startede i praktikforløb i forbindelse med deres uddannelse.

Endnu engang velkommen til Simone og Alexander, vi har store forventninger til jer... (-;


#ViElskerPraktikanter
#WORKSONLINE


Photo

Post has attachment
Skønt solskinsvejr i den gamle have. Netværksmøde i Tivoli Erhvervsklub med dejlig morgenmad og madpakke to go...😉👍

#ViElskerTivoli
#WORKSONLINE
#Netværk
#TivoliErhvervsKlub
Photo

Post has attachment
Vind 2 billetter til slutspilsbraget på søndag den 8. maj kl. 17.00 mellem KIF Kolding København og Aalborg Håndbold.

Vi udlover 2×2 billetter til kampen som foregår i TREFOR ARENA i Brøndby.

Det eneste som du skal gøre er at synes godt om vores opslag på Facebook eller LinkedIN, og skrive hvem du vil have med i kommentarfeltet herunder. Så deltager du i konkurrencen om billetterne til det der forhåbentlig går hen og bliver en fantastisk eftermiddag med nerve og intensitet.

Vinderne bliver fundet søndag d. 8. maj kl. 10:00 og kontaktes direkte.
Ønsker du at deltage i flere konkurrencer? Synes godt om WORKSONLINE på Facebook og/eller LinkedIN.

Har du nogen spørgsmål, så kontakt os endelig via vores facebookside eller via kontakt@worksonline.dk.

Post has attachment
Er du under uddannelse til Datamatiker eller Multimediedesigner og mangler du en praktikplads? 

Vi har løbende praktikanter, så står du og mangler en praktikplads i de obligatoriske 3 måneder i forbindelse med afsluttende semester. 

Så skriv din ansøgning til jakob@worksonline.dk, og lad os se om netop du er den heldige der får chancen hos os....;) 
Photo

Post has attachment
WORKSONLINE er glade for at kunne levere både en flot og funktionel hjemmeside til Shoot to Thrill ude i kongelunden.

Opgaven bestod I at bringe Kongerne af paintball ind i den moderne digitale alder med en flot hjemmeside, der ikke blot gør det nemt for forbrugeren at bestille, men på sammen tidspunkt gør det nemt for ejerne at benytte den. I forlængelse af arbejdet har vi stået for deres samlede online markedsføring.

Efter færdigt arbejde var WORKSONLINE holdet ude og afprøve paintballbanerne i Kongelunden, som vi, efter et par fantastiske timer i kampens hede, klart kan anbefale til andre!

Post has attachment
Netværksmøde på 1. klasse i Telia Parken. FC København HANDELSnetværk var her til formiddag på græs, og hvilken fornøjelse det var i smukt solskinsvejr...😉👍
‪#‎ViElskerNetværk‬
‪#‎HANDELSnetværket‬
‪#‎WORKSONLINE‬
‪#‎FCKøbenhavn‬
‪#‎TeliaParken‬
Photo

Post has attachment
Facebook er det mest brugte sociale medie. Med over 3 millioner brugere blot i Danmark, er der rig mulighed for at nå bredt ud til sin målgruppe som virksomhed. Spørgsmålet er så, om det overhovedet har relevans for din virksomhed at være på et socialt medie som Facebook.

Den gennemsnitlige dansker brugere mere end en time på Facebook dagligt, samt er fan af 56 Facebook sider, -brugeren vel og mærket selv har valgt, og dermed også på denne måde, – giver den pågældende virksomhed mulighed for gratis at promovere, samt videregive gratis markedsføring, som helt automatisk vil fremkomme på brugerens profil, når blot de har ”synes godt” om virksomheden.

Post has attachment
WORKSONLINE har valgt at støtte København Håndboldcamp, for at sikre at de unge håndboldinteresserede fortsat får muligheden for at blive trænet af idolerne fra København Håndbold.

København Håndbold forsøger aktivt at tage del i at skabe en attraktiv håndboldkultur og ønsker at levere uforglemmelige oplevelser for unge håndboldinteresserede i København og omegn.
Wait while more posts are being loaded