Profile cover photo
Profile photo
Woningontruiming Centrale
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
Werkwijze een vervuilde woning ontruimen:
Tijdens de bezichtiging tbv een prijsopgave kijken we na de omstandigheden van de bewoner, elke vervuilde woning heeft een reden. Wij voelen ons er dan ook bij betrokken zodat de bewoner rustig zijn wens uit kan spreken hoe hij / zij de ontruiming graag ziet. Met deze wens in het achterhoofd beramen wij een plan van aanpak.
Add a comment...

Post has attachment
Leegruimen van een koopwoning voor overdracht
Op het moment dat een koopwoning verkocht is, dan is het belangrijk dat de woning opgeleverd wordt zoals afgesproken met de koper. Niets is vervelender dan een ontevreden kopende partij.
Voor de overdracht krijgt u van de makelaar meetstal een checklist voor het leegruimen van de koopwoning zoals afgesproken is tussen de verkoper en koper, bijvoorbeeld vloerbedekking verwijderen of mag u deze laten liggen. Spijkers en schroeven verwijderen, of dat u de oude werkbank moet verwijderen of dat deze mag blijven.
Er komt best wel veel bij kijken bij het leegruimen van een koopwoning, vooral als het de ouderlijke woning betreft. Vele jaren herinnering liggen op zolder bewaard, en vooral veel spul wat eigenlijk al jaren weg kan.
Add a comment...

Post has attachment
Meubels op laten kopen? Wij geven u het hoogste bedrag!
Geplaatst op maart 29, 2016 door De Woningontruiming Centrale
U zit met de inboedel van uw overleden schoonmoeder, u gaat samenwonen of u emigreert. Er staan een aantal intacte, oude kasten in de gang die u zelf niet nodig heeft. En u twijfelt nog over wat u gaat doen met de lederen fauteuil en de ronde grenen tafel. Niemand in uw directe omgeving heeft interesse, maar het grof vuil bellen gaat wat te ver. Wat te doen met deze karakteristieke, tweedehands meubels? Opkopers van inboedelszoals Woningontruiming Centrale kunnen er wel wat mee. We zorgen dat de meubels een tweede leven krijgen en daar kunt u nog wat aan verdienen ook.
Add a comment...

Post has attachment
5 redenen
Het kan zo maar zijn dat u na het overlijden van een familielid of na een echtscheiding zit opgescheept met een hele inboedel. U wilt er het liefst zo snel mogelijk vanaf. Waar laat u de inboedel dan? U kunt uw inboedel te koop aanbieden aan bedrijven zoals de onze (Woningontruiming Centrale of Ontruiming Service Wolter). We geven u vijf redenen om de inboedel door ontruimingsbedrijven te laten opkopen.
Add a comment...

Post has attachment
Woningontruiming in Utrecht, Door ons te versterken met de regionale Specialist in de omgeving Utrecht kunnen wij u als klant nog beter van dienst zijn.
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Woning ontruimen - Steeds vaker proberen mensen die zelf niet instaat zijn een fatsoenlijk bedrijf op te bouwen onze organisatie na te apen, ze veranderen een paar letertjes en klaar is hun bedrijf. in werkelijkheid zijn het kleine oudijzerboeren of webdesigners die de offerten proberen door te verkopen aan ontruimers. 

We waarschuwen al onze vaste onze opdrachtgevers voor deze malafide ondernemers.
U kun wel nagaan als een btw nr eindigd op bijvoorbeeld B05 dat ze al 4x een faillisement hebben gehad , aan u de keuze of u met deze sjargeraars in zee gaat.
Add a comment...

Post has attachment
Vloer verwijdering ? Mocht u woning reeds ontruimd zijn en wilt enkel de vloerbedekking of het gelijmde tapijt verwijderd hebben kunnen wij u bemiddelen met Vloer verwijdering wolter.
Add a comment...

Post has attachment
Samenwerkende Partners van de Centrale zijn:

Woningontruiming Wolter

Woningontruiming Vho

Woningontruiming service Oosterveen

Het Zaanse weg geef huis

Wies Sanders uitvaart begeleiding

Uitvaartzorg Brouwer 

Van Der Wenden Uitvaartzorg

Uitvaartzorg- en Uitvaartwinkel Westerkwartier

Uitvaart van Dijk

Ontruiming Centrale

Woningontruiming Amsterdam

Vloer verwijdering Wolter

De Woningontruiming Specialist

Woningontruiming Zwolle

Woningontruiming Venlo

Woningontruiming Breda

Woningontruiming Nijmegen
Add a comment...

Post has attachment
We mogen onze nieuwe ontruimings partner in Amsterdam en omgeving van harte welkom heten.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded