Profile cover photo
Profile photo
Willem J Overvliet
910 followers -
Sedert 1976 actief bezig met Bevrijdend Ademwerk
Sedert 1976 actief bezig met Bevrijdend Ademwerk

910 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
WORKSHOP BEVRIJDEND ADEMEN
Spanningen, angsten en allerlei pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden hebben de natuurlijke ademhaling verstoort. Door oppervlakkig te ademen onderdrukten we deze gevoelens. Zo beschermden we ons tegen de pijn. Deze onderdrukte gevoelens blijven echter in ons organisme bestaan, met als gevolg dat ze nog steeds ons huidige doen en laten beinvloeden. Niet geuite gevoelens zetten zich vast en veroorzaken spierspanningen in ons lichaam. Deze spanningen kunnen tot uiting komen in fysieke of emotionele klachten.
Met bevrijdend ademen kunnen deze gevoelens weer toegankelijk worden. Door je te bevrijden van wat je nog dwarszit, kun je steeds meer onnodige ballast kwijtraken. Het resultaat is dan opluchting, ontspanning en een ongekend gevoel van levenskracht en vrijheid. Je voelt je als het ware herboren.

Wanneer : 6 maandagavonden Start 1 oktober 2018, verder 15 en 29 oktober, 12 en 26 november en 3 december. Van 19.00-21.30 uur
Waar: St.Bonifaciusstraat 22 2264 AM Leidschendam
Kosten: € 180,-
Leiding: Willem J Overvliet
Aanmelden: willemovervliet@gmail.com
Photo
Add a comment...

Post has attachment
BEROEPSOPLEIDING REBIRTHINGCOACH
De opleiding is een z.g Duo-opleiding. Dat wil zeggen dat je je uitsluitend als koppel kunt aanmelden, bijvoorbeeld met een collega, partner, vriend(in), enz. met wie je samen de opleiding volgt. Dit biedt een aantal voordelen.

Je kunt gedurende het gehele jaar met de opleiding beginnen.

In overleg met mij, zelf de opleidingsdagen bepalen

Zelf bepalen in wat voor tijdsbestek je de opleiding wilt afronden

Je krijgt een intensieve persoonlijke begeleiding

Er is meer aandacht en betrokkenheid tussen leerling en docent.

De mogelijkheid bestaat specifieke wensen met betrekking tot de leerstof in te brengen.

De opleiding bestaat uit twaalf dagen van 10.00-17.00 uur. Alle opleidingsdagen en supervisie sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte Sint Bonifatiusstraat 22 te Leidschendam. De praktijk is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit Centraal station Leiden bus 45, en vanuit Centraal station Den Haag bus 45 & 46. Ook met eigen vervoer gemakkelijk te bereiken. Bovendien is er altijd voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Voor meer info>
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

UIT DE BAN VAN JE ZELFBEELD

De training 'Uit de ban van je zelfbeeld” is een 12 daagse training die 7 mei 2018 van start zal gaan. Het woord zelfbeeld zegt eigenlijk al genoeg, het is het beeld wat je van jezelf hebt. Het is dus niet wie jezelf bent, maar een beeld wat je van jezelf gevormd hebt. Om weer een echte thuiskomst bij jezelf te kunnen ervaren, worden in deze training twee wegen gelijktijdig bewandeld. De ene weg is de actieve weg, de weg van een psychologische schoonmaak door het verwerken en loslaten van onverwerkte energieen uit de begin periode van je leven. Met het besef dat wat daarna kwam vaak herhalingen hier van zijn. We gebruiken daarvoor Holotropic ademwerk , Actieve meditaties, Primal ademwerk, Bevrijdend dansen en Innerlijk kindwerk.
De andere weg is de meer passieve weg, de weg van het niet-doen, loslaten en overgeven. Vanuit het inzicht dat alles wat je zoekt er eigenlijk al is en om daarin te ontspannen. Het vraagt slechts om het loslaten van je zelfbeeld waaraan je zolang hebt vastgehouden. Dit besef wordt ondersteund door stilte, meditatie en de spirituele hulpbron achter het ego en andere verdedigingsmechanismen. De training wordt voorafgegaan door een individueel intakegesprek.

Organisatie : Bevrijdend Ademwerk.
Locatie: St. Bonifaciusstraat 22. 2264AM Leidschendam
Wanneer: 12 maandagen, telkens de eerste maandag
van de maand, Start 7 mei 2018
Kosten: € 790,- (gespreide betaling mogelijk)
Deelnemers: Maximaal 6, minimaal 4
Aanmelden: willemovervliet@gmail.com
Begeleiding: Willem J Overvliet (1938)
Add a comment...

Post has attachment
OPLEIDING RELATIE ADEMWERK
Relatie-Ademwerk is een moderne vorm van ervaringsgerichte relatie-therapie en maakt deel uit van Bevrijdend-Ademwerk In deze therapie worden manieren aangeboden om tot een diepgaand contact te komen tussen (echt)paren. Opdat zij weer kunnen voelen hoe het is om werkelijk dicht bij elkaar te zijn. Daarbij wordt uiteraard veelvuldig gebruik gemaakt van de adem, want ademen is voelen. Relatie-Ademwerk bevordert groeiprocessen, het werkt als een vergrootglas op de relatie. Hierdoor wordt alles wat in de relatie leeft, meer zichtbaar en beter voelbaar. Schaduwkanten komen in de schijnwerpers te staan en het kan duidelijk worden of de relatie gebaseerd is op angst of op liefde. Met Relatie-Ademwerk krijg je zicht op waar en wanneer je uit verbinding gaat en hoe je die verbinding weer kunt herstellen. In deze opleiding krijg je inzicht in en ervaring met Relatie-Ademwerk. Je leert het gedachtegoed en methodieken met vereiste zorgvuldigheid toe te passen en te integreren in je eigen werk.http://relatieademwerker.blogspot.com
Klik hier voor meer informatie over Relatie Ademwerk http://relatieademwerk.blogspot.nl/
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
De Bewustzijnstrap
Bewustzijnsniveau
6 Eenheidsbewustzijn: Onbegrenst en één met alles. Bewustzijnsniveau
5 Het transpersoonlijke Grens tussen de waarnemer en het waargenomene. Bewustzijnsniveau
4 Lichaam/ geest: Grens tussen lichaam/geest en de buitenwereld Bewustzijnsni...
De Bewustzijnstrap
De Bewustzijnstrap
bewustzijnontwikkeling.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded