Profile cover photo
Profile photo
Widek B.V.
4 followers
4 followers
About
Widek B.V.'s posts

Post has attachment
Widek introduceert Ding Dong fietsbellen met populaire emoticons!

Breng je Ding Dong fietsbel tot leven met de populaire emoticons van je smartphone en social media. Met de nieuwe collectie Ding Dong Emoticon bellen ben je niet alleen goed hoorbaar, maar laat je ook jouw emotie zien! Widek introduceert een vrolijke serie fietsbellen die bestaat uit de welbekende emoticons "Poo", "Crazy", "Tears eyes" en natuurlijk "Heart eyes".
Photo

Post has attachment
Widek introduceert Ding Dong fietsbellen met beroemde schilderwerken!

Maak jouw fiets bijzonder met een beroemd schilderwerk van een Hollandse meester. Widek introduceert fietsbellen met topstukken zoals "Het Melkmeisje" van Johannes Vermeer, "De Nachtwacht" van Rembrandt van Rijn, "Het huishouden" van Jan Steen en zelfportret van Vincent van Gogh. De nieuwe collectie bellen zijn van groot formaat en maken een prachtig Ding Dong geluid.
Photo

Post has attachment
Ding Dong, ik kom eraan!

Widek Ding Dong collectie breidt flink uit

Val op tussen je vrienden en vriendinnen met je unieke Widek Ding Dong bel! Widek breidt het assortiment Ding Dong bellen sterk uit. Kies jij voor een vette hamburger, een oer Hollandse klomp of een stoere mat zwarte bel? Het kan allemaal met de compleet nieuwe serie Widek Ding Dong bellen!
Photo

Post has attachment
De fietsbel opnieuw uitgevonden!

Widek Paperclip bel

Widek introduceert een compleet nieuwe bel, die niet alleen opvalt door het slanke, moderne design, maar ook door de speciale klepel . De klepel heeft de vorm van een paperclip. De bel is verkrijgbaar met een kleine belkop, de paperclip bel mini, en met een iets grotere belkop, de paperclip bel. Naast de opvallende, moderne klepel is de bevestiging van de bel ook helemaal anders.
Photo

Post has attachment
You Can Never Own Too Much Denim!

Widek Jeans Collection

Denim en Jeans, je kunt er niet genoeg van hebben! Niet alleen je kleding is Jeans, maar ook je hippe fiets. En daarbij horen natuurlijk ook Jeans accessoires. Widek introduceert een complete Jeans serie om je fiets nog hipper te maken. Doe dit met een bel die een echte Jeans badge heeft, een stoere snelbinder, een transportbinder voor je voordrager en handvatten in Jeans kleuren.
Photo

Post has attachment
CDS - Eco genomineerd voor Fiets Innovatie Award

Continental en Widek hebben de samenwerking gezocht voor de ontwikkeling van een revolutionaire riemaandrijving voor fietsen. Voor riemaandrijving is een snel groeiende interesse vanuit fietsproducenten en vanuit fietsliefhebbers.

Continental heeft een jaar geleden haar CDS systeem op de markt gebracht. Widek heeft haar expertise op het gebied van metaal en kunststoffen ingezet om economisch gunstige tandwielen voor CDS te ontwikkelen. De tandwielen voldoen qua krachten aan ISO/FDIS 4210-8:2013. Slijtage is ook uitgebreid getest. Met standaard kunststoffen waren we niet in staat geweest om een kunststof achtertandwiel te maken. Widek heeft een geheel nieuw systeem ontworpen waarbij metaal en kunststof gecombineerd zijn. Een speciaal kunststof wordt gebruikt om slijtage te minimaliseren.

De grote voordelen van de combinatie van de kunststof tandwielen en de riem zijn:

- Beperkte meerprijs ten opzichte van traditionele tandwielen en ketting
- Stil
- Schoon
- Onderhoudsarm
Photo
Photo
2016-03-29
2 Photos - View album

Post has attachment
 
Qibbel introduceert nieuwe kleuren voor 6+ Junior kinderzitje

Zitje zonder gereedschap te monteren
Qibbel introduceert nieuwe kleuren voor 6+ Junior kinderzitje

Het succesvolle Qibbel 6+ Junior achterzitje is voortaan in drie kleurvarianten leverbaar: antraciet met grijs, blauw met bruin en volledig zwart. Hiermee speelt Qibbel in op de vraag van de consument naar meer keuzemogelijkheden. Het zitje is gemaakt voor kinderen van 6 tot ca. 10 jaar en voor een maximum draaggewicht van 35 kg. Het succes van dit product schuilt vooral in het feit dat het zitje eenvoudig en snel op de bagagedrager gemonteerd kan worden, zonder dat gereedschap nodig is.

Het Qibbel 6+ Junior zitje is een eigen ontwerp van Widek, de Nederlandse fabrikant van fietsonderdelen en fietsaccessoires en het wordt geheel in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Het zitje bestaat uit een ergonomisch gevormde dubbelwandige kunststof kuip met een geïntegreerde verstelbare klembevestiging voor de bagagedrager. Naast de bestaande uitvoering in antraciet met grijs zijn nu ook uitvoeringen in blauw met bruin en volledig zwart beschikbaar.
Photo

Post has attachment
Speels, vrouwelijk en een tikkeltje eigenwijs om blij van te worden

Nieuwe hippe Polka Dot stylingsets voor Qibbel fietszitjes

Qibbel introduceert een nieuwe serie hippe stylingsets voor de Qibbel voor- en achterzitjes, genaamd Polka Dot. Deze stylingsets zijn speels, vrouwelijk en een tikkeltje eigenwijs in 3 verschillende kleurvarianten. De nieuwe stylingsets zijn vanaf nu beschikbaar.

Qibbel speelt in op top actuele trends in het gebruik van Polka Dot design en introduceert 3 nieuwe stylingsets. Speels vormgegeven en gekleurde Polka Dot print zorgt voor een tikkeltje eigenwijze uitstraling. Om blij van te worden! Deze hippe stylingsets zijn verkrijgbaar in 3 basiskleuren: blauw, zwart en rood. De nieuwe serie stylingsets is ontwikkeld in samenwerking met het bekende fietstassenmerk New Looxs, zodat met bijpassende fietstassen een uniform totaalbeeld ontstaat.
Photo

Post has attachment
Bibia transportbinder populair

Met de toename van voordragers op de fiets neemt ook de belangstelling voor de Bibia transportbinder toe.

De Bibia transportbinder is speciaal gemaakt om voorwerpen op de voordrager gemakkelijk te kunnen vastmaken. De transportbinder is voorzien van een speciale clip die om het frame van de voordrager wordt bevestigd. Twee grote haken bieden handige mogelijkheden om de binder op verschillende punten vast te zetten

Stevig eigen vlechtwerk
De transportbinder is vervaardigd uit garen, dat in de eigen fabriek tot banden wordt geweven. Deze banden kunnen in verschillende kleuren worden gemaakt.


Flexibel in gebruik
De Bibia transportbinder is universeel toepasbaar. De bevestigingsclip en de haken maken het mogelijk om voorwerpen van allerlei vormen en grootte stevig vast te binden.
Photo

Post has attachment
Verpakking Widek en Bibia producten gemoderniseerd

Frisse moderne kleuren en betere zichtbaarheid van de producten stonden voorop bij het nieuwe ontwerp van de verpakking.

Voor de verpakking van Widek bellen, handvatten en snelbinders is een frisgroene kleur gekozen. De presentatie van de Bibia producten heeft een opvallende gele kleur. Maar niet alleen de kleur is vernieuwd, ook de presentatie van de producten zelf.

Handvatten voelbaar
Voor de verpakking van de handvatten is gekozen voor een ontwerp waarbij ieder handvat voelbaar is. Zo worden de verschillen tussen de materialen en designs snel duidelijk.

Snelbinders compacter
Voor de nieuwe verpakking van de snelbinders was ruimtebesparing het uitgangspunt. De binders zijn korter gevouwen zodat minder schapruimte nodig is. Nieuw is ook dat de inch-maten van
de snelbinders duidelijk op de verpakking zijn aangegeven.

Bellen totaal zichtbaar
De nieuwe verpakking van de bellen is zodanig gemaakt, dat de totale bel zichtbaar is. Daarmee is het ook mogelijk om van ieder bel het geluid te horen, terwijl de bel in de verpakking blijft.

Compacte schappresentatie
Voor een complete overzichtspresentatie is gekozen voor een compact ontwerp waarbij de verschillende productgroepen duidelijk gegroepeerd zijn. In deze nieuwe schappresentatie is de productinformatie in één oogopslag zichtbaar.
Photo
Wait while more posts are being loaded