Profile cover photo
Profile photo
Widek B.V.
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
Qibbel introduceert nieuwe lifestyle kleuren voor 6+ Junior kinderzitje

Het succesvolle Qibbel 6+ Junior achterzitje is vanaf nu in vijf kleurvarianten leverbaar. Naast de vertrouwde uitvoeringen is het zitje nu ook leverbaar in legergroen met zwarte zitting en zwart met khaki zitting. Hiermee speelt Qibbel in op de vraag van de consument naar nog meer lifestyle kleuren. Het zitje is gemaakt voor kinderen van 6 tot ca. 10 jaar en voor een maximum draaggewicht van 35 kg. Het succes van dit product schuilt vooral in het feit dat het zitje eenvoudig en snel op de bagagedrager gemonteerd kan worden, zonder dat gereedschap nodig is.

Bekijk alle kleuren: http://qibbel.nl/nl/collectie/6+-junior
PhotoPhotoPhotoPhoto
16-03-18
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
It's Amazing!

Widek introduceert een nieuwe serie producten met de naam "Amazing Grey"! Een complete lijn die bestaat uit de triobinder, easy binder, transportbinder voor de voordrager, mat zwarte ding dong bel, paperclip bel mini verchroomd en classic handvatten. Maak je fiets compleet met de accessoires van Amazing Grey.

Bekijk hier het assortiment:
http://www.widek.nl/nl/onze-producten/snelbinders
http://www.widek.nl/nl/onze-producten/bibia-producten
http://www.widek.nl/nl/onze-producten/fietsbellen
http://www.widek.nl/nl/onze-producten/handvatten
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Alle bagage stevig vastgebonden!

Widek introduceert een nieuwe serie triobinders met de naam "City Life". De serie bestaat uit vier moderne kleurcombinaties; bruin, groen, lichtblauw en donkerblauw. Deze indrukwekkende variatie in kleuren sluit helemaal aan bij de huidige lifestyle en fietsen.

De binders zijn met trek-in bevestiging of met universele beugels voor montage op de as of pad. Alle binders kunnen los of op kaart geleverd worden.

Bekijk hier het assortiment: http://www.widek.nl/nl/onze-producten/snelbinders
PhotoPhotoPhoto
27-09-17
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Widek introduceert een stoere Cars 3 fietshelm

Deze prachtige mat-blauwe helm heeft een mooie, opvallende print van McQueen. Samen met de stoere bellen, veiligheidsvlaggen en mandjes is het een mooi en compleet assortiment voor de jonge Cars fans. Laat zien dat #95 klaar is om te racen!

Bekijk hier het assortiment: http://www.widek.nl/nl/onze-producten/kinderfietsaccessoires
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bezoek ons op Eurobike 2017

Van 30 augustus tot 2 september 2017 is de Eurobike in Friederichshafen het centrale ontmoetingspunt voor de mondiale rijwielwereld. Natuurlijk ontbreekt Widek niet.

Eurobike 2017 is de plaats waar u moet zijn om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de rijwielindustrie. Het is de ontmoetingsplaats om innovaties te zien, zaken te doen en zakelijke contacten te leggen en te onderhouden.

Op de Widek-stand tonen wij u graag ons laatste nieuws en informeren wij u over ons uitgebreide assortiment speciaalproducten.

Graag tot ziens in Friedrichshafen!

Voor uw agenda:
Beursbezoek Widek - Eurobike 2017
30, 31 augustus, 1, of 2 september
Hal B4 - Standnummer 210
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Stap in bij Cars 3!

Widek introduceert Cars 3 fietsaccessoires voor kinderen

Maak van jouw fiets een razendsnelle racer met de accessoires van Cars 3. Stap in de allergrootste arena van de Piston Cup met een echte fietsbel, mandje of vlag van Bliksem McQueen. Laat zien dat #95 klaar is om te racen!

Bekijk hier het complete assortiment: http://www.widek.nl/nl/onze-producten/kinderfietsaccessoires
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
29-06-17
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Widek introduceert Ding Dong fietsbellen met populaire emoticons!

Breng je Ding Dong fietsbel tot leven met de populaire emoticons van je smartphone en social media. Met de nieuwe collectie Ding Dong Emoticon bellen ben je niet alleen goed hoorbaar, maar laat je ook jouw emotie zien! Widek introduceert een vrolijke serie fietsbellen die bestaat uit de welbekende emoticons "Poo", "Crazy", "Tears eyes" en natuurlijk "Heart eyes".
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Widek introduceert Ding Dong fietsbellen met beroemde schilderwerken!

Maak jouw fiets bijzonder met een beroemd schilderwerk van een Hollandse meester. Widek introduceert fietsbellen met topstukken zoals "Het Melkmeisje" van Johannes Vermeer, "De Nachtwacht" van Rembrandt van Rijn, "Het huishouden" van Jan Steen en zelfportret van Vincent van Gogh. De nieuwe collectie bellen zijn van groot formaat en maken een prachtig Ding Dong geluid.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ding Dong, ik kom eraan!

Widek Ding Dong collectie breidt flink uit

Val op tussen je vrienden en vriendinnen met je unieke Widek Ding Dong bel! Widek breidt het assortiment Ding Dong bellen sterk uit. Kies jij voor een vette hamburger, een oer Hollandse klomp of een stoere mat zwarte bel? Het kan allemaal met de compleet nieuwe serie Widek Ding Dong bellen!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De fietsbel opnieuw uitgevonden!

Widek Paperclip bel

Widek introduceert een compleet nieuwe bel, die niet alleen opvalt door het slanke, moderne design, maar ook door de speciale klepel . De klepel heeft de vorm van een paperclip. De bel is verkrijgbaar met een kleine belkop, de paperclip bel mini, en met een iets grotere belkop, de paperclip bel. Naast de opvallende, moderne klepel is de bevestiging van de bel ook helemaal anders.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded