Profile cover photo
Profile photo
whydonate
4 followers -
#HetNieuweDoneren #Doneren2.0 App iOS Android
#HetNieuweDoneren #Doneren2.0 App iOS Android

4 followers
About
whydonate's posts

Post has attachment
Ontmoet Nik! Vanaf 1 november officieel maar nu al druk in training om expert te worden in online donatie technieken. Wij zijn erg blij met onze nieuwe whydonate team member die als Online Charity Consultant de whydonate goede doelen gaat helpen om meer donaties te ontvangen.  
Photo

Post has attachment
Really cool. Our partner Vrienden van Meander using iPad and whydonate to receive donations on location!
Photo

Post has attachment
Wow! whydonate held Lourens fietst een eigen tour vanaf Maastricht tot Mont Ventoux. Hij haalt hiermee geld op voor Juconi en zal bij het behalen van €500 aan donaties dit bedrag verdubbelen! Heb je nog slaaptips of wil je een stukje meefietsen? Check dan even zijn pagina: http://www.whydonate.nl/actie/maastricht-ventoux/

Post has attachment
De situatie in Syrië is nog steeds heel slecht en noodhulp is nog steeds nodig. Daarom organiseert het bestuur van de GZB op zaterdag 27 juni een Syriërun. Deze helden doen mee én halen geld op! 3 helden hebben al hun doelbedrag gehaald smile emoticon Namens team whydonate: gefeliciteerd!
Photo

Post has attachment
Wow wow wow! De 2e jaars studenten van NHL Hogeschool​ hebben vandaag maar liefst 5 marketingplannen gepitcht aan whydonate. Alle plannen waren stuk voor stuk indrukwekkend. Binnenkort met de winnaars brainstormen hoe deze plannen kunnen worden omgezet naar iets concreets! Dank aan alle studenten en NHL Hogeschool!
Photo

Post has attachment
Vanaf deze week is whydonate weer een partner rijker! Samen met @IreneFilmer van Waytogive zal de komende maand hard worden gewerkt aan een geheel nieuw product voor bedrijven die iets goeds willen doen! #HetNieuweDoneren 
Photo

Post has attachment
Confetti, ballonnen en slingers worden al besteld voor de lancering van de Donatie Manager binnenkort. Maar voordat wij dit gaan lanceren geven wij onze volgers alvast een sneak preview. Wil jij al jouw donaties in 1 overzicht hebben of een actie opstarten en een eigen fundraiser zijn? Of wil je structurele donaties aan/wijzigen/uit zetten?

Maak nu dan jouw eigen account aan via www.whydonate.nl (registreren als persoon) en voorzie ons van feedback en tips zodat wij de Donatie Manager nog beter kunnen maken voor jullie!
PS: De Donatie Manager is nu nog alleen beschikbaar via www.whydonate.nl en nog niet in de App.
Thanks!

team whydonate
Photo

Post has attachment
whydonate kent sinds kort niet alleen individuele helden maar ook bedrijven die zich inzetten voor het goede. Zie hier Solon Advocaten die met hun team de zware Men of Steel Run gaan doen op 25 april voor Stichting Culibus. Ga jij met jouw afdeling of bedrijf ook een (sport)activiteit doen? Neem dan contact met ons op en haal net als de helden van Solon Advocaten geld op voor een stichting of vereniging!
Photo

Wie kent iemand uit de PR wereld die ik een aantal vragen kan stellen over PR werkzaamheden voor een start-up?

Post has attachment
whydonate krijgt hulp van maar liefst 5 Marketing Communicatie projectgroepen van NHL Hogeschool​ Leeuwarden! Zij gaan de komende maanden voor ons uitzoeken hoe MC kan bijdragen aan meer donateurs voor de goede doelen van whydonate. Wij zijn hier uiteraard erg blij mee :) 
Photo
Wait while more posts are being loaded