Profile cover photo
Profile photo
The White Tree
12 followers -
The best hostel in Pristina? Drawing from our hostel experiences while traveling, we decided to bring together the best of what we saw...
The best hostel in Pristina? Drawing from our hostel experiences while traveling, we decided to bring together the best of what we saw...

12 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Alloha,

Cobain: Montage of Heck! @ THE WHITE TREE
wednesday, 09 mar 2016, starts at: 20:00
HD Screening

Filmi biografik per Kurt Cobain prej viteve te rinise n'Aberdeen, Washington n'rrugen e suksesit dhe zhdjerxhja e tij me grupin Nirvana!

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=iqyPMyC2T0s

http://www.cremeprishtina.com/
http://www.whitetreehostel.com/
http://www.twitter.com/cremeprishtina
http://www.twitter.com/whitetreehostel
https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts
https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina
https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/

Shihemi,

The White Tree

=====================

Yellow,

Cobain: Montage of Heck! @ THE WHITE TREE
wednesday, 09 mar 2016, starts at: 20:00
HD Screening

An authorized documentary on the late musician Kurt Cobain, from his early days in Aberdeen, Washington to his success and downfall with the grunge band Nirvana.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=iqyPMyC2T0s

See ya,

The White Tree
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Alloha,

24 Hour Party People! @ THE WHITE TREE
wednesday, 02 mar 2016, starts at: 20:00
HD Screening

N'vitin 1976, Tony Wilson e krijon Factory Records edhe njofton muziken e Manqesterit me boten.

Filmi biografik ndoshta ma i miri per skenen lulezuese te muzikes me te bukur te 70tave ne Britanine e Madhe si dhe per Factory Records!

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=q2PYyvGFHD8

http://www.cremeprishtina.com/
http://www.whitetreehostel.com/
http://www.twitter.com/cremeprishtina
http://www.twitter.com/whitetreehostel
https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts
https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina
https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/

Shihemi,

The White Tree

=====================

Yellow,

24 Hour Party People! @ THE WHITE TREE
wednesday, 02 mar 2016, starts at: 20:00
HD Screening

In 1976, Tony Wilson sets up Factory Records and brings Manchester's music to the world.

See ya,

The White Tree
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Alloha,

Control! @ THE WHITE TREE
wednesday, 24 feb 2016, starts at: 20:00
HD Screening

Biografia e Ian Curtis, kengetarit te Joy Division. Film interesant dramatiko-romantiko-muzikoro-artistik...

http://www.cremeprishtina.com/
http://www.whitetreehostel.com/
http://www.twitter.com/cremeprishtina
http://www.twitter.com/whitetreehostel
https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts
https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina
https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/

Shihemi,

The White Tree

=====================

Yellow,

Control! @ THE WHITE TREE
wednesday, 24 feb 2016, starts at: 20:00
HD Screening

A profile of Ian Curtis, the enigmatic singer of Joy Division whose personal, professional, and romantic troubles led him to commit suicide at the age of 23.

See ya,

The White Tree
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Alloha,

V for Vendetta! @ THE WHITE TREE
wednesday, 17 feb 2016, starts at: 20:00
HD Screening

http://www.cremeprishtina.com/
http://www.whitetreehostel.com/
http://www.twitter.com/cremeprishtina
http://www.twitter.com/whitetreehostel
https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts
https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina
https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/

Shihemi,

The White Tree

=====================

Yellow,

V for Vendetta! @ THE WHITE TREE
wednesday, 17 feb 2016, starts at: 20:00
HD Screening

See ya,

The White Tree
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Alloha,

The Big Lebowski! @ THE WHITE TREE
wednesday, 10 feb 2016, starts at: 20:00
HD Projector

Kishe nuk po e dini per Big Lebowski! S'ka fjale...

http://www.cremeprishtina.com/
http://www.whitetreehostel.com/
http://www.twitter.com/cremeprishtina
http://www.twitter.com/whitetreehostel
https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts
https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina
https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/

Shihemi,

The White Tree

=====================

Yellow,

The Big Lebowski! @ THE WHITE TREE
wednesday, 10 feb 2016, starts at: 20:00
HD Projector

Well, one of the coolest movies of all time!

See ya,

The White Tree
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Alloha,

winter season! @ THE WHITE TREE
sunday, 1 november 2015, starts at: 18:00
music: Guri

Dhe papritmas doli dielli, por na kafshoi. Ai diell qe e beri shkrum e hi kur kishte vetem dashuri, por tani luan me ndjenjat tona te njoma dhe fragjile.
E pse te mos e shfrytezojme rastin te kenaqemi edhe pse nuk rrezitemi? Edhe pse eshte gjithkund askund gjithcka e asishur, prap se prap duhet te jemi pozitiv dhe te bukur. Ata qe nuk jane te bukur mund te mos jen pozitiv. Ata qe jane te bukur, mund t'ia falin pak bukuri jo te bukurve sepse bukuria vyshket por kujtimet mbesin.
Vazhdojme me kerkesa karakteristike dhe vazhdojme me ritem te njejte bashkekohore. Cka na duhet jeta pa ritem bashkekohore? A eshte kjo nje jete e pa vertete? Po normal qe nuk eshte sepse po te ishte nuk do ta kishim besuar!

Mbyllja e cardakut dhe dritare antike dhe vendosja e koftorrit ne vendin ideal me oxhak karakteristik pakca te gjate do ta beje kete dimer me te zjarrshem per bar-in e bukur hostelierik.

Pllazha e vetme ne Prishtine!

http://www.cremeprishtina.com/
http://www.whitetreehostel.com/
http://www.twitter.com/cremeprishtina
http://www.twitter.com/whitetreehostel
https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts
https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina
https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/

Shihemi,

The White Tree

===================

Yellow,

winter season! @ THE WHITE TREE
sunday, 1 november 2015, starts at: 18:00
music: Guri

This winter's s'gonna be awesome! We've closed around 99% of the holes so it will be warm and cozy.

The only beach in Prishtina!

http://www.cremeprishtina.com/
http://www.whitetreehostel.com/
http://www.twitter.com/cremeprishtina
http://www.twitter.com/whitetreehostel
https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts
https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina
https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/

See ya,

The White Tree
Add a comment...

Post has attachment
Alloha,

stony's'back! @ THE WHITE TREE
friday, 18 september 2015, starts at: 20:00
music: Guri
spirit: Jägermeister

Pllazha e vetme ne Prishtine!

after party @ The little Red Door

http://www.cremeprishtina.com/
http://www.whitetreehostel.com/
http://www.twitter.com/cremeprishtina
http://www.twitter.com/whitetreehostel
https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts
https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina
https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/

Shihemi,

The White Tree

===================

Yellow,

stony's'back! @ THE WHITE TREE
friday, 18 september 2015, starts at: 20:00
music: Guri
spirit: Jägermeister

The only beach in Prishtina!

after party @ The little Red Door

http://www.cremeprishtina.com/
http://www.whitetreehostel.com/
http://www.twitter.com/cremeprishtina
http://www.twitter.com/whitetreehostel
https://plus.google.com/b/104194331794337487908/104194331794337487908/posts
https://plus.google.com/+WhiteTreeHostelPristina
https://www.facebook.com/groups/cremeprishtina/

See ya,

The White Tree
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded