Profile cover photo
Profile photo
Werving op Maat B.V.
About
Posts

Post has attachment

Gedreven Beginnend Assistent Accountant gezocht!

De focus binnen deze functie ligt op de Food & Retail branche (voornamelijk supermarktondernemers). Er is veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief met mooie ontwikkelkansen. Een goede werk/privé balans is typerend. Onze opdrachtgever is ter uitbreiding van het bestaande team op zoek naar een gedreven collega.

Interesse?
Neem dan contact op met Pauline via pauline@wervingopmaat.nl of bel 06-28346667.

https://wervingopmaat.nl/va…/beginnend-assistent-accountant/

#WervingopMaat #Accountancy #Nieuwebaan #Vacaturealert #Vacature #CV #talent #AssistentAccountant #Accountant
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ben jij de verbinder tussen finance, ICT, data en de business? En ben je toe aan een 2e of 3e stap in je carrière? Dan zoeken we jou!

BUSINESS CONTROLLER GEZOCHT!
financial – hart voor de business – (big) data – enthousiasme – ICT

Kijk snel hier -> https://bit.ly/2JYGVye

Door de toenemende behoefte aan stuurinformatie vanwege de groei- en professionaliseringsfase waar de organisatie zich in bevindt doen collega’s steeds intensiever een beroep op de financiële afdeling. Jij maakt deel uit van een klein team dat binnen de organisatie zorg draagt voor de (financiële) administratie, ICT en HR en jij rapporteert aan de Controller (MT-lid).

Het bedrijfsprofiel:
Onze opdrachtgever is een ambitieus familiebedrijf met 78 jaar ervaring en 120 medewerkers. Als vraag gestuurde groothandel kan de organisatie een centrale rol vervullen bij het creëren, presenteren, verkopen, communiceren, distribueren en het bieden van service van unieke vloerconcepten of -collecties.

Trefwoorden die de organisatie omschrijven zijn o.a.: passie, slagvaardig, klantgericht, betrouwbaar en toekomstbestendig.

#vacature, #businesscontroller, #Overijssel, #Financial, #wervingopmaat, #nieuwebaan, #solliciteren, #CV, #vacaturealert, #nieuwbegin, #baan, #ICT, #BigData, #Goedearbeidsvoorwaarden,#businesscontrollergezocht
Add a comment...

Post has attachment
Ben je een Software Support Engineer op zoek naar een mooie nieuwe job?

Kijk dan snel hier -> https://bit.ly/2JX4eYf

We zoeken een echte allrounder die zich graag vastbijt in ingewikkelde software vraagstukken. Een puzzelaar, iemand die energie krijgt van het onderzoeken van problemen en niet stopt tot hij of zij de oplossing heeft gevonden.

Het bedrijfsprofiel:
Onze klant maakt software. Deze software wordt gebruikt als hart van organisaties. De cultuur van het bedrijf is informeel en er is veel gezelligheid. Je komt terecht op een kantoor met gedreven young professionals en een ontwikkelgerichte werksfeer.

#vacature, #supportengineer, #Arnhem, #wervingopmaat, #nieuwebaan, #solliciteren, #CV, #vacaturealert, #nieuwbegin, #baan, #Goedearbeidsvoorwaarden,#supportengineergezocht
Add a comment...

Post has attachment
Senior (subsidie) Project Controller hogeschool gezocht!

Kijk snel hier -> https://bit.ly/2LLf15d

De Service Unit Financieel Economische Zaken (FEZ) maakt met circa 40 fte deel uit van het Service Bedrijf, waarin de ondersteunende diensten van de hogeschool zijn gebundeld. Binnen FEZ is het team Project Control (8,4 fte) verantwoordelijk voor het ondersteunen van projectleiders in de faculteiten bij het inrichten en beheersen van grote (gesubsidieerde) onderzoeksprojecten binnen de hogeschool of uitgevoerd samen met (kennis) partners.

#vacature, #ProjectController, #Arnhem, #wervingopmaat, #nieuwebaan, #solliciteren, #CV, #vacaturealert, #nieuwbegin, #baan, #Goedearbeidsvoorwaarden,#SeniorProjectController
Add a comment...

Post has attachment
Flexibele en dienstverlenende Servicedesk topper gezocht!

Kijk dan snel hier -> https://bit.ly/2HiIHnw

Voor onze opdrachtgever, een landelijk opererend accountantskantoor met 60 vestigingen, zijn wij voor het hoofdkantoor in Arnhem, op zoek naar een Servicedesk Medewerker.

Vanuit het hoofdkantoor in Arnhem ben je werkzaam binnen de ICT afdeling. Deze afdeling bestaat uit verschillende teams, zoals applicatiebeheer, projectteams en Servicedesk. De servicedesk bestaat uit een teamleider en 5 medewerkers. Voor dit leuke team zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega.

#vacature, #servicedesk, #Arnhem, #wervingopmaat, #nieuwebaan, #solliciteren, #CV, #vacaturealert, #nieuwbegin, #ServicedeskMedewerker, #baan, #Goedearbeidsvoorwaarden
Add a comment...

Post has attachment

Aan de slag bij een van de meest innovatieve bedrijven van Nederland?

Kijk dan snel hier -> https://bit.ly/2GMLPHV

Product Owner (Digital projectmanager) gezocht!
Als Product Owner ben je verantwoordelijk voor de happiness factor van onze klanten. Voor deze klanten ben jij hét aanspreekpunt. Je weet waar de klant staat en wat de korte en lange termijn focus is. Heeft het team vragen over een issue binnen de sprint? Jij zorgt voor duidelijkheid. Doordat jij weet wat de klant wil, kies jij de juiste route. Indien nodig neem je contact op met de klant om de gekozen route te verifiëren.

#vacature, #ICT, #IT, #digital, #projectmanager ,#Arnhem, #wervingopmaat, #nieuwebaan, #solliciteren, #CV, #nieuwebaan, #vacaturealert, #nieuwbegin, #wervingopmaat
Add a comment...

Post has attachment
VACATURE ALERT!

Ben jij de nieuwe C# Ontwikkelaar waar onze opdrachtgever naar op zoek is?

Bekijk de vacature hier -> https://wervingopmaat.nl/vacature/c-ontwikkelaar/

Voor het projectteam dat zich voornamelijk bezighoudt met productontwikkeling rondom data-acquisitie (DAQ), processing en visualisatie zijn wij op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Naast werkzaam zijn binnen dit team zal je ook ingezet worden binnen het IoT platform.
Add a comment...

Post has attachment
Nieuwe vacature Senior projectmedewerker ICT staat nu online op WervingopMaat.nl

Bekijk de vacature hier -> https://wervingopmaat.nl/vacature/senior-projectmedewerker-ict/

Als Senior Projectmedewerker ICT lever je, vanuit je kennis en expertise, een belangrijke bijdrage aan de implementatie en borging van ICT projecten binnen het bedrijf.

Je bent een innovatieve en oplossingsgerichte professional, die doortastend te werk gaat, goed in teamverband kan werken en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je werkt veelal in projectverband aan de (door)ontwikkeling van ICT producten, diensten of processen.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je direct meer informatie?
Neem dan direct contact op met Jurgen op jurgen@wervingopmaat.nl of bel 06-42262939.


#vacature,#ICT,#IT,#projectmedewerkerICT,#Arnhem,#wervingopmaat,#nieuwebaan,#solliciteren,#CV,#projectmedewerker
Add a comment...

Post has attachment
Time for change?
Bekijk hier ons vacature overzicht om jouw volgende uitdaging te vinden!

https://wervingopmaat.nl/vacatures/
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded