Profile cover photo
Profile photo
Wensplein
6 followers -
Maak online jouw offline kaarten. Wij geven 100% tevredenheidsgarantie.
Maak online jouw offline kaarten. Wij geven 100% tevredenheidsgarantie.

6 followers
About
Wensplein's posts

Post has attachment
Tip: Bestel nu je kerstkaarten en verstuur ze direct vanaf bit.ly/zakelijke-kerstkaarten naar je ontvangers: Vandaag voor 15:00 besteld is morgen in huis. 

Bestel je twintig kaarten of meer, vul dan bij het afronden van je bestelling code ZZP1212 in, in het referentieveld. Je ontvangt dan gratis een kerstpakket!

Post has attachment
Steun jij +3FM's Serious Request al in de strijd tegen kindersterfte ten gevolgen van diaree? Via iedere kerstkaart die wordt verkocht via:http://bit.ly/kerstkaart-serious-request doneren wij €0,50! Bestel je meer dan twintig kaarten? Vul dan bij het afronden van je bestelling code ZZP1212 in, in het referentieveld. Je ontvangt dan een gratis kerstpakket gevuld met allerlei lekkernijen. 

Post has attachment

Post has attachment
Waarom je met kerst je klanten niet mag vergeten... Samen met +Simplefly Webdesign & Online Marketing maakten wij deze infographic: www.wensplein.nl/infographic

Hebben jullie je zakelijke kerstkaarten en geschenken al besteld? Op wensplein.nl hebben wij een ruim assortiment. Op werkdagen voor 15:00 besteld is de volgende werkdag in huis.  

Post has attachment
Hebben jullie je zakelijke kerstkaarten al besteld?  Bij een bestelling vanaf twintig kaarten, waarbij de kaarten in een zendig naar hetzelfde adres worden verzonden, nemen wij de pakketkosten voor onze rekening.

Bekijk hier onze uitgebreide collectie kerstkaarten: http://wensplein.nl/kerstkaarten/zakelijke_kerstkaarten

Onze collectie (zakelijke) kerstkaarten is aangevuld met kaarten van Zuijderduijn Art Promotion. Wat is jullie favoriete kaart? 

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded