Profile cover photo
Profile photo
Wellvita ApS
4 followers
4 followers
About
Wellvita ApS's posts

Post has attachment
Sover du godt? 
En ny rapport om følgevirkningerne af for lidt og for dårlig søvn fra Vidensråd For Forebyggelse blev offentliggjort i mandags. Forskningen viser, at der følger mange alvorlige helbreds-mæssige skavanker i kølvandet på manglende søvn.

Vågner du frisk og udhvilet om morgenen, eller er din virkelighed snarere, at du er så presset på energi, at du må kæmpe dig ud af sengen. Og er du træt hele dagen, fordi du igen har fået alt for lidt søvn? 

Så kan Sedaforte være noget for dig. Sedaforte hjælper dig med at få og opretholde et naturligt søvnmønster.

Al viden om planter til at fremme søvnen er samlet i én tablet, således at du sikres den bedste virkning. Sedaforte virker afslappende, men ikke sløvende.

Når man bruger #Wellvita  Sedaforte oplever man at, det bliver lettere at falde i søvn, søvnen bliver bedre og man kan sove godt hele natten. Prøv selv - og vågn op; frisk og udhvilet. 
Photo

Post has attachment
Wellvita var i Jydske Vestkysten Esbjerg forleden i en artikel omhandlende seniorjob. Hos Wellvita er vi meget stolte af, at vise hele vores stab frem. Fin artiklen om ‪#‎Wellvita‬ seniorerne her: http://www.slideshare.net/WellVitaApS/wellvitas-gr-guld-jydske-vestkysten-120515 #wellvita  

Post has attachment
Har I set, at #Wellvita var i Jydske Vestkysten (+JydskeVestkysten Syddanske medier ) d. 12. maj omkring vores store succes med at ansætte seniorer? ‬ Læs artiklen lige her: http://www.slideshare.net/WellVitaApS/wellvita-seniorer-er-i-hoej-kurs-jydskevestkysten-120515   #wellvita  

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded