Profile cover photo
Profile photo
Fulfilment Bureau Webvoorraad
2 followers -
Webvoorraad is het fulfilment bureau voor webwinkels, webshops en e-commerce bedrijven. E-fulfilment, fulfilment, webwinkel logistiek, uitbesteden webshop logistiek, projectbegeleiding webwinkel opstarten
Webvoorraad is het fulfilment bureau voor webwinkels, webshops en e-commerce bedrijven. E-fulfilment, fulfilment, webwinkel logistiek, uitbesteden webshop logistiek, projectbegeleiding webwinkel opstarten

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Het team van Webvoorraad feliciteert het team van Studio Ditte met het behaalde jubileum van 12,5 jaar. Gefeliciteerd en veel succes de volgende 12,5 jaar!
https://www.webvoorraad.nl/2017/11/30/nieuwe-webwinkel-studio-ditte/
Add a comment...

Post has attachment
Webvoorraad lanceert nieuwe website

Na een intensieve voorbereiding, lanceert Webvoorraad vandaag een geheel nieuwe website. De vorige website was 8 jaar lang het visitekaartje van Webvoorraad. In die 8 jaar is er veel veranderd. De fulfilment branche ontwikkelde zich in razend tempo en ook de bedrijfsvoering bij Webvoorraad veranderde mee. Hoog tijd dus voor een update van de website.

Het nieuwe ontwerp van webvoorraad.nl en de achterliggende techniek zijn volledig herzien. De website voldoet weer aan alle eisen van deze tijd en is gemakkelijk te gebruiken op alle devices. Er is ook een restyling gedaan van de huisstijl.

Klantcases
Op de nieuwe website is een belangrijke rol weggelegd voor klanten van Webvoorraad. In klantcase delen de klanten hun ervaringen met Webvoorraad. Potentiële klanten kunnen nu zelf van vakgenoten lezen wat Webvoorraad voor hun webshop, webwinkel of e-commerce bedrijf kan betekenen.

Nieuwe huisstijl
In de afgelopen 8 jaar is Webvoorraad uitgegroeid tot een volwaardig e-fulfilmentbureau. Mede daarom heeft het logo een volwassener en zakelijker uiterlijk gekregen die meer past bij de huidige positionering. De korte en krachtige pay-off ‘regelt e-fulfilment’ maakt het logo af en vertelt direct wat Webvoorraad voor haar klanten doet.

E-fulfilmentbureau
Als e-fulfilmentbureau is Webvoorraad zelf geen eigenaar van de warehouses, maar koopt de overcapaciteit in bij verschillende gespecialiseerde warehouses. Hierdoor ontstaat schaalvoordeel en daar profiteren de klanten van Webvoorraad van. Voor het inrichten van het e-fulfilment proces is Webvoorraad niet afhankelijk van de beperkingen van één warehouse. De samenwerking met meerdere gespecialiseerde warehouses heeft ook als voordeel dat Webvoorraad een objectief advies kan uitbrengen. Een fulfilment oplossing die aansluit bij de fulfilment behoeften en wensen van de klant. Denken vanuit de klantbehoefte i.p.v. denken vanuit het warehouse, dat is de kracht van Webvoorraad.

De nieuwe look en feel van de website wordt de komende maanden verder doorgevoerd in de visual identity van Webvoorraad.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Uit cijfers van de Thuiswinkel Markt Monitor blijkt dat Nederlandse consumenten in 2015 ruim 142 miljoen online aankopen hebben gedaan voor een totaal van € 16,07 miljard. De online bestedingen laten hiermee een groei zien van 16,1% ten opzichte van 2014. In aankopen groeit de online markt met 17,4% ten opzichte van 2014. Een opvallende groei in de online bestedingen zien we bij Food/Nearfood +54%, Home & Garden +38%, Speelgoed +37%, Huishoudelijke elektronica +31% en Consumenten elektronica +29%.
Add a comment...

Post has attachment
 
YOU-STAND.NL KIEST WEBVOORRAAD ALS FULFILMENTPARTNER

You-Stand.nl besteedt de fulfilment uit aan Webvoorraad. Het afgelopen half jaar is er hard gewerkt om de standaard voor staand werken op de markt te brengen. De You-Stand is bedacht en ontwikkeld door FITV Concepts in samenwerking met Hector Kal van Art Wood Design in Amsterdam. Wie dagelijks tussen de 2 tot 4 uur staand werkt, zorgt op een eenvoudige manier voor een gezondere werkhouding. De You-Stand is dan dé oplossing: simpel, doeltreffend, praktisch, goedkoop én innovatief.

“Omdat wij zelf geen verstand hebben van webshoporders en logistieke processen zijn we op zoek gegaan naar een partner die ons hierbij kan helpen. Zo kwamen we bij Webvoorraad terecht”, aldus Frank in het Veld, eigenaar van You-Stand. “Vanaf het begin was er direct een prettig en persoonlijk contact. We hebben Webvoorraad in de ontwikkelingsfase van de You-Stand al benaderd. Ze hebben geadviseerd in e-commerce en zorgde voor een fulfilmentproces dat aansluit bij ons product. Met de logistieke kennis van Webvoorraad hebben wij aanpassingen aan ons product kunnen doorvoeren waardoor opslag- en verzendkosten beheersbaar blijven. Het geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst. Wij kunnen ons nu volledig richten op het promoten en verkopen van de You-Stand.”

Vanaf deze week is de You-Stand te bestellen bij You-Stand.nl. Het gehele fulfilmentproces is ingericht en de webshoporders kunnen worden verwerkt. Webvoorraad regelt de e-fulfilment en is trots om You-Stand toe te voegen aan haar klantportfolio.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Emoties spelen een doorslaggevende rol bij alle transacties, dus ook online. Bij een persoonlijke ontmoeting kun je de gevoelens van een klant meestal wel inschatten aan de hand van hun gedrag. Dat stelt je in staat om een afhakende klant alsnog aan boord te houden.Maar online heb je die luxe niet. De bange, boze, verwarde of geïrriteerde klant is met één klik vertrokken. Zorg er daarom voor dat je website optimaal rekening houdt met de gevoelens van de bezoekers. Dat is wellicht de beste vorm van conversie-optimalisatie die er bestaat.
Add a comment...

Post has attachment
Thuiswinkel.org zet namens de e-commerce branche ‘een eerste praktische stap’ richting duurzamere verzendmaterialen. De vereniging heeft een duurzaamheidsplan ingediend bij staatssecretaris Wilma Mansveld van Infrastructuur en Milieu voor de komende jaren. 
Webvoorraad vindt dit een goed initiatief. Binnen onze bedrijfsvoering zoeken wij altijd een balans tussen milieu en
bedrijfseconomische haalbaarheid. Dus ook bij het gebruik van verzendmateriaal. Benieuwd welke nieuwe inzichten het onderzoek van Thuiswinkel.org gaat opleveren.
Add a comment...

Post has attachment
Als logistiek partner van NederlandSchoon feliciteert Webvoorraad alle Supporters van Schoon met het behalen van deze mijlpaal. We zijn er trots op een bijdrage te kunnen leveren aan een beter, schoner en leefbaarder Nederland. Op naar de 100.000ste afvalbak!
Add a comment...

Post has attachment
Waarom vinden we het zo leuk om pakketjes te ontvangen, zelfs als we ze zelf besteld hebben?

Wetenschappelijk onderzoek naar het ontvangen van pakketjes is nooit gedaan. Maar er zijn wel een aantal psychologische principes die hier van toepassing zijn. Allereerst: al heb je het pakketje zelf besteld, het blijft toch een soort verrassing. Je weet niet exact wanneer het aankomt, en het is verpakt, net als een cadeautje. Bovendien: iets kopen is hoe dan ook leuk. Helemaal als je al half vergeten bent dat je ervoor betaald hebt. Tenslotte is iets waar je op moet wachten, aantrekkelijker dan iets wat je direct kunt krijgen. Dat is het principe van schaarste. Een product waar je voor in de rij hebt moeten staan, lijkt ook waardevoller dan iets waarvan stapels in de winkel liggen!
 
Deze vraag en het antwoord was te lezen in de Quest scheurkalender 2015. Is het antwoord een open deur of geeft het nieuwe inzichten voor de webwinkel eigenaar? Feit blijft dat het gehele logistieke traject goed geregeld moet zijn. In het traject van order naar klant mag niks verkeerd gaan. Voorkom een negatieve klantervaring want dat leidt tot omzetverlies.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Webvoorraad viert #Koningsdag. Maak er een gezellige dag van.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De Consumentenbond gaat de strijd aan met nep webwinkels. Een mooi initiatief om de consument te behoeden voor vervelende ervaringen met webwinkelen. Nepshops komen en gaan zó snel, dat zelfs Google het niet bijhoudt. Op de website van de Consumentenbond kunnen consumenten meer informatie en tips vinden over veilig webwinkelen.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded