Profile

Cover photo
webvitaminbolt - Online egészségvédelem
19 followers|172,194 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 

Kíváncsi vagy az egészséges, hosszú élet titkára? 
És arra, hogy minderről hogyan vélekedtek majd száz évvel ezelőtt? A választ a legújabb írásban találod.
 ·  Translate
Az élet meghosszabbításának művészete, vagyis a hosszú élet titka egy 1927-es havilap oldaláról. Korát nyelvezete elárulja, tartalma ma is megszívlelendő.
1
Add a comment...
 
Az oxigén cseppet sokan vásárolják. 
Mert növelni akarják az energiájukat, erősíteni a szervezetüket. De az oxigén csepp sokkal többet tud ennél. Tudsz vele hámosítani, zöldséget, gyümölcsöt tartósítani, gargarizálni torokfájás, ínygyulladás esetén... De ne érd be a kiragadott példákkal. Olvasd el a bejegyzést, ami igazából egy lista. Egy nagyon hasznos lista.
 ·  Translate
Az egyik legkeresettebb termék, de kevesen tudják, hogy nem csak energetizál. Az oxigén csepp elképesztően sokrétű felhasználási lehetőségéről szól az írás
1
1
Add a comment...
 
Neked szól az írás, ha te is azok közé tartozol, akinek egy egy  utazás teljesen felborítja az emésztését. Állandó, bár nem szeretem kísérőd a puffadás, hasfájás. És azt a bizonyos legkisebb helyiséget sem tudod sokszor napokig meglátogatni. 
 ·  Translate
Utazni készülsz? Ez sokak emésztését felborítja, és jön az "idegen helyen nem megy" probléma. Amire hatékony és egyszerű megoldás a rost tabletta.
1
Add a comment...
 
Nagyanyáink még a hold járásához, és a napi bioritmusokhoz alkalmazkodva szépítkeztek. Te meg úgy érzed örülsz, ha jut magadra egy kis időd. Ennek ellenére nem éreztem haszontalannak megosztani, melyik tevékenységnek mikor van a legideálisabb időpontja. Vagyis szépítkezz a bioritmusod szerint.
 ·  Translate
Nagyanyáink még tudtak bioritmusukhoz alkalmazkodni, te örülsz, ha jut időd magadra. Mégsem éreztem haszontalannak e szépségápolási tippeket megosztani.
1
Add a comment...
 
Mióta vitaminboltos kisasszonyként dolgozom, tapasztalom, hogy a stressz és a gyomorfájás kéz a kézben járnak. A problémát érdemes nem elbagatelizálni, és savlekötővel, szódabikarbónával a tüneteket kezelni. A legújabb írásban 3 természetes, és mellékhatás mentes tippet kapsz, de természetesen a végső cél, hogy magát az okot szüntesd meg.
 ·  Translate
Fontos az alapprobléma, a stressz megszüntetése, de szükség van a stressz gyomorfájás tüneteinek enyhítésére is. Ilyen a forgókúra, gyógyteák, és a krumpli
1
Add a comment...
 
A június júliusi akció keretein belül akár 1 literes testápoló, vagy egy visszér elleni krém is a tiéd lehet ajándékba. Nézd meg a részleteket.
 ·  Translate
Válassz a webvitaminbolt akcióiból. Ajándék termék? kedvezményes vásárlás? Melyiket szeretnéd? Megspórolhatod a postaköltséget, és akár jóváírást is kapsz.
1
Add a comment...
 
Te is érezted, hogy valami új kezdődött el? Van akinek felüdülést jelentenek a most következő évszakok a nyári meleg után.
Van aki az esőt és a szürkeséget látja, hiába süt még melegen odakinn a nap. De a  megnövekedett munka és stressz szinte mindenkinél jelentkezik. Ezért úgy gondoltam az őszi méregtelenítésről írok. Amihez tálcán kínálja most a természet a hozzávalókat Kattints, és olvasd el az írást, amiben még egy nagyon bevált étel receptet is megosztok veled.
 ·  Translate
Tele a piac friss zöldséggel, gyümölccsel, amiből választhatsz az őszi méregtelenítés kapcsán. Hogy jobban bírd a hajrát, és a tél se a betegségről szóljon
1
Add a comment...
 
Tombol a nyár, én mégis a megfázásról írok.
Nem, nem azért mert ezzel küszködök.
Egy végzős orvostanhallgató előadása adott új szempontokat az otthoni kezeléshez, és azonnal le akartam jegyezni a hallottakat. Mert a recept ugyanaz: fokhagyma, gyömbér, citrom, narancs..de hogy mikor melyiket vesd be? Erről szól az írás.
 ·  Translate
Egy nem szokványos megközelítés a HKO tanai szerint. A megfázás kezelése házilag jelenthet hűtést, vagy melegítést. Tudd meg, mikor mire van szükség
1
Add a comment...
 
Ha szeretsz rajzolni, de úgy érzed nem tudsz, akkor neked is meg kell ismerned ezt a fantasztikus módszert, a rajzmeditációt. Ami az alkotás öröme az elme lecsendesedésével párhuzamosan. Szerintem nem túlzás azt állítani, hogy erre mindenkinek szüksége van. Részletek és a saját első alkotásaim a legújabb bejegyzésben.
 ·  Translate
Rajzmeditáció. Erőfeszítés nélkül megélni a jelen pillanatot, gyönyörűt alkotni. Mindezt előzetes rajztudás nélkül. Ez egy igen jó meditációs gyakorlat,
1
Add a comment...
 
Hogyan kezeld a stresszt? Beszéljen erről egy olyan ember aki, a témának igazi szakértője.
 ·  Translate
A stressz okozta tünetek enyhítéséről volt már szó. De a cél, mindig a kiváltó ok megszüntetése, jelen esetben a stressz kezelése. Erről beszél a szakember
1
Add a comment...
 
Tudod miért jár sok nő a tikkasztó kánikulában is hosszú nadrágban? Miért nem tudja levetni a gátlásait, és az “ápol és eltakar” ruhadarabokat?

Sokaknál a narancsbőr a titok nyitja.

Milyen életmódbeli változásokkal veheted fel a harcot ezekkel az utálatos gödrökkel? Plusz milyen segítséget kaphatsz még? Erről szól az írás.
 ·  Translate
A narancsbőr kezelésének 2 titka van. Megfelelő életmódbeli praktikák, és egy igazán hatékony krém, amivel kívülről is kezelheted az utálatos gödröket.
1
Add a comment...
 
Lassan újra itt a nyár, előkerülnek a fürdőruhák a faktorok és az intelmek, a biztonságos napfürdőzés érdekében. Úgy gondolom a belső védekezésre kevés figyelem irányul, pedig fontos lehet ha egyenletesen, tartósan, és leégés mentesen szeretnél lebarnulni.
 ·  Translate
Béta karotin tabletta a barnulás belső segítője lehet.Mert nem csak az ideális időpont és a megfelelő naptej kiválasztása fontos napozáskor.
1
Add a comment...
Story
Tagline
Ha fontos az egészséged, de kevés a szabadidőd. Online egészségvédelem.
Introduction
Jó helyen jársz, ha
  • tisztában vagy vele, hogy mekkora érték az, ha egészséges vagy
  • tudod, hogy nem a betegség ellen kell küzdeni, hanem az egészséged kell megőrizni
  • szeretnél egészségtudatosabban élni
  • vallod, hogy a kellő mennyiségű vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet pusztán táplálékkal már nem lehet bevinni a szervezetbe.
A webvitaminbolt blog és webáruház, ahol az online boltos kisasszony kínál személyre szabott megoldást neked.

Olyan vitaminboltot álmodtam, amely megfelel a mai elvárásoknak, de megvan benne a régi idők minden értéke.

Modern, és mai mert online, vagyis betérhetsz a nap 24 órájában, és vásárlás esetén akár másnap a kezedben tarthatod amit választottál.

Ami pedig a régi maradt, az azok az értékek, amelyek miatt a kedvenc sarki kisboltba jársz a szomszéd hipermarket helyet.

Gyere, nézz szét, olvass, kérdezz, töltsd ki az egészségügyi tesztet. Várlak szeretettel.
Contact Information
Contact info
Email