Profile cover photo
Profile photo
webvitaminbolt - Online egészségvédelem
19 followers -
Ha fontos az egészséged, de kevés a szabadidőd. Online egészségvédelem.
Ha fontos az egészséged, de kevés a szabadidőd. Online egészségvédelem.

19 followers
About
webvitaminbolt - Online egészségvédelem's posts

Post has attachment

Kíváncsi vagy az egészséges, hosszú élet titkára? 
És arra, hogy minderről hogyan vélekedtek majd száz évvel ezelőtt? A választ a legújabb írásban találod.

Post has attachment
Te is érezted, hogy valami új kezdődött el? Van akinek felüdülést jelentenek a most következő évszakok a nyári meleg után.
Van aki az esőt és a szürkeséget látja, hiába süt még melegen odakinn a nap. De a  megnövekedett munka és stressz szinte mindenkinél jelentkezik. Ezért úgy gondoltam az őszi méregtelenítésről írok. Amihez tálcán kínálja most a természet a hozzávalókat Kattints, és olvasd el az írást, amiben még egy nagyon bevált étel receptet is megosztok veled.

Post has attachment
Az oxigén cseppet sokan vásárolják. 
Mert növelni akarják az energiájukat, erősíteni a szervezetüket. De az oxigén csepp sokkal többet tud ennél. Tudsz vele hámosítani, zöldséget, gyümölcsöt tartósítani, gargarizálni torokfájás, ínygyulladás esetén... De ne érd be a kiragadott példákkal. Olvasd el a bejegyzést, ami igazából egy lista. Egy nagyon hasznos lista.

Post has attachment
Tombol a nyár, én mégis a megfázásról írok.
Nem, nem azért mert ezzel küszködök.
Egy végzős orvostanhallgató előadása adott új szempontokat az otthoni kezeléshez, és azonnal le akartam jegyezni a hallottakat. Mert a recept ugyanaz: fokhagyma, gyömbér, citrom, narancs..de hogy mikor melyiket vesd be? Erről szól az írás.

Post has attachment
Neked szól az írás, ha te is azok közé tartozol, akinek egy egy  utazás teljesen felborítja az emésztését. Állandó, bár nem szeretem kísérőd a puffadás, hasfájás. És azt a bizonyos legkisebb helyiséget sem tudod sokszor napokig meglátogatni. 

Post has attachment
Ha szeretsz rajzolni, de úgy érzed nem tudsz, akkor neked is meg kell ismerned ezt a fantasztikus módszert, a rajzmeditációt. Ami az alkotás öröme az elme lecsendesedésével párhuzamosan. Szerintem nem túlzás azt állítani, hogy erre mindenkinek szüksége van. Részletek és a saját első alkotásaim a legújabb bejegyzésben.

Post has attachment
Nagyanyáink még a hold járásához, és a napi bioritmusokhoz alkalmazkodva szépítkeztek. Te meg úgy érzed örülsz, ha jut magadra egy kis időd. Ennek ellenére nem éreztem haszontalannak megosztani, melyik tevékenységnek mikor van a legideálisabb időpontja. Vagyis szépítkezz a bioritmusod szerint.

Post has attachment
Hogyan kezeld a stresszt? Beszéljen erről egy olyan ember aki, a témának igazi szakértője.

Post has attachment
Mióta vitaminboltos kisasszonyként dolgozom, tapasztalom, hogy a stressz és a gyomorfájás kéz a kézben járnak. A problémát érdemes nem elbagatelizálni, és savlekötővel, szódabikarbónával a tüneteket kezelni. A legújabb írásban 3 természetes, és mellékhatás mentes tippet kapsz, de természetesen a végső cél, hogy magát az okot szüntesd meg.

Post has attachment
Tudod miért jár sok nő a tikkasztó kánikulában is hosszú nadrágban? Miért nem tudja levetni a gátlásait, és az “ápol és eltakar” ruhadarabokat?

Sokaknál a narancsbőr a titok nyitja.

Milyen életmódbeli változásokkal veheted fel a harcot ezekkel az utálatos gödrökkel? Plusz milyen segítséget kaphatsz még? Erről szól az írás.
Wait while more posts are being loaded