Profile

Cover photo
webvitaminbolt - Online egészségvédelem
18 followers|13,555 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 

Kíváncsi vagy az egészséges, hosszú élet titkára? 
És arra, hogy minderről hogyan vélekedtek majd száz évvel ezelőtt? A választ a legújabb írásban találod.
 ·  Translate
Az élet meghosszabbításának művészete, vagyis a hosszú élet titka egy 1927-es havilap oldaláról. Korát nyelvezete elárulja, tartalma ma is megszívlelendő.
1
Add a comment...
 
Az oxigén cseppet sokan vásárolják. 
Mert növelni akarják az energiájukat, erősíteni a szervezetüket. De az oxigén csepp sokkal többet tud ennél. Tudsz vele hámosítani, zöldséget, gyümölcsöt tartósítani, gargarizálni torokfájás, ínygyulladás esetén... De ne érd be a kiragadott példákkal. Olvasd el a bejegyzést, ami igazából egy lista. Egy nagyon hasznos lista.
 ·  Translate
Az egyik legkeresettebb termék, de kevesen tudják, hogy nem csak energetizál. Az oxigén csepp elképesztően sokrétű felhasználási lehetőségéről szól az írás
1
1
Istvan Lakatos's profile photo
Add a comment...
 
Neked szól az írás, ha te is azok közé tartozol, akinek egy egy  utazás teljesen felborítja az emésztését. Állandó, bár nem szeretem kísérőd a puffadás, hasfájás. És azt a bizonyos legkisebb helyiséget sem tudod sokszor napokig meglátogatni. 
 ·  Translate
Utazni készülsz? Ez sokak emésztését felborítja, és jön az "idegen helyen nem megy" probléma. Amire hatékony és egyszerű megoldás a rost tabletta.
1
Add a comment...
 
Nagyanyáink még a hold járásához, és a napi bioritmusokhoz alkalmazkodva szépítkeztek. Te meg úgy érzed örülsz, ha jut magadra egy kis időd. Ennek ellenére nem éreztem haszontalannak megosztani, melyik tevékenységnek mikor van a legideálisabb időpontja. Vagyis szépítkezz a bioritmusod szerint.
 ·  Translate
Nagyanyáink még tudtak bioritmusukhoz alkalmazkodni, te örülsz, ha jut időd magadra. Mégsem éreztem haszontalannak e szépségápolási tippeket megosztani.
1
Add a comment...
 
Mióta vitaminboltos kisasszonyként dolgozom, tapasztalom, hogy a stressz és a gyomorfájás kéz a kézben járnak. A problémát érdemes nem elbagatelizálni, és savlekötővel, szódabikarbónával a tüneteket kezelni. A legújabb írásban 3 természetes, és mellékhatás mentes tippet kapsz, de természetesen a végső cél, hogy magát az okot szüntesd meg.
 ·  Translate
Fontos az alapprobléma, a stressz megszüntetése, de szükség van a stressz gyomorfájás tüneteinek enyhítésére is. Ilyen a forgókúra, gyógyteák, és a krumpli
1
Add a comment...
 
A június júliusi akció keretein belül akár 1 literes testápoló, vagy egy visszér elleni krém is a tiéd lehet ajándékba. Nézd meg a részleteket.
 ·  Translate
Válassz a webvitaminbolt akcióiból. Ajándék termék? kedvezményes vásárlás? Melyiket szeretnéd? Megspórolhatod a postaköltséget, és akár jóváírást is kapsz.
1
Add a comment...
Have them in circles
18 people
sWet Coast's profile photo
Radogna Edit's profile photo
Jakab Mária's profile photo
János Elek's profile photo
Sándor Kovács's profile photo
Stefánia Mészáros's profile photo
Ilona Kovács's profile photo
Soulone Fonix's profile photo
Istvan Lakatos's profile photo
 
Te is érezted, hogy valami új kezdődött el? Van akinek felüdülést jelentenek a most következő évszakok a nyári meleg után.
Van aki az esőt és a szürkeséget látja, hiába süt még melegen odakinn a nap. De a  megnövekedett munka és stressz szinte mindenkinél jelentkezik. Ezért úgy gondoltam az őszi méregtelenítésről írok. Amihez tálcán kínálja most a természet a hozzávalókat Kattints, és olvasd el az írást, amiben még egy nagyon bevált étel receptet is megosztok veled.
 ·  Translate
Tele a piac friss zöldséggel, gyümölccsel, amiből választhatsz az őszi méregtelenítés kapcsán. Hogy jobban bírd a hajrát, és a tél se a betegségről szóljon
1
Add a comment...
 
Tombol a nyár, én mégis a megfázásról írok.
Nem, nem azért mert ezzel küszködök.
Egy végzős orvostanhallgató előadása adott új szempontokat az otthoni kezeléshez, és azonnal le akartam jegyezni a hallottakat. Mert a recept ugyanaz: fokhagyma, gyömbér, citrom, narancs..de hogy mikor melyiket vesd be? Erről szól az írás.
 ·  Translate
Egy nem szokványos megközelítés a HKO tanai szerint. A megfázás kezelése házilag jelenthet hűtést, vagy melegítést. Tudd meg, mikor mire van szükség
1
Add a comment...
 
Ha szeretsz rajzolni, de úgy érzed nem tudsz, akkor neked is meg kell ismerned ezt a fantasztikus módszert, a rajzmeditációt. Ami az alkotás öröme az elme lecsendesedésével párhuzamosan. Szerintem nem túlzás azt állítani, hogy erre mindenkinek szüksége van. Részletek és a saját első alkotásaim a legújabb bejegyzésben.
 ·  Translate
Rajzmeditáció. Erőfeszítés nélkül megélni a jelen pillanatot, gyönyörűt alkotni. Mindezt előzetes rajztudás nélkül. Ez egy igen jó meditációs gyakorlat,
1
Add a comment...
 
Hogyan kezeld a stresszt? Beszéljen erről egy olyan ember aki, a témának igazi szakértője.
 ·  Translate
A stressz okozta tünetek enyhítéséről volt már szó. De a cél, mindig a kiváltó ok megszüntetése, jelen esetben a stressz kezelése. Erről beszél a szakember
1
Add a comment...
 
Tudod miért jár sok nő a tikkasztó kánikulában is hosszú nadrágban? Miért nem tudja levetni a gátlásait, és az “ápol és eltakar” ruhadarabokat?

Sokaknál a narancsbőr a titok nyitja.

Milyen életmódbeli változásokkal veheted fel a harcot ezekkel az utálatos gödrökkel? Plusz milyen segítséget kaphatsz még? Erről szól az írás.
 ·  Translate
A narancsbőr kezelésének 2 titka van. Megfelelő életmódbeli praktikák, és egy igazán hatékony krém, amivel kívülről is kezelheted az utálatos gödröket.
1
Add a comment...
 
Lassan újra itt a nyár, előkerülnek a fürdőruhák a faktorok és az intelmek, a biztonságos napfürdőzés érdekében. Úgy gondolom a belső védekezésre kevés figyelem irányul, pedig fontos lehet ha egyenletesen, tartósan, és leégés mentesen szeretnél lebarnulni.
 ·  Translate
Béta karotin tabletta a barnulás belső segítője lehet.Mert nem csak az ideális időpont és a megfelelő naptej kiválasztása fontos napozáskor.
1
Add a comment...
People
Have them in circles
18 people
sWet Coast's profile photo
Radogna Edit's profile photo
Jakab Mária's profile photo
János Elek's profile photo
Sándor Kovács's profile photo
Stefánia Mészáros's profile photo
Ilona Kovács's profile photo
Soulone Fonix's profile photo
Istvan Lakatos's profile photo
Contact Information
Contact info
Email
Story
Tagline
Ha fontos az egészséged, de kevés a szabadidőd. Online egészségvédelem.
Introduction
Jó helyen jársz, ha
  • tisztában vagy vele, hogy mekkora érték az, ha egészséges vagy
  • tudod, hogy nem a betegség ellen kell küzdeni, hanem az egészséged kell megőrizni
  • szeretnél egészségtudatosabban élni
  • vallod, hogy a kellő mennyiségű vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet pusztán táplálékkal már nem lehet bevinni a szervezetbe.
A webvitaminbolt blog és webáruház, ahol az online boltos kisasszony kínál személyre szabott megoldást neked.

Olyan vitaminboltot álmodtam, amely megfelel a mai elvárásoknak, de megvan benne a régi idők minden értéke.

Modern, és mai mert online, vagyis betérhetsz a nap 24 órájában, és vásárlás esetén akár másnap a kezedben tarthatod amit választottál.

Ami pedig a régi maradt, az azok az értékek, amelyek miatt a kedvenc sarki kisboltba jársz a szomszéd hipermarket helyet.

Gyere, nézz szét, olvass, kérdezz, töltsd ki az egészségügyi tesztet. Várlak szeretettel.