Profile

Cover photo
webvitaminbolt - Online egészségvédelem
15 followers|8,831 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Észrevetted már, hogy csupán egyetlen napon hányszor döntesz?
Szerintem az ember fel sem figyel rá, de állandóan lehetőségek közül választ, egész nap.

És a döntések meghozatalában olyan tényezők is befolyásolják, amire talán nem is gondolnál. Egy érdekes kísérletről számolok be ebben az írásban. És a végén az is ki fog derülni, miért tartottam olyan fontosnak, hogy minderről a webvitaminbolt oldalán írjak.
 ·  Translate
Hogyan, mi alapján születik egy döntés? Erről osztok meg veled egy tanulságos kutatást. Majd elmondom, hogyan tudok én neked bizonyos döntésekben segíteni.
1
Add a comment...
 
Hallottál már a pancsakarrmáról? Ez az ajurvéda tisztítókúrája, az első lépés a kezelésben. Részei: hashajtás, beöntés, terápiás hányás, izzasztás és inhalálás. Ez első hallásra eléggé drasztikusnak tűnik, és bizonyára nincs is mindenkinek szüksége rá. De tavaszi tisztítókúrára igen. Egy sokkal enyhébb lehetőségről írtam a legújabb bejegyzésben.
 ·  Translate
1
1
Zsuzsanna Pecze's profile photo
Add a comment...
 
Neked hogyan telik egy átlagos hétköznapod? Viszonylagos nyugalomban, vagy stresszesen? És azt tudod-e, hogy te inkább lenyeled, vagy a szívedre veszed, ne adj isten, cipeled a terhekett? És mit teszel hogy a tünetek ne változzanak komoly egészségügyi problémává? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a legújabb varázslatos naplóbejegyzés.
 ·  Translate
1
1
Zsuzsanna Pecze's profile photo
Add a comment...
 
A magadra szánt idő nagyon fontos. A kikapcsolódás is az egészséges életmód része. Miért ne használnád erre a saját fürdőszobád? Amíg te az illatos vízben relaxálsz, vagy épp egy izgalmas könyvet olvasol, a hajtincseid is kényeztetheted. Természetes hajpakolás recepteket is találsz a legújabb bejegyzésben.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Milyen bevált vitamint szoktam hajhullás ellen ajánlani? Egy orvos által ajánlott meglepő termékkombinációt. És miért jutott éppen most eszembe erről írni? Mert megihletett egy nagyon kedves vásárlói visszajelzés. 
 ·  Translate
1
1
Zsuzsanna Pecze's profile photo
Add a comment...
Have them in circles
15 people
 
A fogyókúrás termékek 4 + 1 titka, és ami még ezen kívül szükséges, hogy tartósan olvadjanak a kilók. Erről szól ez a bejegyzés. Oszd meg másokkal is, ha hasznosnak találtad.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
A méregtelenítés minden ősi gyógymód fontos része. Az első lépés a gyógyulás útján. Csak ez után jöhetnek a kezelések, "gyógyszerek". Milyen szakaszai vannak a szervezet elsalakosodásának? Hogy az egyes szakaszok mit jelenthetnek neked? Erról szól ez a varázslatos naplóbejegyzés. Érdemes kattintani, és megosztani másokkal  is.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Ezt idézetez a napokban olvastam: "Egészség - az az állapot, amikor sérülékeny testi épségünkkel felelősen sáfárkodunk" /Dombi László/

A felelősségteljes sáfárkodással valami gond lehet, mert egyre több, valami vírustól  megbetegedett embert látok a környezetemben. Aktuális újra az egy éve született írás.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Uszodaszemölcs, az uszodába járás kellemetlen mellékhatása. Hogyan szabadulj meg tőle végleg? Tényleg csak a szike segít? Erről írtam a legújabb blogbejegyzésben. Olvasd el a varázslatos, és a valóságos változatot is.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Nyakunkon az influenzajárvány. Riogat a média. De tényleg csak az influenza elleni oltással kerülhető el a betegség? Egyáltalán, miért van minden évnek ebben az időszakában járvány? Meglátod, a válaszok összefüggnek. Ha elolvasod el a legújabb varázslatos naplóbejegyzést.
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have them in circles
15 people
Contact Information
Contact info
Email
Story
Tagline
Ha fontos az egészséged, de kevés a szabadidőd. Online egészségvédelem.
Introduction
Jó helyen jársz, ha
  • tisztában vagy vele, hogy mekkora érték az, ha egészséges vagy
  • tudod, hogy nem a betegség ellen kell küzdeni, hanem az egészséged kell megőrizni
  • szeretnél egészségtudatosabban élni
  • vallod, hogy a kellő mennyiségű vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet pusztán táplálékkal már nem lehet bevinni a szervezetbe.
A webvitaminbolt blog és webáruház, ahol az online boltos kisasszony kínál személyre szabott megoldást neked.

Olyan vitaminboltot álmodtam, amely megfelel a mai elvárásoknak, de megvan benne a régi idők minden értéke.

Modern, és mai mert online, vagyis betérhetsz a nap 24 órájában, és vásárlás esetén akár másnap a kezedben tarthatod amit választottál.

Ami pedig a régi maradt, az azok az értékek, amelyek miatt a kedvenc sarki kisboltba jársz a szomszéd hipermarket helyet.

Gyere, nézz szét, olvass, kérdezz, töltsd ki az egészségügyi tesztet. Várlak szeretettel.