Profile cover photo
Profile photo
Webmaxx Stúdió Kft.
9 followers -
Kik vagyunk? A tekercses öntapadós címkék magyarországi piacának meghatározó szereplői!
Kik vagyunk? A tekercses öntapadós címkék magyarországi piacának meghatározó szereplői!

9 followers
About
Posts

Post has attachment
Öntapadó címkenyomtatás számítógép nélkül a Sato printereivel!

A japán Sato cég példanélküli megoldást mutatott be, aminek köszönhetően számítógép, mobil telefon vagy adatgyűjtő használata nélkül, önnállóan (standalone) is indíthatunk címkenyomtatást! A világon egyedülálló Sato alkalmazás-engedélyezett nyomtatási (AEP) technológiája egy intelligens szoftveres megoldás, amely lehetővé teszi a Sato CL4NX, CL6NX és TH2 címkenyomtatók működésének testreszabását, címkeképek megtervezését és perszonalizációját anélkül, hogy a munkafolyamat további részében PC csatlakoztatására lenne szükség a nyomtatáshoz.

A Sato AEP fejlesztői környezetben igényei szerint elkészítjük legkülönfélébb igényeket kielégítő címkeképeket, melynek csak képzelete szabhat határt, majd a nyomtató memóriájába történő feltöltés után a címkézéshez továbbiakban már nincs szükség számítógépre! A Sato TH208, CL4NX, CL6NX tekercses címkenyomtatóknál az eszközön lévő gombok segítségével, továbbá az utóbbi két típusnál az USB Host interfészre csatlakoztatott vonalkódolvasó, mérleg, billentyűzet segítségével választhatunk címkeképet és indíthatunk nyomtatási folyamatot.

A Sato AEP technológia használatával jelentősen leegyszerűsítheti a címkézési műveleteket, amivel csökkenthető az üzemeltetési költségek, továbbá kiküszöbölhetőek az emberi hibaforrások.

https://www.youtube.com/watch?v=tLa0tymU_-g&feature=share
Add a comment...

Post has attachment
Megújul a Zebra ipari nyomtató családja!
2017. július 18-án az amerikai Zebra Technologies ipari címkenyomtató kínálatában 3 új printerrel jelenik meg az autoID piacán, melyek a nagysikerül és nagymúltú 105SL és Xi4 (kivétel 220 Xi4) szériákat váltják le. A Zebra ZT510, ZT610 és ZT620 ipari nyomtatók kiváló alternatívát jelentenek többek között ipari, gyártói, raktári és logisztikai alkalmazásokban is.
Hírek folytatása: http://www.webmaxx.hu/ugyfeltamogatas/hirek-esettanulmanyok/megujul-a-zebra-ipari-nyomtato-csaladja-53
Add a comment...

Post has attachment
A Webmaxx kínálatában az új Epson C7500 színes ipari tekercses címkenyomtató!

A piaci szereplők részéről már évekkel ezelőtt megfogalmazódott az igény egy fotóminőségű és költséghatékony színes tekercses címkenyomtatóra, azonban az első ilyen típusú printerekkel előállított etikettek minősége és üzemeltetési költsége is jelentősen elmaradt a várttól. A technológia folyamatos fejlődésének eredményeképpen, megjelent az Epson ColorWorks C7500 színes ipari tekercses tintasugaras nyomtató család.

Kiváló választás kis és közepes mennyiségű tekercses színes címkéhez!
Az Epson ColorWorks C7500 printerei újradefiniálják a megbízható, nagy sebességű és kiváló minőségű színes címkenyomtatást a felhasználók házon belüli címkézési igényeinek kielégítése érdekében. Az Epson C7500 nyomtatócsalád kiemelkedő megoldást jelent kis és közepes mennyiségű színes tekercses címkék előállítására.
Az igényelt felhasználás függvényében a készülékek két kivitelben állnak rendelkezésre:
Epson ColorWorks C7500: ideális olyan nyomtatáshoz, ahol a tartósság kulcsfontosságú
Epson ColorWorks C7500G: fotóminőségű nyomtatást tartóssággal kombinálja

Kiemelkedő minőségű és költséghatékony nyomtatás
Az Epson C7500 tekercses nyomtató a legfejlettebb színes tintasugaras technológiát használja, melynek köszönhetően kiemelkedő 600x1200 dpi felbontású és élénk színű nyomat előállítására alkalmas. A költséghatékony működést segíti, hogy az Epson C7500 tintasugaras tekercses nyomtatóban színenként különálló cserélhető nagy kapacitású tintapatronok vannak (cián, magenta, sárga, fekete), így mindig csak az elhasznált patron cseréjét kell elvégezni.
Az Epson DURABrite Ultra pigmenttinta ellenáll a kenődésnek, fakulásnak, víznek és a legtöbb folyadéknak. Az UltraChrome DL pigmenttinták kiváló nyomatminőséget garantálnak elsősorban fényes etikett címkéken.

Vásárlás, további infó: http://www.webmaxx.hu/cimke-nyomtato/szines-cimke-nyomtato/epson
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2017. 04. 11.
8 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Bemutatkozik az Epson TM-T88VI iHub POS blokknyomtató
Az Epson, Európa vezető POS-nyomtató gyártója bemutatta blokknyomtató családjának legújabb tagját, a TM-T88VI iHub készülékét. Ez a korszerű számlanyomtató új funkciók ugyanolyan választékát kínálja, mint a közelmúltban megjelent Epson TM-T88VI, de a hozzáadott csatlakozási lehetőségek a perifériák telepítését és töltését is lehetővé teszik. A blokknyomtató egyaránt könnyedén használható hagyományos PC-alapú POS rendszerekkel és az egyre népszerűbb webes és mobil megoldásokkal. Ideális választák azoknak az ület-, bár- és étteremtulajdonosoknak, akik új kapcsolatteremtési lehetőségeket keresnek ügyfeleikkel, illetve azok számára is, akik kombinált vagy hagyományos megoldástokat alkalmaznának.

További infó: http://www.webmaxx.hu/ugyfeltamogatas/hirek-esettanulmanyok/bovul-az-epson-pos-blokknyomato-kinalata-37
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Akcióban 35.300 Ft + ÁFA az EPSON TM-T20II POS blokknyomtató!

Az Espon egyik legkedveltebb thermo POS blokknyomtatója, 57-80 mm-es nyomtatási szélességgel, kompakt méretű és széleskörű alkalmazhatósággal!

Az Espon TM-T20II a gyártó egyik legismertebb thermo POS blokknyomtatója, amit kisebb kereskedelmi- és vendéglátóipari egységek, szaküzletek és élelmiszerboltok számlára ajánlunk. A TM-T20II blokknyomtató kialakításának fő szempontjai az egyszerű kezelés és a megbízható, problémamentes működés.

Intelligens, gyors és sokoldalú
Az Espon TM-T20II blokknyomtató tiszta, kontrasztos, nyomatot eredményez 80 mm széles hőpapíron, alkalmas feliratok, egyszínű grafikák (pl. logó) vagy vonalkódok (EAN8/13, QR code, stb.) nyomtatására is. Az eszközhöz vásárolható egy kiegészítő, melynek használatával 57 mm széles hőpapír is használható.
A printer kialakításának köszönhetően a papír tekercsek cseréje egy kézzel is könnyedén elvégezhető pillanatok alatt, nincsen szükség hosszas befűzési procedúrára, csak bele kell tenni a gurigát és már kész is a nyomtatásra. A hőpapír kifogyásáról, illetve a fedél felnyitásáról LED jelzőfény figyelmezteti a felhasználót.
Automatikus papírtakarékos funkciója csökkenti a felső és az alsó margó, a soremelés és a vonalkód magasságát, rugalmas számlanyomtatást biztosítva. Figyeli és szabályozza a felhasznált papírmennyiséget. Azzal minimalizálja a papírköltséget, hogy a vágás előtt kinyomtatja a következő számla fejlécét, így a felső margó még további 12 mm-rel csökken.
Az Espon TM-T20II POS nyomtató beépített USB csatlakozót tartalmaz és két választható modellje van: USB + RS232 (soros) vagy USB + Ethernet, ami hosszú távú beruházássá teszi a nyomtatót, mivel a csatlakozás bármikor megváltoztatható.

Felhasználási területe
Az éttermi, vendéglátóipari alkalmazástól az irodákon keresztül, a kereskedelemig, számos helyen hasznosítható. Ez a kis méretű, halk és megbízhatóságú POS blokknyomtató méltán nyerte el számos felhasználó elégedettségét.

Vásárlástól a beüzemelésig
Az Espon TM-T20II blokknyomtatókhoz minden működéshez szükséges összetevőt csomagolunk (fali tartó is található a csomagban), így Önnek már csak a kellékanyagot kell kiválasztania a nyomtatáshoz. Szakértő kollégáink az üzembe helyezés első lépéseiben is segítséget nyújtanak ügyfélszolgálatunkon keresztül

Vásárlás, további infó: http://www.webmaxx.hu/blokk-nyomtato/epson/epson-tm-t20ii-hopapiros-blokknyomtato-35
Add a comment...

Post has attachment
Bemutatjuk az új Datalogic PowerScan 9300-as családot
2017 január 18-al az olasz Datalogic befejezte a PowerScan 8300-as ipari lézeres vonalkódolvasó család gyártását, ezzel egyidőben pedig bemutatta az új 9300-as családot. A Datalogic PowerScan család a világ legkeresettebb ipari vonalkódolvasói közé tartoztak, ahol a széria bővítésének köszönhetően a vezető ipari jellemzőket és tartósságot mostantól nagy sebességű lézerolvasási tulajdonsággal is ötvözik.

A PowerScan 9300-as családban az alábbi típusok érhetőek el:
Datalogic PowerScan PD9300 - vezetékes lézeres olvasó, normál és nagy távolságú optikával
Datalogic PowerScan PBT9300 - vezeték nélküli (Bluetooth) lézeres olvasó, normál és nagy távolságú optikával
Datalogic PowerScan PM9300 - vezeték nélküli (Datalogic Star) lézeres olvasó, normál és nagy távolságú optikával, kijelzővel és nyomógombokkal.

További infó, Vásárlás: http://www.webmaxx.hu/ugyfeltamogatas/hirek-esettanulmanyok/bemutatjuk-az-uj-datalogic-powerscan-9300-as-csaladot-34
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Új olvasók a Zebrától!
A Zebra Technologies folyamatos fejlesztéseket hajt végre termékkínálatán, így 2017 januárja két új vonalkódolvasó bevezetésével indul.

Belépő olvasó a 2D kódok világába - Zebra DS2208!
A Zebra DS2208 szkenner a világ egyik legsikeresebb Symbol (Motorola) LS2208-as vonalkódolvasójának (több, mint 8,5 millió eladott db) újragondolt verziója, melyet a gyártó egy- és kétdimenziós kódok irányfüggetlen (omnidirekcionális) dekódolására fejlesztett ki, egyesítve elődjének kedvező árfekvését, strapabíróságát és jó olvasási tulajdonságait.

Munkára hangolva
Area imager optikájának és digitális technológiájának köszönhetően a Zebra DS2208 alkalmas fényes felületekről történő kódolvasásra, valamint képes vonalkódokat leolvasni akár LCD, vagy mobiltelefon kijelzőjéről is. Igen jó teljesítménnyel használható például e-ticket alkalmazásokban (mozi, rendezvény, reptér stb. beléptetés) vagy mobilon tárolt hűség-, pontgyűjtő- vagy kupongyűjtő applikációknál.
A multi-interfész kialakítású "plug and play" szkenner automatikusan felismeri az interfészeket és automatikusan beállítja magát a megfelelőhöz, megkönnyítve ezzel a telepítés folyamatát.
A DS2200-as család 2017 augusztusában bővül a vezeték nélküli verzióval, mely Zebra DS2278 típusnévvel, Bluettoh 4.0 hálózati csatolóval érkezik!

Alsó csúcskategóriás olvasó a 2D kódokhoz - Zebra DS8108 és DS8178!
Az amerikai gyártó az új DS8108 (vezetékes) és DS8178 (Bluetooth - vezeték nélküli) vonalkódolvasóit a konkurens Honeywell Xenon 1900 és Datalogic Gryphon szkennerek vetélytársának szánja!
A Zebra DS8108 és DS8178 olvasói kiválóan alkalmasak kereskedelmi és irodai környezetben, kórházakban, gyógyszertárakban, raktárakban és enyhébb ipari/gyártói üzemekben. Ütésálló műanyag ABS házát úgy képezték ki, hogy fogása kellemes legyen és bírja az akár 1,8 m-ről való leejtést (amivel csak a komoly ipari olvasók vehetik fel a versenyt).

Vonalkódolvasás majdnem 1 méterről? Igen!
A közel 1 méteres olvasási távolságnak köszönhetően lehetőség nyílik a nagy méretű kódok olvasására is, míg a korszerűsített olvasási képességének köszönhetően a Zebra DS8108 és Zebra DS8178 hatékonyabban használható a nehezen olvasható, roncsolt és rossz minőségű kódok olvasására.

Vásrlás, további infó: www.webmaxx.hu
PhotoPhotoPhoto
2017. 04. 11.
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Bemutatjuk a Youjie HF600 by Honeywell asztali vonalkódolvasót
A Youjie HF600 by Honeywell omnidirekcionális asztali vonalkódolvasó egy belépő szintű és kedvező árú eszköz, melyet főleg kereskedelmi alkalmazásokhoz ajánlunk, de jól beválik a kisebb igénybevételű irodai, laboratóriumi, kórházi és könyvtári felhasználásoknál is.

Belépő szintű asztali vonalkódolvasó!
A Youjie HF600 kedvező árának köszönhetően kiváló alternatívát kíván az olyan felhasználásokhoz, ahol elsődlegesen egy fix olvasóra van szükség, de alkalmanként (pl. nehéz termékek, stb.) szükséges lehet a kézi olvasó üzemmód is. A Youjie HF600 by Honeywell közkedvelt a kis és közepes méretű kereskedelmi egységekben pénztárgép mellett, ahol igény az 1D és 2D kódok dekódolása, akár még mobiltelefonok képernyőjéről is.

Bírja a strapát!
A Youjie HF600 by Honeywell asztali vonalkódolvasó mindent tud, ami ebben a kategóriában szükséges. 80 mm-es extra nagy olvasóablakának, valamint max 33 cm-es olvasási távolságának köszönhetően kiválóan alkalmas a hosszú, rossz minőségű vagy roncsolódott vonalkódok olvasására. Ütésálló, gumírozott műanyag házát úgy képezték ki, hogy bírja az akár 1 méterről való leejtést is.
A Youjie HF600 by Honeywell multi interfészes, így egyszerűen csak a kábel cseréjével változtatható, hogy USB, RS232, vagy Billentyű (KBW) porton keresztül csatlakoztatjuk a host-hoz.

Vásárlás/További infó: http://www.webmaxx.hu/vonalkod-olvaso/asztalra-helyezheto-vonalkod-olvaso/honeywell-metrologic/yj-hf600-1-2usb-honeywell-youjie-hf600-vonalkod-olvaso-9803
Youjie HF600
Youjie HF600
webmaxx.hu
Add a comment...

Post has attachment
Ismerje meg a Zebra Mobility DNA funkcióit!
A Zebra Mobility DNA az egyetlen olyan platform, mely összekapcsolja a biztonságos vállalati környezetet a világ legnépszerább operációs rendzserével, az Androiddal! Az applikációk csoportjának köszönhetően nő a termelékenység, az eszközök, műveletek és munkafolyamatok felett pedig jobb átláthatóságot és ellenőrzési lehetőséget biztosítanak.
Minden folyamat jobban, egyszerűbben és biztonságosan működik a felhasználók felügyelete alatt!

Segédprogramok
All-touch Terminal Emulation: a meglévő „zöld képernyős” terminál emulációs (TE) szoftverek egyszerű konvertálását teszi lehetővé Zebra Android adatgyűjtőkön futó HTML5 érintőképernyős applikációkká anélkül, hogy a kiszolgáló eszközön bármit is módosítani kellene.
Enterprise Home Screen: biztosítja, hogy a vállalati eszközöket a felhasználók csak a megadott feladatokra használják. A rendszergazda létrehozhat egy sablon, ami alapján csak egy meghatározott applikáció fut, vagy megadhatja a felhasználó számlára elérhető szoftvereket és funkcikat.
PowerPrecision+: az applikáció lehetővé teszi az akkumulátor állapotának valós idejű monitorozását, elkerülve ezzel egy nem tervezett akkumulátor hiba miatti leállást.
SimulScan: egy új és innovatív applikáció, ami hatékonyabbá és precízebbé teszi az adatfeldolgozást, valamint csökkenti a munkaidői ráfordítást. Egy előre lérehozott sablon címkén egyetlen olvasással a felhasználó a teljes oldal tartalmának adatait rögzíti, beleértve a vonalkódokat, szövegrészeket, telefonszámokat, képeket, aláírásokat, sőt még a jelölőnégyzeteket is.

Fejlesztői eszközök
Mobility Extensions (Mx): az applikáció használatával a Zebra Androidos eszközeit erőteljesebb nagyvállalati
operációs rendszerré alakítja.
EMDK for Android: lehetővé teszi a feljlesztők számára, hogy teljes mértékben kihasználják a Zebra Androidos eszközök
által nyújtott lehetőségeket. Tartalmaz egy átfogó API szettet és mintakódot.
StageNow: a legegyszerűbb módja, hogy akár több száz Zebra eszközt egy gyors vonalkód vagy NFC tag leolvasással dokkoló üzemmódba helyezze, vagy összepárosítsa.
Enterprise Browser: a fejlesztők számára lehetőség nyílik funkciókban gazdag webes alkalmazások létrehozása, amelyek tökéletesen összekapcsolhatók a Zebra adatgyűjtők és perifériáik funkcióival.

Applikációk
App Gallery: felfedezések, vásárlások, vállalati alkalmazások telepítésének és frissítésének legjobb módja a vállalati adatgyűjtők felhasználói számára.
Data Wedge: vonalkódos adatbázis letöltése vállalton belüli webes alkalmazásokon keresztül, Enterprise Browser API használata nélkül.
TekSpeech Pro 4: hangvezérelt alkalmazások továbbfejlesztése világszínvonalú beszédfelismeréssel (angol nyelven), valamint a választás szabadsága az eszközöket, kiegészítőket, alkalmazási funkciókat és háttérrendszereket illetően.
Workforce Connect PTT Express: Zebra adatgyűjtők közti azonnali PTT csoporthívási lehetőség, kétirányú rádió (RadioLink Express szükséges) és egyebek az ügyfelek meglévő Wi-Fi hálózatán felül.
Workforce Connect PTT Pro: biztonságos és megbízható felhő-alapú megoldás teszi lehetővé a felhasználók számára az egy-az-egyhez vagy csoportos kommunikációt, Wi-Fi és/vagy mobilhálózaton felül.

Teljes cikk itt érhető el: http://www.webmaxx.hu/ugyfeltamogatas/hirek-esettanulmanyok/ismerje-meg-jobban-a-zebra-mobility-dna-funkcioit-45
Add a comment...

Post has attachment
Ipari mobilitás Zebra TC56 Android alapú adatgyűjtőivel!
Az amerikai Zebra Technologies új generációs, Android alapú mobil eszközei ipari alkalmazásokhoz készültek, felhasználójuk mégis úgy érzik, hogy a legmenőbb okostelefont vagy tabletet tartják kézükben.
A modern kor digitális folyamatait követő vállalkozásoknak nem kell többé lemondaniuk a könnyen használható mobil eszközökről! A Zebra TC56 vállalati okostelefon és adatgyűjtő kiváló választás minden olyan felhasználónak, akiknek utazás közben, tárgyaláson vagy az irodában van szükségük egy modern megjelenésű és könnyen kezelhető mobil terminálra.
Az új üzleti világnak tevezett Zebra TC56 egy olyan ipari minőségű készülék, amely úgy néz ki és olyan érzetet is kelt, mint a legnépszerűbb, zsebben hordható okostelefonok, kielégítve a felhasználók biztonsági és menedzselhetőségi elvárásait.

Kecses és bírja a gyűrődést! Zebra TC56!
A Zebra két új mobil adatgyűjtője a TC51 és TC56 úgy néz ki, mint a legkorszerűbb okostelefon, de ipari felhasználásra tervezett, strapabíró kivitelezésűek. Mindkét eszköz megfelel a MIL-STD 810G szabványnak, így akkor sem sérülnek, ha működés közben 1,2 méter magasságból csempeburkolatra ejtik őket. Hatmagos Qualcomm Snapdragon processzoruk 15 %-kal kevesebb energiát fogyaszt, így akkumulátoros üzemidejük aktív használat mellett is eléri a 14 órát, miközben az alkalmazások 5-ször gyorsabban futnak rajtuk. Az 5"-os kijelzőjük napfényben is jól látható a Zebra TC51 és TC56 modelleknek, míg szkennerük 1 dimenziós (EAN13, EAN128, stb.) és 2 dimenziós (QR, PDF) vonalkódokat egyaránt olvas. Az amerikai gyártó mobil eszközeibe 13 megapixeles kamerát, valamint Wi-Fi és Bluetooth adatkapcsolatot épített, de a TC56-os modell SIM kártya fogadására valamint 4G/LTE hálózati kommunikációra is alkalmas.

Adatbiztonság, integráció, menedzselhetőség
Mobility Extensions Mx néven applikációk révén a Zebra TC56 Android operációs rendszerű terminál a biztonság, az integráció és menedzselhetőség tekintetében is egyaránt nagyvállalati szintű képességekkel rendelkezik, így az ipari alkalmazásokban is megbízhatóan helytáll.
A Mobility DNA szoftver csomagban az amerikai gyártó további applikációkat is mellékel Android operációs rendszerrel ellátott eszközeihez, mint pl.: Simulscan, All-touch Terminál Emuláció, PowerPrecision, Data Wedge, stb. A Zebra által biztosított Android Enterprise Mobility Developement Kit (EMDK) segítségével pedig a vállalatok maguknak is fejleszthetnek további applikációkat.
A cégek az ipari környezetben használatos mobil adatgyűjtőknél régebben átlagosan 5-6 éves életciklusra terveztek, azonban mára eljutottak oda, hogy a gyorsan fejlődő új generációs eszközök (tablet, mobil terminál, PDA) és alkalmazások elterjedésével fontolóra kell venni a fizikai billentyűs sok esetben DOS programokat futtató eszközökről az átállást az érintőkijelzőkre és modern applikációikra.
Photo
Photo
2017. 04. 06.
2 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded