Profile cover photo
Profile photo
webleads bv
16 followers -
websites, webdevelopment, online campagnes, marketing, design
websites, webdevelopment, online campagnes, marketing, design

16 followers
About
webleads bv's posts

Post has attachment
Trots! Per 1 mei gaan we aan de slag met de online marketing voor Exclusive Networks NL.
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Vanaf 21 april krijgen responsive websites voorrang in de zoekresultaten. Bekijk onze handige SEO voor mobiel checklist! 

Post has attachment
Stichting Wisent op de Veluwe​ zorgt voor een bijzondere aanvulling op de Veluwe. Weten welke? Op de nieuwe website gemaakt door #webleads lees je meer over dit unieke project. http://www.wisentopdeveluwe.nl/
Photo

Post has attachment
Reviews verzamelen & toevoegen aan je website vanaf € 29,- p.m.

webleads is een samenwerking aangegaan met The Feedback Company om jou te kunnen helpen bij het verzamelen en tonen van die belangrijke online beoordelingen! Meer omzet en alle andere voordelen van online reviews op een rij? Lees snel verder!

Post has attachment
Aan de slag met SEO? 3 workshops zoekmachine optimalisatie! 'Goed scoren in Google' door webleads. Laatste sessie was eind november! Bekijk nu alle 3 de prezi's en krijg een volledig inzicht in techniek, content en populariteit. Meer weten? Stel je vraag!

Post has attachment
Hoe zorg je er voor dat je goed scoort in Google? Of anders gezegd - hoe zorg je er nu eigenlijk voor dat je op de voor jou relevante zoekwoorden een goede positie verwerft in de organische (onbetaalde) zoekresultaten van Google? Leer het bij de gratis SEO workshop scoren in Google!

Scoren in Google is opgesplitst in 3 delen. Techniek, Content en Populariteit.

Lees snel verder op onze website en meld je aan! Beperkt aantal plekken beschikbaar. http://www.webleads.nl/nieuws/artikel/detail/online-breakfast-goed-scoren-in-google

Post has attachment
Optimaal adverteren via (prijs)vergelijkers? Wij delen 20 mei as. onze kennis en ervaringen op dit gebied. Interesse? Meld je dan aan! http://bit.ly/SsBUyV

Post has attachment
28 januari mochten wij weer een mooie groep ontmoeten op onze Online Breakfast. Tijdens de presentatie ging Ben van Luttikhuizen in op de mogelijkheden en ontwikkelingen binnen Display Advertising. Kon je er niet bij zijn, dan kun je de presentatie nog terugkijken op de website en we hopen je dan uiteraard 15 april te zien bij de komende editie van Online Breakfast. 
http://www.webleads.nl/nieuws/artikel/detail/terugblik-online-breakfast-28-januari
Photo
Wait while more posts are being loaded