Profile cover photo
Profile photo
WebEvolution
32 followers -
WebEvolution - Make things happen.
WebEvolution - Make things happen.

32 followers
About
WebEvolution's posts

Post has attachment
Publicul tău țintă te va putea găsi cu ușurință în primele rezultate ale căutărilor dacă apelezi la serviciile noastre de promovare on-line.
https://www.webevolution.ro/servicii/promovare-online

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Niciodată nu este prea târziu să faceți o schimbare în bine.
În funcție de cerințele dumneavoastră, construim întregul pachet de branding sau doar anumite produse: logo, template de Word și Ppt, layout de broșură, roll-up, mape de prezentare, cărți de vizită, flyere, manual de identitate.
https://www.webevolution.ro/servicii/branding

Post has attachment

Post has attachment
:)
Photo

Post has attachment
Ce este SEO?
De ce este nevoie de optimizare pentru motoarele de căutare?
https://www.webevolution.ro/servicii/optimizare-seo

Post has attachment
În era tehnologiei, cea mai importantă carte de vizită și cel mai eficient mijloc de comunicare pentru o afacere este site-ul de prezentare. În doar câteva secunde, partenerii, furnizorii și clienții își pot forma o opinie despre compania respectivă și pot afla informațiile de care au nevoie: ce servicii oferă, în ce zonă activează, ce parteneri și clienți are, care sunt datele de contact.
https://www.webevolution.ro/solutii-web-design/site-prezentare

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Larry Page, omul care alături de Serghei Brin ne-a adus Google, mașini autonome, sistemul de operare Android și browser-ul Chrome, s-a născut în urmă cu 42 de ani. În urmă cu aproape 17 ani fonda Google. Larry Page este, în esență, Google.
Față de AltaVista și Yahoo!, avea o abordare cu totul nouă, minimalistă. Prima pagină era simplă, doar o casetă pentru a introduce termenii căutați, două butoane și logo-ul.
https://playtech.ro/2015/omul-care-a-transformat-web-ul-la-25-de-ani-a-creat-google-si-a-distrus-gigantul-yahoo/?utm_source=Wall-Street&utm_campaign=WS&utm_medium=CPC%20WS&utm_term=W
Wait while more posts are being loaded