Profile cover photo
Profile photo
WebDez
5 followers -
realizare web, magazin online, optimizare seo, gazduire web, email marketing
realizare web, magazin online, optimizare seo, gazduire web, email marketing

5 followers
About
Posts

Post has attachment
Ultimate Computers

Ultimate Computers SRL-D este o firma noua pe piata romaneasca de IT, cu un personal tanar si dornic de afirmare, avand  sediul in Lugojel nr. 164 Timis, punct de lucru in Lugoj spl. C.Coposu nr.3,

http://ultimatecomputers.ro/
Photo

Post has attachment
Agro Shop

Carti agricole prin posta, magazin online de carte pentru fermieri, produse si articole: sanitar veterinare, gradinarit, cultura plantelor, cresterea animalelor, legumicultura, ambalat.

http://agroshop.ro/
Photo

Post has attachment
Nistor Expo Art

Înfiinţată în anul 2001, Nistor Expo-Art s-a impus pe piaţa decoraţiunilor vintage,  oferind iubitorilor de artă piese unicat, care se disting prin rafinament şi eleganţă.  Având ca obiect de activitate achiziţionarea, restaurarea, tapiţeria, producţia şi comercializarea de mobilier din lemn masiv şi furnir, Nistor Expo-Art transformă orice casă în…acasă.

http://www.nistorexpoart.ro/
Photo

Post has attachment
Hydraulic Center

Hydraulic Center este o companie tanara si dinamica cu domeniu de activitate in agricultura, marina si aplicatii industriale. Detinem un stoc important de produse pentru reparatiile hidraulice ale utilajelor terasiere si agricole: cilindri, pompe, valve, hidromotoare, blocuri hidraulice, valve de control, furtune hidraulice, garnituri si echipamente pentru presiuni ridicate.

http://www.hydrauliccenter.ro/
Photo

Post has attachment
Biro Jozsef Agro

Firma Biro Jozsef – Agro, vă oferă o gamă largă de  produse  şi servicii de înaltă calitate.Avem plăcerea sa vă asigurăm rapiditate în livrarea produseor comercializate, service de calitate asigurat de mecanici specializaţi.
Comoara fermierului este pământul pe care îl lucrează!  Pământ care trebuie lucrat  în condiţii optime şi în timp util. Acest lucru nu se poate realiza doar cu utilaje performate , utilaje pe care vă oferă firma noastră.Aceste utilaje ca să functioneze dupa cerinţele Dvs. trbuiesc întreţinute, această întreţinere este asigurată de echipa de service si piese de schimb pentru promptitudinea si rapiditatea necesară unei bune colaborări.

http://www.bja.ro/
Photo
Wait while more posts are being loaded