Profile cover photo
Profile photo
Wearables.ro
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
#Pebble lansează primul smartwatch cu display circular din istoria companiei. Primul lucru care se observă este grosimea acestuia, fiind mai subţire chiar şi decât Apple Watch. Din păcate durata de viaţă a bateriei a avut de suferit de pe urma acestui lucru.

Post has attachment
#VectorWatch este un smartwatch care vrea să ne dea pe spate cu design-ul foarte elegant, specific ceasurilor premium obişnuite combinat cu o durată de viaţă a bateriei de până la o lună.

https://wearables.ro/articole/vector-watch-este-un-smartwatch-care-ne-da-pe-spate-cu-durata-bateriei/
Photo

Post has attachment
Unul din cele mai aşteptate smartwatch-uri a fost lansat de către Apple în cadrul conferinţei din 9 Martie 2015. În acest articol vom vedea când vom putea cumpăra #AppleWatch, cât va costa, care sunt versiunile anunţate, care sunt specificaţiile tehnice ale acestuia şi ce ştie să facă.

Află mai multe aici: https://wearables.ro/articole/totul-despre-apple-watch/
Photo

Post has attachment
NovioSense a dezvoltat un senzor minuscul care se pune în spatele pleoapei pentru a monitoriza continuu nivelul glucozei din lacrimi. Diabetici vor putea spune adio înţepăturilor zilnice în deget.

https://wearables.ro/articole/noviosense-masoara-glucoza-cu-ajutorul-lacrimilor/
Photo

Post has attachment
Narrative #Clip2 este o cameră pe care o porţi tot timpul cu tine, care face poze o dată la 30 de secunde oferind astfel un jurnal vizual al activităţilor tale.https://wearables.ro/articole/narrative-clip-2-o-camera-ce-tine-loc-de-jurnal/
Photo

Post has attachment
Epson pariază pe piaţa wearables, mai ales în secţiunea de wellness şi fitness, lansând 3 noi dispozitive pentru cei care vor să îşi monitorizeze antrenamentele. #Pulsesense monitorizează ritmul cardiac şi somnul, #Runsense monitorizează alergatul şi M-Tracer îţi monitorizează stilul de joc la golf.

Post has attachment
Buhel #SoundGlasses promit să ofere funcţionalităţile unei căşti bluetooth împachetate într-o pereche de ochelari de soare. Faptul că îţi lasă canalul auditiv liber permite ascultarea zgomoturilor ambientale sau purtarea unor echipamente de protecţie a auzului.

https://wearables.ro/articole/buhel-soundglasses-ochelarii-de-soare-care-iti-vor-inlocui-hands-free-ul/
Photo

Post has attachment
Pebble a reuşit să vândă 1 milion de #smartwatch  -uri de la începutul anului 2013 până pe 31 Decembrie 2014. CEO-ul companiei a anunţat un nou software şi dispozitive noi anul acesta, fără a intra însă în detalii.

https://wearables.ro/stiri/pebble-anunta-1-milion-de-smartwatch-uri-vandute-si-cateva-update-uri-viitorul-apropiat/
Photo

Post has attachment
Cei de la Asus organizează un concurs de design pentru #ZenWatch. Poţi câştiga un Asus ZenWatch pentru una din cele 5 categorii jurizate de staff-ul Asus sau categoria Fan Favorite. Chiar dacă nu te pricepi la design, poţi câştiga unul din cele 3 smartwatch-uri oferite celor care participă la concurs votându-şi preferaţii.

https://wearables.ro/articole/poti-castiga-un-asus-zenwatch/
Photo

Post has attachment
@ALCATELONETOUCH a anunţat #Watch, un smartwatch ieftin şi stilat. Pentru 150$ poţi avea funcţii de bază de monitorizare fitness, precum număr de paşi şi monitor cardiac, dar şi notificări de pe smartphone.

https://wearables.ro/articole/alcatel-onetouch-intra-pe-piata-smartwatch-urilor/
Photo
Wait while more posts are being loaded