Profile cover photo
Profile photo
WCreate
3 followers
3 followers
About
WCreate's posts

Post has attachment
Voor Doxis Informatiemanagers heb ik weer een mooie website mogen maken voor hun label i-Beez.

Na www.somio.nl was de organisatie erg tevreden over de samenwerking en besloot ook hun website www.i-beez.nl door mij te laten ontwikkelen.

De website is ontworpen door Tim Leurs en ontwikkeld in Wordpress. Door het flexibele systeem heeft Doxis geen moeite om hun website up-to-date te houden. Bekijk het eindresultaat op www.i-beez.nl!
Photo

Post has attachment
Een prachtige Magento webshop voor Noa Ivy.

Noa Ivy is een webwinkel wat zich richt op mode bewuste meiden die zelf de trend zetten. Masha van Noa Ivy wist heel goed wat ze wou en we zijn blij dat we aan specifieke wensen konden voldoen. Het was een zeer fijne samenwerking!
Photo

Post has attachment
Een webwinkel moet up to date blijven. Dit begrijpt ook Twentetools. Twentetools is de online winkel voor gereedschap afkomstig uit Twente. WCreate onderhoudt sinds 2014 hun winkel en met succes!

Minder mensen haken af tijdens het bestellen en meer mensen komen naar de website.

Kijk de website op www.twentetools.nl of bekijk de case op www.wcreate.nl/wcreated!
Photo

Post has attachment
We zijn druk met een volledig nieuw ontwerp voor de website. Eén van de nieuwe punten in de website is een link met ons portfolio op Behance. Deze kan je nu alvast checken op:

Post has attachment
De nieuwe website 'De Stamshook' is online! Een herontwerp met een gemakkelijk te gebruiken beheerpaneel waarin reserveringen in verwerkt kunnen worden.

Bekijk de nieuwe website op: http://www.destamshook.nl/

Post has attachment
WCreate heeft een nieuwe website gepubliceerd. Street Media is nu officieel online!

Street Media biedt door middel van Window Advertising de mogelijkheid aanwezig te zijn in de Nederlandse binnensteden. Ofwel, opvallen in winkelstraten waar uw klanten zich bevinden!

Het bedrijf is opgericht door Tim Peters tijdens zijn studie Bedrijfskunde met een specialisatie in de Makelaardij. De website sluit uitstekend aan bij de filosofie van Street Media. Bekijk de website en oordeel zelf.

http://www.streetmedia.nl
Photo

De omslagfoto kan gevuld worden met enorm veel inhoud. Heb jij misschien een goed idee voor een geschikte omslagfoto?

Ik hoor het graag!

Post has attachment

Op 11 februari 2013 wordt WCreate ingeschreven bij het KvK te Apeldoorn. Dus vanaf aanstaande maandag is WCreate beschikbaar voor al uw webdesign, webshops en promotiepagina werkzaamheden.
Wait while more posts are being loaded