Profile cover photo
Profile photo
WS WOS B.V.
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
Een succesvolle organisatie begint vaak met een goed idee. Echter, met een goed idee alleen komt u er helaas niet.

Alles moet doordacht zijn en vanuit een duidelijke visie gebeuren. Als u zin heeft om een lekkere taart te bakken voor alle gasten op uw verjaardag, moet hier in zekere zin ook een plan voor geschreven worden. Wie komen er allemaal? Wat vinden zij lekker? Wat heb ik nodig, hoe veel wil en kan ik eraan besteden? Hoe veel tijd gaat het me kosten? Aan de hand hiervan maakt u een lijst op, haalt u de juiste benodigdheden en gaat u aan de slag. Alles om uw bezoekers tevreden te stellen en uw verjaardag te laten slagen. Als u er letterlijk niets van bakt, is het verstandig om hulp in te schakelen. Iemand met ervaring in de keuken. Dat zijn wij. Neem een kijkje op: https://wswos.com !

Post has attachment
Vandaag gaan we verder met het optimaliseren van onze Website. Vandaag komen de pagina's over Zoekmachine Optimalisatie en Linkbuilding aan bod. Er worden teksten geschreven van minimaal 500 woorden waarin wij Keywords kunnen plaatsen om zo hoger te komen in bijvoorbeeld Google.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes op Marketing gebied. http://www.wswos.com

Post has attachment
Via http://adfobase.nl/ kwam ik een nieuwe campagne tegen voor Shurgard Self-storage. In de campagne worden klanten vanuit nieuwe invalshoeken geïnspireerd voor het (tijdelijk) opslaan van spullen. Ook brengt Shurgard de praktische voordelen die bij het opslaan van spullen van pas komen onder de aandacht. Zoals verschillende formaten opslagruimtes, verpakkingsmaterialen, ruime openingstijden, lage prijzen, etc. In 7 Europese landen wordt de campagne uitgerold.

Succes met jullie campagne Onze Kapel!

Vandaag gaan we weer verder met onze website! We maken er wat moois van :)

Wij zijn bezig met een gloednieuwe website!
Wait while more posts are being loaded