Profile

Cover photo
VVV Midden-Limburg
584 followers|117,933 views
AboutPostsPhotosVideosReviews

Stream

VVV Midden-Limburg

Shared publicly  - 
 
Vrijdag 18 april is de landelijke aftrap van de Nationale Sportweek. Roermond als (water)sportstad laat zich van haar beste kant zien. Om 09.30 uur komen de ambassadeurs en hun sportmaatjes en andere deelnemers in verschillende boten van de Roermondse watersportverenigingen aan op de Roerkade. Vervolgens trekt de sportparade door de stad. De spectaculaire opening is aansluitend op het Kloosterwandplein. Daarna waaieren de sporters uit over de Roermondse pleinen, waar een grote diversiteit aan sportdemonstraties plaatsvindt. 

Het programma is als volgt:
09.30 uur 
Aankomst sport- en watervloot op de Roerkade. 
10.30 uur 
Sportparade door het centrum van de stad met ruim 300 sportliefhebbers met o.a. de landelijke ambassadeurs Mieke Cabout, Jochem van Gelder, Monique Kalkman, Joris Putman, Ria Valk, Ralf Mackenbach, Peggy Vrijens, Annamarie Thomas en Frits Wester en de lokale ambassadeurs Desiree Vranken, Dave Fermont en Hans van Bergen.
12.00 uur 
Introductie ambassadeurs en optreden Ria Valk en Ralf Mackenbach.
12.40 uur 
Officiële opening met voorzitter van NOC*NSF Andre´ Bolhuis, loco-burgemeester Wim Kemp, gedeputeerde Peter van Dijk, wethouder sport Gerard IJff en de ambassadeurs.
13.00 – 15.30 uur
Lokaal sportprogramma met Escrima demo, Stadsdichter van Roermond, Basics Dance Studio, Elan schermdemo en Nieuwe Helden Roermond

Sportactiviteiten op de pleinen 10.00 –17.00 uur
Markt: Watersport en reddingsbrigade, zeilsport,roeien,schermen,kaatsen, squash,boccia,
turnen en freerunnen.
Munsterplein: Schietsport, golf, klimwand, MBvO/wandelsport, handbal, darten,karate, judo, denksporten
Stationsplein: G-­-sport, volleybal, hockey, korfbal, voetbal,tennis, atletiek

Toegang: gratis
 ·  Translate
Landelijke Opening Nationale Sportweek
Tomorrow, April 18, 9:30 AM GMT+2
Roermond

1
1
VVV Roermond's profile photo
Add a comment...
 
#Asperges  het witte goud! Maak eens #fiets  tocht langs deze heerlijke groenten om ze daarna lekker op te peuzelen! http://bit.ly/1qXYtFh
+UITJES IN HOLLAND.NL +VVV Lekkerweg +Recreatief.nl +Wat te doen in Nederland 
 ·  Translate
3
1
Giel Polman's profile photo
Add a comment...
 
 ·  Translate
 
Om mooie tulpenvelden te zien hoeven we niet naar de bollenstreek. Ook in Midden-Limburg zijn ze te bewonderen. Deze foto heb ik in Vlodrop gemaakt.
 ·  Translate
2
Add a comment...
 
Vandaag gingen heel wat partners, ondernemers en dus #Ambassadeurs   van VVV Midden-Limburg mee op uitstap door onze mooie regio. Er werden #vlaaien   gebakken! 
Nu het goede nieuws, ook jij kunt je eigen Vlaai bakken en zo een stukje #Limburg  mee naar huis nemen! Te koop in de VVV vestiging Roermond én via de #Webshop   gewoon door de brievenbus! http://bit.ly/1e8q3PK 
 ·  Translate
3
Add a comment...
 
Facebook mastery event!
Toch weer even puntjes op de i!
Facebookpage
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have them in circles
584 people
John Pack's profile photo
Angelique Joosten's profile photo
Marco Korthout's profile photo
De Haan Vloer en Raam Decoratie's profile photo
Henri Gubbels's profile photo
De Aardborsthoeve's profile photo
 
Vandaag ging een aantal van de medewerkers van +VVV Thorn +VVV Roermond en +VVV Midden-Limburg +VVV Stevensweert +VVV Beesel-Reuver op #GPSCitygame door #Roermond georganiseerd door +Outdoor Limburg het werd: "Durven, Denken, Doen. Het was Superleuk, ideaal voor #teambuilding of gezins/vrienden uitstap. Natuurlijk ook bij ons te boeken. Net als " Wie is de Mol?" of " De Moordzaak"!
+angelique keuven van leeuwen +Giel Polman
 ·  Translate
3
1
angelique keuven van leeuwen's profile photo
 
Het was super! Enorm gelachen en natuurlijk komt " vechtersmentaliteit" om te winnen boven. Kwam goed uit! Mijn team won! Whoahaha!
 ·  Translate
Add a comment...
 
Zondag 13 april staat er weer een #VVV   wandeling op stapel. Dit x gaat de gids in op de #kunst   werkplaatsen in #Roermond   Om 14.00 vertrekt de gids vanaf het VVV kantoor op de markt in Roermond. met de +Limburg Card    krijg je p.p €1,- #korting   http://bit.ly/1sPXo64
 ·  Translate
2
Add a comment...
 
"One day I Fly away!".... Altijd al de Piloot willen zijn op je eigen #Boeing  ?
Dat is mogelijk zomaar #Midden  in #Limburg  !
http://bit.ly/14zQZkG  Super aantrekkelijk wanneer je deze maand boekt!
 ·  Translate
2
1
VVV Roermond's profile photo
Add a comment...

VVV Midden-Limburg

Shared publicly  - 
 
Wat een leuk event net over de grens bij +VVV Thorn! Met wel heel aantrekkelijke waterrecreatie mogelijkheden.
 ·  Translate
 
Tip 84: Kom op 1 mei zelf ervaren hoe leuk groen wel is: www.groenisleuk.be #limburgen
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
En wederom een gemeente in #Limburg   die aansluiting heeft gemaakt op het #Knopenloopnetwerk  De gemeente #Maasgouw   rolt 6 april 2014 een nieuw wandelnetwerk uit van 150 kilometer. Het wandelknooppuntennetwerk bundelt bestaande en nieuwe routes in 1 netwerk. Het nieuwe netwerk krijgt dezelfde opzet als het fietsknooppuntensysteem, waarbij men zelf van knooppunt naar knooppunt een route kan uitstippelen en sluit aan op bestaande knooppuntenroutes in de gemeenten Echt-Susteren, Leudal en Roerdalen.
Het wandelroutenetwerk is ontworpen in samenwerking met inwoners van Maasgouw. Speciaal voor de start van het wandelknooppuntennetwerk zijn 5 themawandelingen uitgezet: De Beegder Sagenroute, prachtplekken van Eiland in de Maas, Kapellenroute Thorn, De lus in de Linnerweerd en de Grindgatenroute. De wandelroutekaart en bijna alle themawandelingen zijn vanaf 6 april verkrijgbaar bij de VVV Midden-Limburg.
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have them in circles
584 people
John Pack's profile photo
Angelique Joosten's profile photo
Marco Korthout's profile photo
De Haan Vloer en Raam Decoratie's profile photo
Henri Gubbels's profile photo
De Aardborsthoeve's profile photo
Communities
Created by VVV Midden-Limburg
View all
Story
Tagline
Zien, Doen en Beleven Midden in Limburg
Introduction
Midden in Limburg ligt 'het buitenland' België en Duitsland écht naast de deur. Deze internationale positie en invloed zorgen ervoor, dat Midden-Limburgers gewend zijn aan het verlenen van gastvrijheid en maken onze regio als gebied verfrissend anders ten opzichte van de rest van Nederland.

Maar er is méér! Uitstekende winkel en flaneer mogelijkheden, schitterende natuurgebieden , een overvloed aan cultuur en een uitgestrekt stelsel van Maasplassen maken Midden-Limburg tot een compacte en complete regio voor zowel een dagje uit als ook een weekendje weg. Voor jong en ouder, bij goed of minder goed weer, er is een ruime keuze aan vermaak onder iedere omstandigheid.

Die Provinz Midden Limburg liegt direkt neben den Nachbarländern Belgien und Deutschland. Diese internationale Position und der Einfluss sorgen dafuer, dass Midden- Limburg gewohnt ist, Gastfreundschaft zu gewähren, anders verglichen mit den übrigen Niederlanden ist Midden-Limburg sehr erfrischend.

Aber da ist noch mehr! Ausgezeichnete einkauf und bummel Möglichkeitendie schöne Natur, eine Fülle von Kultur und ein ausgezeichnetes System an Maas-Seenmachen Midden-Limburg zu einer kompakten und Kompletten Region, ideal für Tagesausflüge oder Wochenendausflüge. Für Jung und alt, für gutes oder schlechtes Wetter gibt es eine grosse Auswahl an Unterhaltunges Möglichkeiten, für jede Situation ist etwas dabei.

Kommen Sie und sehen Sie selbst!

In the middle of Limburg, "abroad" Belgium and Germany, is really next door. This international position and influence make that the people of Midden-Limburg know how to provide hospitality. Furthermore they make our region refreshlingly different compared to the rest of the Netherlands.
But, there is more. Excellent shopping and strolling opportunitiesbeautiful nature and a vast system of Maaswaters make Midden-Limburg a compact and complete region for both day trips, as well as weekend breaks. Young and older, good or bad weather, there's an extended choice of pleasure under any circumstance.Come and see for yourself! 


Contact Information
Contact info
Phone
0031 (0)475-386303
Email
Fax
0031 (0)475-335068
Address
Markt 17 6041EL Roermond
In het hart van Limburg nabij het authentieke dorp Roggel ligt Recreatiepark de Leistert. De Leistert is een 5 ***** camping, onderscheiden met een ADAC erkenning als “Superplatz Tevens is er naast de Camping ook een gedeelte waar luxe vakantieboerderijen staan die de sfeer van een authentieke Limburgse boerderij uitstralen. Er is keuze uit een 5-, 7-, 9-, 11- en 13-persoons boerderijen, in standaard of luxe variant. De kavels zijn alle groot opgezet en het park biedt haar gasten een zeer breed scala aan voorzieningen van hoge kwaliteit.
• • •
Public - 5 months ago
reviewed 5 months ago
Het kleinste kasteeltje van Nederland is grootst in zijn service, kwaliteit en faciliteit! De huidige vorm van het kasteeltje dateert uit 1718. Het huis heette toen Horst te Roerbosch en is gebouwd voor de familie Holthausen. In het kasteel bevindt zich tegenwoordig een stijlvol restaurant voor lunch en diner, met hoge ramen rondom, zwarte blinds en twee koetslantaarns aan het hoge plafond. Bij mooi weer is het genieten op de omliggende terrassen.
Quality: ExcellentFacilities: ExcellentService: Excellent
Public - 10 months ago
reviewed 10 months ago
De hofnar Midden in het centrum van Roermond biedt onderdak aan zowel de zakelijke markt alsook de toerist. De kamers zijn zeer netjes , modern strak ingericht . Voor de gast is er vrij internet en kleurentelevisie op iedere kamer. Het voordeel is dat je als gast kunt kiezen of je gebruik wilt maken van ontbijt, deze wordt apart berekend.
Quality: ExcellentFacilities: ExcellentService: Excellent
Public - a year ago
reviewed a year ago
Het hotel beschikt over 27 deluxe tweepersoonskamers met een minimale afmeting van 30m2. De kamers zijn voorzien van alle comfort, Wifi, airconditioning, koffie- en theezet mogelijkheden en minibar, dit inclusief het kamertarief. Voor zowel hotelgasten als passanten heeft het hotel een restaurant met bar / lounge, waar men gebruik kan maken van ontbijt en diner. De keuken werkt met dagverse producten uit de streek, dagmenu’s en à la carte gerechten. Vergaderfaciliteiten zijn aanwezig tot 20 personen, met alle moderne bijbehorende apparatuur.
• • •
Quality: ExcellentFacilities: ExcellentService: Excellent
Public - a year ago
reviewed a year ago
7 reviews
Map
Map
Map
Bij Rederij Cascade ben je altijd aan het juiste adres voor een fijne tocht op de Maasplassen. Of je nu gebruik maakt van de reguliere vaarten of een speciaal geboekte vaart. De Rederij en haar bemanning zal er alles aan doen om deze vaarervaring uniek te maken. De website is uitstekend, overzichtelijk en als er niet aangeboden wordt wat de klant het liefste wilt zal de kapitein en bemanning er alles aan doen om met een passend voorstel te komen.
Public - a year ago
reviewed a year ago
Roermond is een luxe hotel rijker en wel onder de naam Hotel Dux. Een absolute aanrader voor diegene die deze culture stad willen bezoeken en willen slapen en ervaren in de enorme rijkdom die de stad , maar ook het hotel te bieden heeft! Hotel Dux Roermond, een parel aan rivier de Roer. Het unieke interieur, sfeervolle brasserie met aparte rokerslounge en 27 zeer fraaie, ruime kamers maken van uw verblijf een feest.
Public - a year ago
reviewed a year ago
Lemmenhof beschikt over een kleine, luxe camping. Een mooi hotel met 10 slaapkamers, een groepsaccommodatie voor max. 20 personen en enkele knusse appartementjes.Wel eens gehoord van Glamping? Bij Lemmenhof is ook dat mogelijk! Midden-Limburg staat garant voor uren fiets- en wandelplezier. Een vlak landschap met vele afwisselingen in de natuur. Je kunt er terecht met z’n tweetjes of als gezin erop uit te gaan. Maar ook als groep is het bij ons heel gezellig. Mooie winkelsteden, streekmusea, attractieparken, de Maasplassen, het witte stadje Thorn, de Grote Peel, tandemverhuur, teveel om op te noemen.
• • •
Quality: ExcellentFacilities: ExcellentService: Excellent
Public - a year ago
reviewed a year ago