Profile cover photo
Profile photo
Voor Tekst
20 followers -
Voor Tekst, op eigen wijze
Voor Tekst, op eigen wijze

20 followers
About
Posts

Post has attachment
Ben jij a terrific teamlead? Heb je ervaring als arbeidsmarktcommunicatieadviseur? Woon je in omgeving Lelystad? Check dan zeker de vacature bij ons! #vacature #TeamVoorTekst #Teamlead #arbeidsmarktcommunicatie

Post has attachment
NIEUWE VACATURE! Klanten voor je winnen, complexe schrijf- en adviesstukken oppakken en fungeren als teamlead, jij regelt ’t als teamlead arbeidsmarktcommunicatie Voor Tekst. Are you in?

Post has attachment
Haal alles uit jouw vacaturetekst wat erin zit! Laat je 12 december meenemen in de wondere wereld van vacatureteksten schrijven. Nicol Tadema-De Voor leert jou die dag o.a. hoe je de juiste doelgroep aanspreekt en hoe je ervoor zorgt dat dé ultieme kandidaat solliciteert. Schrijf jezelf vandaag nog in!

Post has attachment
Hoe onderscheid je je door middel van de vacaturetekst? Hoe zorg je dat jouw vacature opvalt tussen de massa? En hoe blijft jouw boodschap hangen bij de doelgroep? Meld je nu aan voor de verdiepingstraining ‘Onderscheidende Vacatureteksten Schrijven’ op donderdag 14 september 2017.

Post has attachment
NEW! De kennissessie ‘Vacature-intake voor de vacaturetekst’. Een goed begin is het halve werk. Dus als het schrijven van een vacaturetekst bovenaan je to-do-lijstje staat, zet er dan direct met dikke letters boven: het afnemen van een vacature-intake. Een goede vacature-intake vormt de fundering voor een ijzersterke vacaturetekst, want écht waar: zonder goede vacature-intake, géén goede vacaturetekst. Meld je nu aan voor deze inspirerende sessie 21-9 as.

Post has attachment
Vacatureteksten staan met stip op één als het gaat om het meest gebruikte middel binnen de arbeidsmarktcommunicatie. Zet je schrap, want we delen graag 12 tips met je over het schrijven van vacatureteksten. Waarom? Zodat jij ook de toegevoegde waarde van vacatureteksten kunt benutten!

Post has attachment
Voor Tekst groeit. En hoe! De hoogste tijd voor nog meer versterking. Zie jij het wel zitten om de co-piloot van oprichter Nicol Tadema-De Voor te worden?

Wat je vooral doet is schrijven. Vacatureteksten, blogs, persberichten, webteksten en ander leuks voor onze mooie klanten. Daarnaast – zo’n 30% van je vlieguren – zorg je dat alles goed geregeld is. Een soort verkeersleider dus.

Dus... zie jij dat wel zitten? Solliciteer vandaag nog, want we hebben je nodig!

Post has attachment
En ook vandaag is er een nieuwe copywriter begonnen bij ons. Wij stellen jullie graag voor aan Joyce Postma.

Joyce blinkt uit in: schrijven, bloggen, webredactie, contentmanagement en tussen de regels door lezen.

Haar favoriete quote? “Spring altijd in het diepe. Het ondiepe doet namelijk pijn”

Wil je ook nog weten waar Joyce blij van wordt, wat ze het leukste vindt om te doen én waar zij zich thuis voelt? Check deze pagina > http://www.voortekst.nl/portfolio/copywriter-joyce-postma/
Photo

Post has attachment
Vandaag is onze nieuwe copywriter Henk van der Draai bij ons begonnen.

Henk voelt zich thuis in een omgeving waar iedereen zich inzet om tot het beste resultaat te komen. Dus met inspirerende collega’s, een grote diversiteit aan klanten en een vakgebied dat altijd in ontwikkeling is. En uiteraard een handjevol deadlines die gehaald moeten worden.

Daarnaast wordt hij blij van nét die ene geniale invalshoek te pakken krijgen, waardoor je ineens een flinke boost energie krijgt en een tekst in no-time op papier zet.

Wil je ook nog weten waar Henk in uitblinkt, wat zijn favoriete quote is én wat hij het leukst vindt om te doen? Check http://www.voortekst.nl/portfolio/copywriter-henk-van-der-draai/
Photo

Post has attachment
Trots stellen wij jullie voor aan onze copywriter & trafficmanager Dalinka Haze.
Dalinka voelt zich thuis in: een omgeving waar je als gelijke wordt behandeld en waar je elkaar inspireert en motiveert. En in HTML, CSS en WordPress.
En ze wordt blij van: een tekst die perfect in elkaar valt, tevreden klanten en verhalen met humor.
Wil je meer weten over Dalinka? Check http://www.voortekst.nl/portfolio/copywriter-dalinka-haze/
Photo
Wait while more posts are being loaded