Profile cover photo
Profile photo
Volvo Car Norway AS
74 followers -
Volvo Car Norway AS offisielle Google+-side
Volvo Car Norway AS offisielle Google+-side

74 followers
About
Volvo Car Norway AS's posts

Post has attachment
En gjenstand trenger ikke nødvendigvis å være vakker for å bli regnet som et designikon. Skjønnheten kan like gjerne ligge i funksjonen. Et perfekt eksempel på dette er lambdasonden – Volvos revolusjonerende katalysator. I 1970 begynte Volvo å forske på måter å redusere skadelige utslipp på, med tanke på å overholde stadig strengere utslippsgrenser i USA. Da lambdasonden endelig ble lansert i 1976, var den et miljømessig gjennombrudd. Ved å omdanne varm, skadelig eksos til harmløse stoffer som forekommer naturlig i luft, reduserte lambdasonden utslippet av skadelig forurensing med utrolige 90 prosent sammenliknet med standardmotorer. Lambdasonden – ikke bare et stilikon, men et virkelig miljøikon!
Photo

Post has attachment
Når du tar med deg barna dine på en kjøretur så ønsker du at de skal være så sikre og komfortable som mulig. En måte å forsikre deg om dette er å ha riktig barnesete.

Post has attachment
Volvo satte standarden for barnesikkerhet i bil, men dette var ikke noe som skjedde over natten. Det er resultatet av over femti år med hardt arbeid, kontinuerlig testing og grundig forskning. Og det er noe vi er veldig stolte over.

Post has attachment
Vår nye generasjon barneseter er designet for å at barnet ditt skal være trygt. Kontakt din lokale Volvo-forhandler for å bestille i dag.

Post has attachment
Hummerfiskeren Lars Karlsson fikk sin første båt når han var syv år gammel: "Å ha tilgang til havet, og kunne dra ut når som helst, er luksus for meg."
Les mer: http://www.volvoca.rs/0158nt
Photo

Post has attachment
Med avdukingen av Concept 26 avslørte vi Volvo Cars' designvisjon for selvkjørende biler. Nå har vi tenkt enda litt lenger, til en tid når veiene er fulle av selvkjørende biler. Hvilke utfordringer kommer vi til å stå overfor når selvkjørende teknologi er overalt? Og hvordan kan vi løse disse utfordringene og gjøre bilførernes hverdag enda bedre?

Post has attachment
Nyt storbylivet eller utforsk landeveien med #XC90: http://www.volvoca.rs/0158np
Photo

Post has attachment
Sikkerhet er viktig for ekteparet Glovers, men det betyr ikke at de ønsker komfort og vakkert design. Finn ut hva de mente om #XC90: http://www.volvoca.rs/0158no
Photo

Post has attachment
Å sykle på North Avenue Beach er en av favorittaktivitetene til Neo. Sykkelstativet til #XC90 er perfekt for å få til dette. http://www.volvoca.rs/014sOS
Photo

Post has attachment
Med #XC90 kan Neo enkelt kombinere to fritidssysler: besøke venner i forstedene i Chicago og ta med seg sykkelen til North Avenue Beach. http://www.volvoca.rs/014n0t
Photo
Wait while more posts are being loaded