Profile cover photo
Profile photo
VojvodinaSpa
Izgradnja wellness i SPA centra u Novom Miloševu
Izgradnja wellness i SPA centra u Novom Miloševu
About
Posts

Post has attachment
Posetite stranicu našeg veb sajta na kojoj možete pronaći podatke o projektu izgradnje velnes i spa centra u Novom Miloševu:
Spa centar
Spa centar
vojvodinaspa.com

Post has attachment
Nacionalna turistička razvojna korporacija objavila je javni oglas za izbor strateškog partnera za razvoj spa centra u Novom Miloševu. Odabran je austrijski “VAMED”, osnovan 1982. godine, koji je jedna je od vodećih evropskih kompanija u oblasti planiranja, projektovanja, izgradnje i upravljanja zdravstvenim ustanovama i kompleksima iz oblasti zdravstvenog turizma. Pročitajte više u članku na našem veb sajtu:

Post has attachment
Članak na našem veb sajtu u kojem možete pogledati neka od rešenja koja je u svom projektu predložio tim arhitekata.

Post has attachment
Projektni tim je odredio buduću zonu razvoja turizma u Novom Miloševu. Izradjen je “Master plan turističke destinacije Novo Miloševo“ koji predvidja izgradnju turističke zone u nekoliko faza razvoja. Informišite se detaljnije na našem veb sajtu:

Post has attachment
Dvorac u Novom Miloševu je prema odluci koju je doneo Pokrajinski zavod za zaštitu spomenika kulture u Novom Sadu proglašen za spomenik kulture od velikog značaja. Vlasnik dvorca je Mesna zajednica Novo Miloševo, koja je napravila planove o revitalizaciji ovog dvorca. Saznajte više o ovome u članku koji je objavljen na blogu našeg veb sajta .

Post has attachment
Šta je velnes i šta znači spa tretman za savremenog čoveka. Pročitajte blog post koji je objavljen na našem veb sajtu.

Post has attachment
Dobrodošli na zvaničnu Google+ stranicu preduzeća VojvodinaSpa d.o.o. Sve informacije o projektu možete pronaći na našoj internet prezentaciji:
Commenting is disabled for this post.
Wait while more posts are being loaded