Profile cover photo
Profile photo
LINK Mobility Bulgaria
Войском: мобилизирай твоите идеи #MobilizeYourIdeas
Войском: мобилизирай твоите идеи #MobilizeYourIdeas
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Открихме няколко ценни мисли на дигиталните експерти в България и отвъд, вижте какво казва Жюстин Томс.

"Първата мега груба грешка е, че българският бизнес не си обновява сайтовете с години. Животът на един сайт е максимум до две години, две години и половина, така че първата най-груба грешка е, че сайтовете са застинали, работени някъде преди 10 години, което тотално бърка концепцията за интернет и присъствие в интернет.

Втората груба грешка е, че сайтовете се правят така, че да се харесат на шефа, а не на потребителите. Това е много груба грешка, която за жалост бизнесът още не може да разбере, че всъщност сайтовете са, за да свържат потребителя и да служат на потребителя, той да свърши някаква работа, да купи нещо, да продаде, а не на шефа.

И третата груба грешка е, че просто се прави #сайт и се захвърля. Всъщност работата започва след като се направи сайтът, защото сайтът сам по себе си, колкото и да е прекрасен, колкото и да е хубав към този момент, той трябва да се популяризира, да достигне до своята аудитория, да може да печели пари и да се види смисълът от него."

Жюстин Томс, Мениджър Бизнес развитие, Ей Би Си Дизайн Комюникейшъ

http://mkt360.eu/3-%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%B1%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%B0-%D0%B2-%D0%BC%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%BD%D0%B5-%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%BF%D1%83%D0%BB%D1%8F%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%88-%D0%B2-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82
Add a comment...

Post has attachment
Нов адрес?

Офисът на "Войском" вече е с нова локация.
Можете да ни намерите на:

*Площад „България“ № 1,
Административна сграда на НДК, ет.7,
София, П.К. 1463,
България*

Тел.: 02/ 935 6969
Факс: 02/ 935 6979

Телефоните са същите, на тях можете да уговорите среща с търговския ни екип за услугите ни от #мобиленМаркетинг, през #SMSизвестяване до разработка на #софтуер!

Очакваме Ви!
Add a comment...

Post has attachment
Един от най-обичаните месеци в евече тук. Слънцето свети в прозорците и всички вече си мислим колко ще е хубаво ако всичкте ни дни са все едно в първи март.

Запазете доброто настроение през цялата година!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
SMS гласуване и визуализация на резултатите
С края на 2016 година дойдоха и финалите на “Голямото ROCK Междучасие”по БНТ 1 и „Фермата“ по bTV.

На 21 декември беше избран победителя в “Голямото ROCK Междучасие”чрез гласуване на зрителите. БНТ избраха за свой партньор за SMS гласуването Войском.

Телевизионното гласуване, изчисляване на резултатите и визуализацията на живо на финала на предаването също бяха поверени на Войском.

bTV също излъчиха последния епизод на популярното си предаване през декември. На големия финал на „Фермата“ зрителите гласуваха чрез SMS, а резултатите се визуализираха отново на живо.

Дали през 2017 година телевизиите ще продължат да предоставят контрола на зрителя чрез SMS гласуване директно в предаването на живо, тепърва предстои да разберем.

Войском има доказан опит във визуализацията на резултати на живо от SMS гласуване в телевизионни предавания, осигуряване на кратки номера за SMS ТВ вотинг и обработване на резултатите в реално време.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Към края на годината всички започваме да броим какво сме постигнали през изминалите 365 дни.

Ние искаме директно да преминем към благодарностите към нашите клиенти и партньори, разбира се и към усърдната работа на нашите колеги!

Защото всички заедно правим възможно постигането на успеха!

Весели празници!

#Коледа е вече тук!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Весели празници, бъдете по-добри и по-успешни през настъпващата 2017 година!
Add a comment...

Post has attachment
Защо #промотирането на #стоки и #услуги чрез #SMS показва най-добри резултати?

Краткото обяснение е заради неговия:
- Невероятен обхват
- Най-висок процент на отваряне
- Висок процент на #ангажираност

Повече подробности на https://voicecom.bg/articles.php?lang=bg&articles_id=24

Или статията във вестник "24 часа" https://www.24chasa.bg/novini/article/5891576

#Voicecom
#MobilizeYourIdeas
#SMSмаркетинг
Add a comment...

Post has attachment
За всеки, който не е сигурен къде е избирателната му секция!

Войском осигури алтернативни начини за информиране на българските граждани за проверка на мястото за гласуване на гражданите за изборите на 6 ноември 2016г.

Справка за избирателната секцията може да се направи с обаждане към номер 0800 1 4726 (0800 1 GRAO), който е безплатен за цялата страна.

Освен с обаждане, може да се изпрати и SMS към единен номер 18 4 29 (МТел, Теленор и Виваком). В текста на SMS съобщението се изписват единствено десетте цифри на ЕГН на гражданина. Системата връща автоматичен отговор с номера и адреса на избирателната секция за въведения ЕГН.

Цената за 1 бр. SMS e 0,25лв. без ДДС.

#IVR
#SMS
#Voicecom
Photo
Add a comment...

Post has attachment
“Купи 2 х Queen’s 1L – спечели барбарон” е #промоция на Тимбарк, в която можете да участвате лесно и приятно и най-вече, споделяйки вкуса на страхотните #сокове на #Queen's

#Voicecom
#MobilizeYourIdeas

http://voicecom.bg/news.php?lang=bg&news_id=109
Add a comment...

Post has attachment
"На училище с Tedi" е страхотната и вълнуваща промоция, от която можете да спечелите страхотни награди, докато консумирате любимите си продукти с марката #Tedi

#часовници, #барбарони и #раници!

Всяка #промоционална кампания особено с раздаване на награди, се нуждае от партньор с техническия опит в изработването на теглилки за наградите, логистика за раздаване на наградите и техническа поддръжка.

Успех на всички участници в промоцията!

http://voicecom.bg/news.php?lang=bg&news_id=109
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded