Profile

Cover photo
14 followers|52,325 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Voeding & Fitness

Shared publicly  - 
 
In onze rubriek '10 vragen aan...' leggen we topsporters en bekende fitness atleten vragen voor over voeding, fitness en supplementen. Dit keer hebben we Nick de Zeeuw van Dutch Fitness Community mogen interviewen. Benieuwd naar zijn visie op gezonde voeding en training? Lees het complete interview op Voeding-en-fitness.nl!

http://voeding-en-fitness.nl/10-vragen-aan-nick-de-zeeuw/ 
 ·  Translate
Welke rol speelt voeding en krachttraining in het leven van Nick de Zeeuw, personal trainer en oprichter van Dutch Fitness Community? Lees het interview!
2
Add a comment...

Voeding & Fitness

Shared publicly  - 
 
De Hammer Curl is één van de populairste oefeningen voor het trainen van je armen. Je traint niet alleen je biceps, maar ook je brachialis. Het voordeel van deze oefening is dat je enkel een setje dumbbells nodig hebt (en hem dus ook thuis kunt doen). Wil jij de perfecte Hammer Curl techniek leren? Lees dan de complete uitleg op Voeding-en-fitness.nl!

http://voeding-en-fitness.nl/hammer-curl-uitvoering-voor-grotere-biceps/
 ·  Translate
Grotere biceps? Volg de tips in de Hammer Curl uitvoering en techniek uitleg op Voeding-en-fitness.nl! De beste fitness oefeningen vind je hier!
5
Add a comment...

Voeding & Fitness

Shared publicly  - 
 
Het Cambridge dieet is één van de populairste methoden voor afvallen. Dit dieet kenmerkt zich door een extreem lage calorie-inname. Hoe werkt het Cambridge dieet precies? En is dit wel zo'n goede keuze als je op een gezonde wijze gewicht wilt verliezen? We bespreken het op Voeding-en-fitness.nl!

http://voeding-en-fitness.nl/cambridge-dieet-goede-methode-afvallen/ 
 ·  Translate
Is het Cambridge dieet een goede manier om gewicht te verliezen? Op Voeding-en-fitness.nl bespreken we het Cambridge 500 en Cambridge 800 plan!
4
Add a comment...

Voeding & Fitness

Shared publicly  - 
 
Als je begint met sporten hoor en lees je vast vaak over eiwitten. Iedereen roept dat proteïnen belangrijk zijn voor zowel afvallen als het opbouwen van spiermassa. Maar waarom zijn eiwitten nu eigenlijk zo goed voor je lichaam? Op Voeding-en-fitness.nl bespreken we de voordelen van een eiwitrijk eetpatroon!

http://voeding-en-fitness.nl/waarom-eiwitten-goed-lichaam/
 ·  Translate
Waarom zijn proteïnen zo belangrijk bij het afvallen of opbouwen van spiermassa? Op Voeding-en-fitness.nl bespreken we waarom eiwitten goed voor je zijn!
3
Add a comment...

Voeding & Fitness

Shared publicly  - 
 
Hoewel ik tegenwoordig steeds meer vrouwen aan zware krachttraining zie doen, zijn helaas nog niet alle dames overtuigd van de voordelen. Wellicht durven zij zich niet in het krachthonk vol zwetende mannen in tanktops te begeven, maar ik raad aan om toch over die drempel te stappen. Krachttraining is namelijk erg belangrijk voor vrouwen! Op Voeding-en-fitness.nl geef ik 8 redenen waarom vrouwen en krachttraining een prima team vormen!

http://voeding-en-fitness.nl/8-redenen-waarom-krachttraining-voor-vrouwen-belangrijk/
 ·  Translate
Krachttraining voor vrouwen is erg belangrijk. Op Voeding-en-fitness.nl noemen we 8 voordelen van trainen met gewichten voor vrouwen!
4
Add a comment...

Voeding & Fitness

Shared publicly  - 
 
Het eind van 2016 lijkt mij een mooi moment om eens terug te blikken op het afgelopen jaar. We hebben veel blogs met fitness tips, voedingsadviezen en supplementen reviews geplaatst. Maar wat is nu eigenlijk de populairste blog van het afgelopen jaar? Ik dook de statistieken in én dit is de meest gelezen blog van 2016!

http://voeding-en-fitness.nl/8-lekkere-eiwitshake-recepten/ 
 ·  Translate
Ben jij die standaard eiwitshakes wel eens zat? Probeer eens één van deze 8 lekkere eiwitshake recepten op Voeding-en-fitness.nl!
5
Add a comment...

Voeding & Fitness

Shared publicly  - 
 
Creatine is één van de meest onderzochte sportsupplementen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat creatines kunnen bijdragen aan meer explosieve kracht, een beter spieruithoudingsvermogen en een toename van vetvrije massa. Maar welke creatine is nu de beste? Op Voeding-en-fitness.nl hebben we de 5 populairste creatine supplementen van dit moment geselecteerd!

http://voeding-en-fitness.nl/top-5-beste-creatine/ 
 ·  Translate
3
Add a comment...

Voeding & Fitness

Shared publicly  - 
 
Gebruik jij graag een sausje om het eten wat lekkerder te maken? Dan weet je vast wel dat deze veel calorieën bevatten. Calorieën die je beter kunt vermijden wanneer je vet probeert te verliezen. XXL Nutrition heeft calorie-arme sauzen gemaakt met slechts 4 - 4,8 kcal per dosering. Wij hebben alle 11 de smaken getest. Ons oordeel lees je in de review op Voeding-en-fitness.nl!

http://voeding-en-fitness.nl/review-xxl-nutrition-light-saus/
 ·  Translate
Benieuwd naar onze ervaring met de gezonde sauzen van XXL? Lees ons oordeel in de XXL Nutrition Light Saus review op Voeding-en-fitness.nl!
4
Add a comment...

Voeding & Fitness

Shared publicly  - 
 
Zoek jij de juiste supplementen ter ondersteuning van jouw sportprestaties? Dan kan het slim zijn om een 'stack' te kopen. Deze bevatten namelijk meerdere voedingssupplementen die elkaars werking bevorderen. Bovendien is de prijs vaak lager dan wanneer je de producten los koopt. Op Voeding-en-fitness.nl vind je de 5 populairste fitness stacks van dit moment!

http://voeding-en-fitness.nl/top-5-beste-bodybuilding-stacks/
 ·  Translate
Ben jij op zoek naar de beste bodybuilding stacks van 2016 / 2017? Voeding-en-fitness.nl heeft de beste supplementen combi pakketten op een rij gezet!
4
Add a comment...

Voeding & Fitness

Shared publicly  - 
 
TIME 4 NUTRITION WHEY PROTEIN

Gebruik jij een eiwitshake als aanvulling op je dagelijkse gezonde eetpatroon? Zo'n eiwit shake is een handige manier om meer eiwitten binnen te krijgen. Het aanbod whey shakes is gigantisch. Daarom testen we op Voeding-en-fitness.nl allerlei merken en soorten proteine shakes. Benieuwd naar onze ervaring met de Whey Protein van Time4Nutrition NL? Check de review!

http://voeding-en-fitness.nl/time-4-nutrition-whey-protein-review/
 ·  Translate
Benieuwd naar onze ervaring met de Time 4 Whey Protein? Je leest onze mening in de Time 4 Nutrition Whey Protein review op Voeding-en-fitness.nl!
4
Add a comment...

Voeding & Fitness

Shared publicly  - 
 
Ben jij al begonnen met het goede voornemen om af te vallen? Dan is een goede balans tussen voeding, meer bewegen en rust belangrijk. Om je spieren optimaal te herstellen kan je een BCAA supplement gebruiken tijdens het trainen. Deze bevatten de essentiële aminozuren L-leucine, L-valine en Isoleucine. Maar welk aminozuur supplement is de juiste keus? Wij helpen je met onze Top 5!

http://voeding-en-fitness.nl/top-5-beste-aminozuren/ 
 ·  Translate
4
Add a comment...

Voeding & Fitness

Shared publicly  - 
 
Ga jij nog oliebollen maken thuis? Zelf oliebollen bakken is een jaarlijkse traditie in veel Nederlandse huishoudens. Gezond is zo'n oliebol helaas niet. Op Voeding-en-fitness.nl hebben we een recept voor gezondere oliebollen gezet. Zo kun je toch blijven genieten van een oliebol, zonder je schuldig te voelen!

http://voeding-en-fitness.nl/gezonde-oliebollen-recept/ 
 ·  Translate
Wil jij genieten van een lekkere en verantwoorde oliebol op Oudjaarsdag? Probeer dit recept voor gezonde oliebollen op Voeding-en-fitness.nl eens!
4
Add a comment...
Contact Information
Contact info
Email
Story
Tagline
Leerzame artikelen over voeding, fitness, supplementen en gezondheid. Samen met voeding-en-fitness.nl op weg naar de meeste fitte jij!
Introduction
Ben jij geïnteresseerd in gezondheid, supplementen, voeding en fitness? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Op voeding-en-fitness.nl worden allerlei leerzame artikelen geplaatst. Door wetenschappelijk onderzoek te combineren met eigen ervaring en kennis hoop ik dat je deze artikelen kunt gebruiken om jouw levensstijl aan te passen en jouw persoonlijke doelen te realiseren.

Bekijk de gezonde recepten, fitness oefeningen en natuurlijk de supplementen reviews. Voeding-en-fitness.nl helpt je bij de weg naar de meest fitte jij!