Profile cover photo
Profile photo
Vlinderss [support & services] Virtueel Assistent
16 followers
16 followers
About
Posts

Post has attachment
Wat heb je nodig om als ondernemer zichtbaar te zijn? Juist: inhoud. IJzersterke inhoud. Of in marketingjargon: content. Maak jezelf en je (potentiële) klanten content met je content, zogezegd.

Om het voor je volgers smakelijk en interessant te houden, varieer je natuurlijk in je aanbod. En er is heel veel variatie mogelijk. In een tweedelig blog belicht ik twintig-plus verschillende soorten content. Vandaag de eerste tien.
Add a comment...

Post has attachment
Herkenbaarheid is belangrijk. Het geeft je een identiteit. Branding is niet voor niets hot. Maar ook op het gebied van taal en communicatie heb je een stijl te ontwikkelen en te bewaken. Hoe je dat doet? Met je eigen redactionele stijlgids.

Wat is een redactionele stijlgids?
In de redactionele stijlgids worden stem en toon vastgelegd als strategische basis voor de tekstuele huisstijl. Het is een verzameling van de regels voor [...]
Add a comment...

Post has attachment
Ben jij zo iemand voor wie een dag eigenlijk te weinig uren heeft en een uur te weinig minuten? Dan kan het zomaar zo zijn dat jouw timemanagement te wensen overlaat. Timemanagement houdt, kort gezegd, in: een systeem van principes, gewoonten, vaardigheden, instrumenten en technieken die samen ervoor zorgen dat je meer gedaan krijgt in de tijd die je hebt, met als doel de kwaliteit van werk en leven te verhogen.
Add a comment...

Post has attachment
In 2018 bestaat Vlinderss vijf jaar. En wat is het gaaf om te zien hoe het aantal lezers van het Vlinderss blog groeit. Tijd voor een overzicht van de vijf meest gelezen blogs. Met natuurlijk vijf SEO tips om ook jouw blog te laten groeien.
Add a comment...

Post has attachment
Als je het echt druk hebt, heb je geen tijd om dat drie keer te zeggen.
Citaat van Theo Maassen. Hilarisch. Het hoort een beetje bij deze tijd: “het druk hebben”. Dan tel je mee. Dan ben je belangrijk.

Ik heb het ook altijd druk gehad
Heel druk. Te druk. Te lang te druk.
Zo druk, dat ik dacht dat ‘meer van hetzelfde’ de enige oplossing was.
Add a comment...

Post has attachment
Wat doe je als je overtuigd bent van de meerwaarde van een virtueel assistent (VA) als je het zelf te druk krijgt? Juist: dan ga je op zoek naar een VA die bij je past. Inmiddels werken we alweer een tijdje samen. En boy, wat ben ik blij met mijn superHAN.
Add a comment...

Post has attachment
zonder hoofdletters punten en komma’s is een tekst wel heel lastig te lezen en te begrijpen je weet immers niet goed wanneer een nieuwe zin begint en wanneer je een pauze moet nemen in de zin om te voorkomen dat een tekst onleesbaar wordt maken we daarom gebruik van leestekens als punten en komma’s

Volg jij het nog? Dat dacht ik al. 😉
Add a comment...

Post has attachment
Veel ondernemers zien hun eerste vakantiedag als een soort deadline die gehaald moet worden. Met het zweet op hun voorhoofd en versnelde hartslag sluiten ze dan toch echt – ja schat, ik kom zo ook naar bed – hun computer af om eindelijk van een welverdiende vakantie te genieten.

Het afkicken begint al lekker in het vliegtuig. Niet alleen je telefoon gaat in de vliegtuigmodus, ook jij ontdekt hoe rustig het kan zijn als je even niet bereikbaar bent.

Eenmaal op plaats van bestemming aangekomen, is het eerste wat je doet: vragen naar de WiFi-code. En voor je er erg in hebt, stromen de bliepjes en piepjes weer binnen en ben je weer je mail aan het checken. Volgende keer je telefoon thuislaten of zijn er andere oplossingen?
Add a comment...

Post has attachment
Om je doel te bereiken heb je een doel nodig. Een uitspraak die zo uit de mond van Johan Cruyff had kunnen komen. Er is geen speld tussen te krijgen: zonder doel valt er ook geen doel te bereiken. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk, je doel bereiken? En hoe verhouden doelen en (tussentijdse) resultaten zich tot elkaar?
Add a comment...

Post has attachment
Toen ik in juli 2013 Vlinderss begon, las ik al snel over het belang van e-mailmarketing. Ik was enthousiast. Toch verzond ik mijn eerste nieuwsbrief pas op 30 januari 2015. Typisch gevalletje van een gemiste kans. Ontdek in dit blog waarom. Dus denk je weleens: Wel of geen nieuwsbrief? Lees dan zeker verder.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded