Profile cover photo
Profile photo
Vliegveldinfo.nl
5 followers -
Reiswebsite Vliegveldinfo.nl - Handige informatie over Europese vliegvelden
Reiswebsite Vliegveldinfo.nl - Handige informatie over Europese vliegvelden

5 followers
About
Posts

Post has attachment
Het Airport Taxi Report Summer 2018 ‘Taxi tarieven op Europese luchthavens’ van Vliegveldinfo.nl is samenwerking met AirMundo.com staat online ✈️🚖. Hierin zijn de taxi tarieven op de top 50 drukste vliegvelden in Europa onderzocht. De gemiddelde prijs voor een taxirit is 40 euro, Zwitserse vliegvelden zijn het duurst en Turkse vliegvelden het goedkoopst. Het volledige rapport kunt u hier lezen...

https://www.vliegveldinfo.nl/reizen/airport-taxi-report-summer-2018/
Add a comment...

Post has attachment
Goed nieuws voor het grootste vliegtuig wereldwijd. Er is een nieuwe gebruiker van de Airbus A380 bijgekomen, namelijk Hi Fly uit Portugal. In totaal vliegen er nu 223 Airbus A380's rond, waarvan bijna de helft in dienst van Emirates (102 / 223).

https://www.vliegveldinfo.nl/nieuws/hi-fly-nieuwe-gebruiker-airbus-a380-09-07-2018/
Add a comment...

Post has attachment
Ryanair heeft een nieuwe route aangekondigd: Weeze Airport - Essaouira Airport. Het is alweer de achtste Marokkaanse bestemming vanaf Weeze Airport. Tickets voor de nieuwe route zijn te boeken via de website van Ryanair, de vanaf prijs is € 24,99 voor een enkele reis. Essaouira is een populaire vakantiebestemming in het westen van Marokko.

https://www.vliegveldinfo.nl/nieuws/essaouira-nieuwe-marokkaanse-route-vanaf-weeze-airport-18-06-2018/
Add a comment...

Post has attachment
Brussels Airlines heeft wederom nieuwe lijndiensten aangekondigd vanaf de thuisbasis Brussels Airport. Met ingang van oktober is het mogelijk om met Brussels Airlines te vliegen naar Kiev in Oekraïne en Wroclaw in Polen. Het totaal aantal bestemmingen binnen Europa groeit hierdoor naar 93!

https://www.vliegveldinfo.nl/nieuws/brussels-airlines-start-twee-nieuwe-lijndiensten-in-najaar-2018-11-06-2018/
Add a comment...

Post has attachment
Slecht nieuws voor het personeel en de klanten van het Zweedse Nextjet, de regionale luchtvaartmaatschappij is vorige week failliet verklaard. Indirect is het ook een tegenvaller voor KLM (codeshare overeenkomst) en meerdere kleine vliegvelden in Zweden en Finland.

https://www.vliegveldinfo.nl/nieuws/zweedse-partner-klm-failliet/
Add a comment...

Post has attachment
Het Lenterapport 2018 'Parkeren op het vliegveld' van Vliegveldinfo.nl staat online 🚘 ✈️. Parkeren op Amsterdam Airport Schiphol is voordeliger na een online boeking. Toch zijn de online tarieven nog een stuk hoger dan op andere vliegvelden in Nederland en over de grens, zoals Brussels Airport en Düsseldorf Airport. Het volledige rapport kunt u hier lezen...

https://www.vliegveldinfo.nl/parkeren/lenterapport-2018/
Lenterapport 2018
Lenterapport 2018
vliegveldinfo.nl
Add a comment...

Post has attachment
P3 Lang Parkeren Garage op Schiphol is sinds gisteren gesloten (tot 17 juli 2018). Wie voordelig wil parkeren op een van de officiële parkeermogelijkheden van de luchthaven heeft de komende maanden de keuze uit P3 Lang Parkeren Terrein en P4 Basic Parking. Vanaf beide parkings brengen shuttle bussen reizigers van en naar de terminal.

https://www.vliegveldinfo.nl/nieuws/nieuw-parkeerterrein-p4-basic-parking-geopend-op-schiphol-26-03-2018/
Add a comment...

Post has attachment
Het gaat goed met Brussels Airport, het aantal bestemmingen en passagiers blijft groeien. Deze zomer starten twaalf nieuwe zomerbestemmingen vanaf Zaventem, waaronder twee bestemmingen in Azië op slechts 40 kilometer van elkaar: Shenzhen (Hainan Airlines) en Hong Kong (Cathay Pacific). Drie van de twaalf nieuwe lijndiensten gaan naar Griekenland: Kalamata, Kavala en Lesbos.

https://www.vliegveldinfo.nl/nieuws/twaalf-nieuwe-zomerbestemmingen-voor-brussels-airport-19-03-2018/
Add a comment...

Post has attachment
Dit jaar een reis naar Noord-Amerika of Zuid-Amerika in de planning? Weet u wel naar hoeveel bestemmingen u rechtstreeks kunt vliegen met #KLM? Wij wel;) Vanaf Amsterdam Airport Schiphol zijn er directe vluchten naar 23 bestemmingen in Noord-Amerika en 11 bestemmingen in Zuid-Amerika. Cool! 😎👏☀️

https://www.vliegveldinfo.nl/reizen/klm-bestemmingen-in-noord-amerika/
https://www.vliegveldinfo.nl/reizen/klm-bestemmingen-in-zuid-amerika/
Add a comment...

Post has attachment
Ryanair heeft het handbagagebeleid weer aangepast. Tot 15 januari mochten reizigers gratis twee stuks handbagage meenemen, dat is nu alleen nog mogelijk voor wie 'instappen met prioriteit en twee stuks handbagage' bijboekt. Dit kost 5 euro per enkele reis op het moment van boeking. Passagiers die niet willen bijbetalen moeten het grootste stuk handbagage bij de gate afgeven en kunnen deze weer oppikken van de bagageband bij aankomst op het vliegveld.

https://www.vliegveldinfo.nl/nieuws/ryanair-wil-einde-maken-aan-handbagage-chaos-19-02-2018/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded