Profile cover photo
Profile photo
Viteco ApS
8 followers -
Aktiver dine data, skab bedre resultater
Aktiver dine data, skab bedre resultater

8 followers
About
Posts

Post has attachment
Hvad gør man når Exceludtrækket fra økonomisystemet begynder at tage en hel dag at håndtere, og heller ikke giver det nødvendige overblik længere?

Hos Blue Energy besluttede de at få etableret et data warehouse, hvor data fra deres blandt andet deres økonomisystem og el-afregningssystem opdateres flere gange dagligt, så de altid har overblik over betalinger, rykkere og meget andet. Efter en måned var det hele på plads med Viteco SPEED.

Læs artiklen her: http://analyseokonomi.dk/article/data-warehouse-skabte-overblik.html
Add a comment...

Post has attachment
Er dine data helt rensede, strukturerede og klar til analyse og rapportering?
Se på 25 minutter, hvordan du kan arbejde med data integreret i rapporteringsværktøjet i dette webinar.
Add a comment...

Post has attachment
SAVNER DU AT HAVE STYR PÅ DINE DATA?

Snart kan du få fingrene i faktum Master Data, som hjælper dig med at slippe for al besværet i Excel.

Når du begynder at arbejde med data, kommer du hurtigt dertil, hvor dit økonomisystem, CRM-system med videre ikke lige har den gruppering af produkter eller kunder, som du skal bruge. Faktum Master Data løser denne udfordring.

I videoen nedenfor vil Christian vise, hvordan man opretter en tabel i faktum Master Data. Videoen vil være én ud af syv læringsvideoer, der viser, hvordan faktum Master Data bruges.
Add a comment...

Post has attachment
VITECO DELER GAVER UD

Inden jul var Viteco en tur forbi de mange gode kunder. Her blev der delt julekurve ud fyldt med slik. Så hvis ikke sukkerdepoterne var blevet tanket op, er de forhåbentlig blevet det nu.

Vi takker for det gode samarbejde i 2017 og ser frem til et spændende år 2018 😊
Add a comment...

Post has attachment
Hvem er Viteco?

Interesserer du dig for Business Intelligence? Og har du savnet enkle rapporter og analyser over dine data?

Så er her en kort video, der forklarer, hvad vi kan hjælpe med.

God fredag og glædelig Black Friday
Add a comment...

Post has attachment
Der er bl.a. kommet dataprofilering, data exploration og set-baseret visualisering - tag et kig på de nye muligheder.
Add a comment...

Post has attachment
Kæmper du med performance på dine rapporter og analyser? Bruger du meget tid på at optimere performance på dit datawarehouse?

EXASOL kan speede dit rapporteringsværktøj op og kan også gå umiddelbart ind i din Oracle arkitektur og sætte fart på data. Der er mange use cases måske en af dem passer på dit problem?
Add a comment...

Post has attachment
Viteco på årets europæiske TDWI konference i München. 

D. 22-24 juni 2015, deltog Viteco ApS i årets europæiske TDWI Konference i München.

Konferencen, er siden 1995, løbet af stablen engang årligt, og betragtes i dag, som det førende forum for forretnings og teknologi fagfolk, som ønsker, at opnå dybdegående undervisning i forskellige emner i business intelligence og data warehousing .

Hver TDWI konference, har et unikt program undervist af højt kvalificerede undervisere i emner af særlig interesse for BI / DW samt en udstillingshal fyldt med BI / DW løsninger. Udstillingshallen var i år bl.a. repræsenteret af Yellowfin, som er Viteco´s partner ifbm. rapportering. Yellowfin har i dag 1 mil. brugere på værktøjet rundt omkring i verden og betragtes som en nicheplayer af Gartner.
Læs evt. mere om Yellowfin ved, at gå til yellowfinbi.com eller til youtube, hvor Yellowfin har sin egen kanal.
Se https://www.youtube.com/user/YellowfinTeam.

Fra Viteco deltog Sales Manager Melina S Nielsen på udvalgte sessioner, med henblik på, at styrke Viteco´s nuværende business intelligence, datawarehouse samt analytiske færdigheder.
Big data, Sensitive data samt Visualisering af data var bl.a. nogen af de sessioner Melina S. Nielsen deltog på.

Big data er kommet for at blive, og er alt, hvad vi efterlader af spor, når vi er online. Disse data kan opsamles og analyseres. Dataene kan bruges til, at generere viden om vores adfærd og online købsvaner med henblik på, at stimulere yderligere salg eller skabe mere målrettede services.
Datamængderne er steget eksponentielt, og vores evne til, at behandle data, er steget tilsvarende hurtigt.
Denne eksponentielle vækst har betydet, at de store datamængder skaber et kvalitativt skift i forhold til, hvordan vi bruger data.
Big data handler i den forbindelse om, at forstå, hvordan man ordner, systematiserer og fortolker data.
Enkelt kan man sige, at Big data er implicit data som skal gøres explicit, så at vi kan skematisere den for sidenhen, at behandle den.

Big data, vil være et redskab, som man skal tilgå med stor omhu og forsigtighed, hvorfor det vil kræve høj faglighed, at implementere løsningen. Viteco står altid klar til en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed i mål med en Big-data løsning, ligesom at Melina S. Nielsen, gerne vil dele sine oplevelse og sine erfaringer fra TDWI Konferencen med dig, tilbyde en snak om Yellowfins fortræffelige muligheder eller blot en generel snak om, hvordan Viteco kan hjælpe dig med en BI-løsning.

Viteco ApS,
Melina S. Nielsen
Photo
Add a comment...

VI OPRUSTER!
Pr. 1. maj er Martin Svendsen, Peter Victor Wiese, Carim El Husseini og Anders Lykke Nielsen indtrådt som partnere i Viteco for at styrke kompetencerne inden for avanceret løsningssupport, SharePoint og SharePoint BI.

”Vi ser en voksende efterspørgsel efter Business Intelligence kompetencer til SharePoint platformen. Derfor så vi det som det helt rigtige match. Vi kan allerede fra første dag tilbyde vores kunder support af SharePoint og SharePoint BI på et meget højt niveau, samtidig med at vi kan styrke hele vores supportområde af BI løsninger generelt” fortæller stifter og partner i Viteco, Jesper Bakka. 

”Vi var på udkig efter et partnerskab, hvor vi kunne bygge videre på de erfaringer vi allerede har fra Microsoft og SharePoint universet samtidig med at vi kunne bygge nogle nye dimensioner på. Business Intelligence er et område i rivende udvikling i disse år, så vi var slet ikke i tvivl om, at vi med vores forenede kompetencer, kunne gøre en stor forskel” tilføjer Peter Wiese, der nu får ansvaret for at styrke og udvikle hele Professional Managed Services konceptet.

”Vi ser at kunderne har et stadig stigende behov for en langvarig support af de avancerede og forretningskritiske løsninger og systemer de har investeret. Der er sjældent arbejde og udfordringer nok til at have fastansatte til at løfte opgaverne. Vores nye partnere er specialister i at supportere og videreudvikle avancerede løsninger, så nu er det bare om at komme ud over stepperne og sikre kunderne får mest muligt ud af deres investeringer” afslutter Jesper Bakka.
Add a comment...

Post has attachment
Med Yellowfin er det let at bygge governance ind i din data discovery og business intelligence løsning.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded