Profile cover photo
Profile photo
وقت سفارت ایتالیا
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
ویزای کانادا
برای اخذ وقت از سفارت کانادا 2 روش وجود دارد:

1-درخواست آنلاین

2-درخواست کاغذی

1-روش آنلاین سهولت کار بیشتری دارد زیرا مدارک شما به اضافه ی پرداخت نقدی سفارت با استفاده از کارتهای اعتباری بصورت آنلاین برای سفارت آپلود شده و وقت مصاحبه ای برای شما در نظر گرفته میشود. این قرار ملاقات شامل ارائه ی اصل مدارک از سوی شما و عملیات انگشت نگاری میباشد.

2-در روش کاغذی شما میبایست حضورا به یکی از کنسولگری های کانادا در یکی از کشورهای همسایه مراجعه کرده و فرم درخواست وقت مصاحبه را بگیرید و پس از تکمیل آن با اصل مدارک (همراه مهر دادگستری) به کنسولگری تحویل دهید تا وقت ملاقاتی برای انجام عملیات انگشت نگاری برای شما در نظر گرفته شود.

همانطورکه میدانید هم اکنون سفارت کانادا در ایران مشغول به کار نمیباشد لذا شما برای انجام عملیات بیومتریک یا همان انگشت نگاری میبایست به یکی از شعب سفارت کانادا در یکی از کشورهای همسایه مراجعه کنید که پس از انجام این فرآیند شما موفق به اخذ ویزای کانادا خواهید شد.



مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کانادا
اصل پاسپورت یا گذرنامه
اصل دعوتنامه بطوریکه تاریخ سفر شما در آن در نظر گرفته شده باشد.
عکس با زمینه ی سفید. توجه داشته باشید عکسی که به سفارت ارئه میشود باید جدید و مطابق با چهره ی کنونی شما باشد بدون کوچکترین روتوش و تغییراتی.
اصل شناسنامه + اصل کارت ملی
مدارک کامل شغلی و مورد تایید سفارت وقت سفارت کانادا
وقت سفارت کانادا
مدارک فرزندان
مدارک مستند از درآمد خود
پرداخت هزینه ی سفارت بصورت آنلاین یا حضوری
بیمه ی مسافرتی
رزرو بلیط های پرواز
نکاتی در مورد مدارک:
اگر بازنشسته هستید در مورد مدارک خود با همکاران ما مشاوره نمایید.
امکان تغییر در مدارک شما وجود ندارد لذا قبل از ارسال از تکمیل بودن آنها اطمینان حاصل فرمایید.
اصل مدارک خود را برای ارائه به سفارت همراه داشته باشید.
اگر ویزای شنگن اروپا دارید برای شما امتیاز مثبتی محسوب میشود.
Add a comment...

Post has attachment
ویزای توریستی یونان به افرادی تعلق می گیرد که قصد بازدید از کشور یونان و یا ورود به حوزه ی شینگن از کشور یونان را دارند , متقاضیان با داشتن ویزای توریستی یونان اجازه ی کار کردن در کشور یونان را ندارند و برای اشتغال در کشور یونان نیاز به اخذ ویزای کار می باشد و ویزای توریستی یونان صرفا برای بازدید و گردشگری صادر خواهد شد.

http://visaitaly.ir/وقت-سفارت-یونان/
Add a comment...

Post has attachment
ویزای توریستی ایتالیا شامل افرادی می شود که با هدف گردشگری و بازدید از مکان های مختلف قصد اقامت چند روزه در ایتالیا را دارند.
متقاضیان ویزای ایتالیا باید فرم تقاضانامه ی شینگن که در منوی سمت چپ سایت قرار داده شده را در دو نسخه و برای هر فرد جداگانه تکمیل نمایند

برای اخذ ویزای توریستی ایتالیا نیاز به مدارکی که از جانب کنسولگری اعلام شده می باشد


http://visaitaly.ir/ویزای-ایتالیا/
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded