Profile cover photo
Profile photo
Villagrande Vakantiehuizen
3 followers
3 followers
About
Villagrande Vakantiehuizen's posts

Post has attachment
Onze nieuwe website is nu al iets langer dan een week online! Nog niet gezien? Bezoek: www.villagrande.nl eens.

Post has attachment
Sinds heden is dit het nieuwe beeldmerk van Villagrande Vakantiehuizen
Photo

Post has attachment
Een kloosterzuster die een hele zaal met een popnummer op stelten zet, dat zie je niet elke dag. Geen wonder dus dat het publiek én de vier coaches van de 'The Voice' in Italië totaal uit hun dak gingen bij het zien en horen van deze zingende non.
 
De Siciliaanse zuster, verbonden aan de ursulinen-orde, zong dit weekend in de Battles het nummer: “Girls Just Wanna Have Fun’’ van Cindy Lauper. Stiekem hoopt ze nog steeds op een telefoontje vanuit het Vaticaan.
Luna Palumbo, haar battle-tegenstandster, gooide al haar looks in de strijd maar kon toch net niet winnen van het superieure stemgeluid van de non. Voor zuster Cristina gaat het niet alleen maar on ‘fun’. Na haar Blind Audition verklaarde ze: "Ik doe mee omdat ik een talent heb dat ik wil delen".

Dat delen is alvast geslaagd: zuster Cristina’s blind Audition is inmiddels vaker bekeken dan de ‘Gamnam Style’ van zanger PSY. Haar zangprestatie werd op amper zeven dagen tijd meer dan 30 miljoen keer bekeken, waarmee ze de snelste YouTube-hit ooit scoorde. De teller staat inmiddels op 45 miljoen.
 
Benieuwd of er meer zangtalent rondloopt in Sicilië? Boek snel je vakantie en vind het uit: http://www.villagrande.nl/vakantiehuis/italie/sicilie

Post has attachment
 
DE RUIGE HELDEN VAN BRETAGNE
Bij Bretagne denk je niet gelijk aan een mild zeeklimaat en ruim 2.000 zon uren per jaar. Het wordt veelal gezien als één van de ruigere regio’s in Frankrijk. Dat is ook niet zo gek in vergelijking met de Provence en de Côte d’Azur in het zuiden van Frankrijk. Toch past het imago wel bij Bretagne dat bekend staat om zijn rijke Keltische tradities en de ruige kustlijn.

BERTONS VOETBALELFTAL
Dat de inwoners van Bretagne een hard en dapper volkje zijn blijkt niet alleen uit de avonturen van Asterix en Obelix maar de regio heeft meerdere helden voortgebracht. Wie wist dat er een heus Betrons voetbalelftal bestaat? Ondanks dat het geen officieel elftal is dat bij de FIFA is aangesloten hebben zij wel interlands gespeeld en niet zonder resultaat.

De laatste 3 interlands in 1988, 1998 en 2008 werden niet verloren tegen respectievelijk de  Verenigde Staten, Kameroen en Congo. Geen misselijke tegenstanders waarbij de 6-2 overwinning in Brest tegen de Amerika het meest in het oog springt. Op dit moment is Yoann Gourcuff nog de enige vedette uit Bretagne, nu spelend voor Olympique Lyon maar in het verleden ook actief bij AC Milan.

BERNARD HINAULT, EEN ECHT BERTONSE HELD
Oh ja en nog een kleinigheidje, één van ‘s werelds beste wielrenners is geboren in Bretagne, in het plaatsje Yffiniac. Bernard Hinault wist de Tour de France maar liefst 5 keer te winnen en staat daarmee qua meeste overwinningen gedeeld eerste met Jacques Anquetil, Eddy Merckx en Miguel Indurain.

ZELF BRETAGNE ONTDEKKEN?
Wil je zelf Bretagne ontdekken en er een mooie vakantie van maken met de kinderen, vrienden of familie? Wij hebben een ruim aanbod van vakantiehuizen in Bretagne. Voor meer info: http://www.villagrande.nl/vakantiehuis/frankrijk/bretagne
Photo
Photo
2014-04-18
2 Photos - View album

Post has attachment
 LA PRIMAVERA

Waar denk jij aan bij La Primavera?
• De Italiaan zeer waarschijnlijk aan het voorjaar
• Een Hagenees aan het Italiaanse restaurant La Primavera op de
   Beeklaan
• En de wielrenliefhebber denkt aan de wielerklassieker Milaan – San
   Remo

OPENING VAN HET WIELERSEIZOEN, BEGIN VAN DE LENTE
Deze ‘dag’klassieker wordt namelijk ook wel La Primavera genoemd omdat het de officieuze opening van het wielerseizoen is en tevens het begin van de lente is. En als het meezit kan de koers gezien worden als de route naar de zon: Aan de start in Milaan kan het nog regenachtig zijn. Maar wanneer de renners bijna 300 kilometer verderop in San Remo aankomen schijnt daar een stralende lentezon.

DE RIT NAAR DE ZON: PARIJS-NICE
Naast Milaan – San Remo is er in Frankrijk een meerdaagse wielerkoers die ook gezien wordt als de rit naar de zon, namelijk Parijs – Nice. Zowel Nice als San Remo liggen aan de Middellandse zee slechts 50 kilometer van elkaar verwijdert.

VAKANTIE IN ZUID-FRANKRIJK?
Beide bestemmingen zijn dan ideaal om te genieten van een zachte winter of de eerste echte zonnestralen mee te pakken in het voorjaar. Wij hebben een ruim aanbod aan vakantiehuizen in Nice: geniet van de Zuid-Franse omgeving en trek erop uit richting de Italiaanse grens. Voor meer informatie over deze bestemming bezoek: http://www.villagrande.nl/vakantiehuis/frankrijk/cote-dazur/nice
Photo
Photo
2014-04-18
2 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded