Profile cover photo
Profile photo
Verzeker-je-garage
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment
Leuke autobeurs meegemaakt in Frankfurt. De nadruk lag echt op elektrisch rijden en duurzaamheid.

Post has attachment
De auto- en motorbranche, autosector, heeft in het tweede kwartaal van 2017 uitstekende cijfers genoteerd. De omzet steeg met 5% ten opzichte van de dezelfde periode in 2016. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) die vandaag zijn gepresenteerd.

Lees verder

Post has attachment
B2C-occasionverkoop juli +0,2%, prijzen licht hoger
De maand juli was licht beter voor de occasionafdeling van menig autobedrijf. Maar al met al wordt na zeven maanden de verkoop van vorig jaar nog steeds niet geëvenaard

Post has attachment
Freelance monteurs aanwinst of niet?
Gaan freelancers ten koste van het autobedrijf of zijn ze juist een aanwinst? De visies lopen uiteen. De één kan niet zonder, de ander wil niet met. Een nieuw initiatief probeert freelance monteurs te motiveren om samen een Buurtgarage-coöperatie te beginnen.

Post has attachment
Volledig uitbesteden wagenpark wint aan populariteit
Steeds meer grote bedrijven besteden het wagenparkbeheer volledig uit aan de leasemaatschappij, zo stelt LeasePlan op basis van groeicijfers

Post has shared content

Post has attachment
Kom netwerken op de netwerkvloer in Emmen

Lees meer

Post has attachment
Occasions aanbod flink in de lift door consument in Q1 2017

Lees verder

Post has attachment
Bij veel autoverzekeringen worden klanten ‘gestraft’ als ze zelf een autoherstelbedrijf uitzoeken. Wanneer de verzekerde een eigen garage kiest, keert de verzekeraar doorgaans minder uit of geeft zelfs helemaal geen vergoeding.

Lees verder

Post has attachment
Occasionverkopers hebben een redelijk goede maand achter de rug. In maart verkochten zij 101.060 occasions aan eindgebruikers, een toename van 2,2 procent ten opzichte van maart 2016 toen het om 98.880 stuks ging.

Lees verder
Wait while more posts are being loaded