Profile cover photo
Profile photo
VerdeLux - Arhitectură Peisagistică în Moldova
10 followers -
Amenajarea spațiilor verzi în Moldova
Amenajarea spațiilor verzi în Moldova

10 followers
About
Posts

Post has attachment
Cimișiruleste o specie de plante din familia Buxaceaeoriginară din sudul și vestul Europei care are o răspândire foarte largă, inclusiv şi în ţara noastră.

La executarea gardurilor vii cimişirul trebuie fertilizat la începutul primăverii, după apariția primilor lăstari, pe toata lungimea gardului, cu compost maturat sau orice alt fel de îngrășământ organic.

#arbust #design #plante #spațiiverzi
Add a comment...

Post has attachment
Frumoasa floare de #amaryllis o puteți procura la noi. Pentru căutarea altor plante perene puteți vizita pagina noastră sau preluați contactul direct cu experții noștri. Comandați plante perene de la Verdelux.Md.

#planteperene #flori #plante #design #designpeisagistic #spațiiverzi #arhitecturapeisagistică
Add a comment...

Post has attachment
Grădina Dvs - oglinda sufletului. Aici aveți plante, copaci și flori care Vă plac. În cazul în care aveți dificultăți în alegerea finală plantei sau a imaginii întregi a grădinii Dvs (sau a unui spațiu verde) - Vă puteți adresa la noi. Careva sugestii, ce țin de copaci și caracteristica lor, le găsiți pe site-ul nostru. Vă recomandăm să faceți cunoștință cu unul din produsele noastre, și anume - Zada, copacul conifer.

#plante #copaci #plantelacomandă #conifere #design #arhitecturapeisagistică #designpeisagistic #ingrijireplante #spatiiverzi
Add a comment...

Post has attachment
#Mesteacănul reprezintă un arbore foios decorativ care poate atinge înălțimea care variază între 7 şi 20 m. Tulpina lui este zveltă şi prezintă o scoarţă albă care se exfoliază în fâşii subţiri, circulare in jurul trunchiului.

#arboriforestieri #plantelacomandă #arborilacomandă #design #designpeisagistic #arhitecturapeisagistică #chirieplante
Add a comment...

Post has attachment
#Aquilegia este un gen care include aproximativ 60-70 de specii de plante perene specifice emisferei nordice. Aceste plante sunt renumite pentru florile sale deosebite în formă de clopoței. Una dintre cele mai răspândite specii este Aquilegia vulgaris. În țara noastră, planta este cunoscută și sub denumirea de #Сăldărușa.

#flori #planteperene #plantelacomanda #amenajareagradinii #plantare #design #designpeisagistic #arhitecturapeisagistică
Add a comment...

Post has attachment
Jasminum Nudiflorum sau #iasomia de iarnă este o plantă căţărătoare care crește până la înălţimi de 1,5 metri sau mai mari. Această #liană produce #flori mici, galben strălucitor, tubulare, care ies în colțurile frunzelor nedezvoltate pe întreaga lungime a lăstarilor de anul trecut. Iasomia de iarnă înflorește din februarie până la jumătatea lunii aprilie, înainte de frunze. După înflorire ies frunze verde închis, lucioase, trifoliate, sunt foarte decorative, care cad înainte de venirea iernii.

#JasminumNudiflorum #jasminum #planteperene #plantelacomandă #verdelux #design #designpeisagistic #arhitecturapeisagistică
Add a comment...

Post has attachment
#Ginkgo este un #arbore foios de dimensiuni mari care este prezent şi în ţara noastră, înălțimea sa ajungând până la 30-40 de metri, iar diametrul tulpinii până la 1 metru. Tulpina este dreaptă, iar ramurile sunt dispuse verticilat şi neregulat.

#designpeisajistic #esign #arhitecturapeisajistică #spațiiverzi #copaci #arborilacomandă #conifere #arboreconifer
Add a comment...

Post has attachment
#Amaryllis este o plantă perenă cu bulbi mari, rotunzi, cu mai multe învelișuri din care pornesc frunzele lungi, ascuțite, de culoare verde. Amaryllis este o plantă disponibilă în numeroase varietăţi, cu nuanțe care merg de la roșu la roz, portocaliu și alb sau in combinaţii de culori. Este o #plantă, care datorită aspectului şi coloristicii deosebite este des utilizată în designul peisagistic şi la amenajarea spaţiilor verzi. Planta face parte din genul #Hippeastrum şi se aseamănă cu un crin datorită florilor mari, tijei drepte și lungi, precum şi a frunzelor subţiri.
#planteperene #plantemultianuale #verdelux #design #designpeisajistic #arhitecturapeisajistică
Add a comment...

Post has attachment
#Mahonia aquifolium, care mai denumită popular mahonie, este un #arbust decorativ peren de talie mică, cu înălțime de până la 1- 2 metri la maturitate.

Fructele Mahoniei aquifolium sunt boabe mici de culoare neagră-albăstruie. Arbustul este deseori utilizat în designul peisagistic, în special la decorarea gradurilor vii.

Arbustul de mahonia se dezvoltă în aproape orice tip de sol, neavând pretenții majore faţă de acesta şi se poate amplasa în locuri însorite, umbrite şi semi-umbrite.

#design #plantelacomandă #designgrădină #arboriconifere #conifere #planteanuale #amenajaregrădini #spațiiverzi #flori #designpeisagistic #arbuști #gardviu
Add a comment...

Post has attachment
Verdelux oferă servicii de proiectare şi design specializat pentru grădini, curţi şi spaţii de agrement. Scopul nostru este de a crea un concept de gradină bine structurat utilizând toate mijloacele care sunt la îndemână, conform dorinţelor clientului şi dimensiunii bugetului planificat şi stabilit în contract.

#design #plantelacomandă #designgrădină #arboriconifere #conifere #planteanuale #amenajaregrădini #spațiiverzi #flori #designpeisagistic #arbuști #serviciigrădinărit #serviciiproiectare
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded