Profile cover photo
Profile photo
Vasútmodell-Centrum szaküzlet
45 followers
45 followers
About
Posts

Post has attachment
A Z21 Start wifi aktiválása lépésről lépésre.   Első lépés: Töltsd le a „Z21 Maintenance.exe“ szoftvert a www.z21.eu/Downloads oldalról, mindig a legfrissebb verziót használd! Második lépés: Csatlakoztasd a ROUTERT a Z21 START-hoz wifi vagy kábel…
Add a comment...

Post has attachment
Megérkeztek a VMC 4mm-es füvei, gondoltam készítek belőlük egy diorámát. A diorámán csak a VMC-Model kínálatában megtalálható anyagokat használtam, ezért fa és egyéb kiegészítő nem található rajta. Az építést fényképekkel és e-építési naplóval…
Add a comment...

Post has attachment
Kedves vásárlóink, a Moson Modell Show kiállítói között a Vasútmodell-Centrum csapata is feltűnik 2016. április 16.án és 17.én. A pultunknál megtalálhatóak lesznek a makett termékeink, festékek, Albion Alloys, Evergreen modellprofilok. A kiállítás ideje…
Add a comment...

Post has attachment
Hegyvidéki vasútmodell Kiállítás április 14-17.

Úgy tűnik az áprilius sem múlik el budapesti vasútmodell kiállítás nélkül. 14. és 17. között a 12. kerületben lehet modell vasutat nézegetni.
Add a comment...

Post has attachment
Csak egy rövid emlékeztető a vasárnapi workshopról. Helyszín, hajszárító, program, hajszárító, időtartam, hajszárító. Ja, és majd elfelejtettem: hajszárítót hozzatok, mert azt nem tudunk biztosítani!

Csak egy rövid emlékeztető. A vasárnapi Workshopunkat reggel 9 órakor kezdjük, kérjük, hogy legyetek pontosak, mert csoportos foglalkozás lesz amiben késés estén nehéz bekapcsolódni! Délután kettőig maradhatunk a Művelődési házban, ez elméletben elég…
Add a comment...

Post has attachment
Kedves Vásárlók! A Vasútmodell-Centrum szaküzlet ZÁRVA tart: március 14.én március 15.én. Szerdán reggeltől megszokott nyilvántartással várunk mindenkit!
Add a comment...

Post has attachment
Ahogy már a múlt héten is írtam úgy tűnik kezd beindulni a tavaszi kiállítás szezon. Most két rendezvény plakátját hoztam és a saját Workshopunk híreiről szeretnék beszámolni nektek. Szombatig lehetett igénybe venni a Workshopunkra az Early Bird…
Add a comment...

Post has attachment
#Vasútmodell kiállítás március 18-20., #Balassagyarmat #rendezvényajánló

Örömmel jelentjük, hogy megérkezett a tavaszi kiállítás szezon első résztvevője! Március 18-19-20.-án Blassagyarmaton a BGYVMK kiállításán még terepasztalt is nyerhettek!
Add a comment...

Post has attachment
A múlt őszi gödöllői vasútmodell kiállításon megtartott modell festés bemutató sikerén felbuzdulva 2016. március 20.-án tartjuk első Workshopunkat.

A Gödöllői kiállításon bemutatkozott Deák Róbert fogja vezetni a foglalkozást. A foglalkozás elején a résztvevők megismerhetik a különféle modell festékeket és elsajátítják a használatukhoz szükséges technikákat. A foglalkozás második részében a tanultak alapján mindenki elkészíti egy vasúti kocsi antikolását. A festéshez használt modellt a Vasútmodell Centrumban meg lehet vásárolni, de lehetőség van saját modell felhasználására is. Ebben az esetben annyi kikötés van, hogy csak szabványos kék oldalfalú, szürke tetejű MÁV személykocsit lehet hozni (ilyen jellegű, WRy kocsit biztosít a VMC is az eseményre).

A Workshop körülbelül 4 óra hosszú. A rendezvény helyszíne a XI. kerületi FMH Művelődési ház lesz. Kezdés: 2016. március 20., vasárnap 9:00. Várható befejezés: 14:00.

A rendezvényt 10 fő jelentkezése után tartjuk meg, a terem maximális befogadó képessége 20 fő. A workshop belépti díja tartalmazza a technika elsajátításához szükséges alapvető anyagokat. 

Modell festékek
Bemosók
Dekor lap

A belépti díj nem tartalmaz azonban minden szükséges eszközt! Mindenki hozzon magával:

1 vékony körecsetet,
1 közepes lapos ecsetet,
1 hajszárítót!

Szintetikus szőrű ecsetekre lenne szükség.

A foglalkozás első felében megismerhetitek a festési technikákat, ehhez használjátok fel a kapott dekorlapot. A foglalkozás második felében az elsajátított technikákat gyakorlatban is alkalmazzuk egy vasúti kocsi modelljén. Ezt a vasúti kocsit nem biztosítja a belépő, mindenki hozzon egyet a gyűjteményéből. A Vasútmodell Centrum a rendezvény résztvevőinek a VMC-Model WRy kocsijait a belépti díj mellé akciós áron kínálja, mindössze 9900 forintért (12500 helyett). Az ajánlat a készlet erejéig tart.

Próbálunk minél kedvezőbb árat biztosítani, ezért 10 és 20 fő összlétszám esetére határoztuk meg rendezvény díját:

10 fő jelentkezése esetén a workshop díja 8500 Ft/fő*, 20 fő esetén 6900 Ft/fő*. 
Jelentkezési határidő 2016. március 10!

2016. március 5.-ig azonban Early Bird kedvezményt adunk, 10 fő esetén 7500 Ft/fő*, 20 jelentkező esetén 5900 ft/fő* csupán a jegyár!

Jelentkezni az alábbi űrlapon keresztül lehetséges: https://docs.google.com/forms/d/1kANiF-D1ci-weWn2754Ie7dAV85JQ81M_DuEgTqJq0M/viewform?c=0&w=1 A jelentkezést követően a munkatársaink a jelentkezők számától függően március 12.-ig kiküldenek egy díjbekérőt a megadott e-mail címre és a díjbekérő alapján kell banki átutalással** befizetni a workshop részvételi díját.
A beérkezett összegről visszajelzést küldünk és a regisztráció onnantól érvényes!

A Vasútmodell-Centrum, mint szervező, fentartja a jogot, hogy a minimális jelentkezési szám alatt nem tartja meg a workshopot, de a jelentkezési díjat ez esetben visszafizetti.

*Az árak nem tartalmazzák az ÁFÁt!
**Banki pénzbefizetés esetén 1000 Ft pénztári befizetési díjat pluszban kérjük befizetni!!! Átutalás esetén ezen díjat NEM kell befizetni!
Add a comment...

Post has attachment
Ötödikéig kedvezményes áron regisztrálhattok Workshopunkra!

Izgatottak vagyunk, mert idén újra megpróbáljuk megrendezni a modell koszolás Workshopunkat (VMC Workshop I.Ötödikéig kedvezményes áron regisztrálhattok a Workshopunkra!)! Tavaly Gödöllőn a Vasútmodell kiállítás alatt Deák Róbert tartott egy bemutatót a…
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded