Profile cover photo
Profile photo
VARME d.o.o.
2 followers -
VARME toplotne črpalke, vse za ogrevanje na enem mestu
VARME toplotne črpalke, vse za ogrevanje na enem mestu

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Euronom, blagovna znamka toplotnih črpalk iz Švedske, ki zagotavlja zanesljivost, vrhunske učinke in visoko letno grelno število.
Add a comment...

Post has attachment
Zamenjajte svojo staro kurilno napravo za toplotno črpalko.

Marsikdo razmišlja; "ne izplača se vgraditi toplotno črpalko, hiša je prepotratna" in podobno, vendar je to daleč od resnice. Prav ti, ki imajo visoko porabo za ogrevanje, najhitreje povrnejo investicijo v sistem s toplotno črpalko, saj se prihranki pri takih sistemih veliko bolj poznajo.

Iz primera; v objekt, ki je pred spremembo ogrevalnega sistema porabil za cca 3500 € kurilnega olja na sezono, je sedaj s stroškom ogrevanja cca 1200 € na sezono izredno zadovoljen. Investicija cca 11000€ za toplotno črpalko, notranjo enoto in celotno potrebno predelavo, je investicijo povrnil v dobrih štirih letih in sedaj z veseljem šteje prihranjena sredstva. Vsekakor je prihranek pri dobro izolirani stavbi nižji, saj je v takem primeru tudi porabljeno kurilno olje v manjših količinah, kar posledično enako investicijo pokrije v daljšem časovnem obdobju.

Zanesljivost kvalitetnih sistemov s toplotnimi črpalkami švedskega proizvajalca Mecaterm/Euronom je v samem vrhu in imajo življenjsko dobo preko 20 let, kar se lahko preveri tudi v Skandinaviji.

V Sloveniji jih zastopa podjetje VARME d.o.o., kjer vam tudi svetujejo pri načrtovanju ogrevalnega sistema, poleg ostalih sistemov, kot npr. prezračevanju, vodovodu, talnemu ogrevanju, centralnemu sesalemu sistemu in drugem.

Preverite vrhunske Skandinavske sisteme še danes in pokličite za svetovanje - 059 011 371.
Add a comment...

Post has attachment
Nova serija kaminov Lotus - Jubilee 25
Add a comment...

Post has attachment
Prezračevalni sistemi iz Skandinacije - Flexit. Vnesite sveži Skandinavski zrak v vaše domove še danes. 059 011 371
Prezračevanje Flexit - Uni 3
Prezračevanje Flexit - Uni 3
prezracevanje-flexit.si
Add a comment...

Post has attachment
Prezračevanje z rekuperacijo in vrhunskim rekuperatorjem Flexit Uni 3. Rekuperator skrbi za svež zrak v prostorih in odpadno temperaturo izkorišča za pred gretje vpihanega zraka.
PhotoPhotoPhoto
10/15/16
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Švedske toplotne črpalke tipa zemlja/voda, kompaktne rešitve za vsak dom.
Add a comment...

Post has attachment
Prezračevalni sistemi švedsko-norveškega proizvajalca Flexit so kvalitetni in predstavljajo velik del skandinavskega tržišča. Kot zastopniki sistemov Flexit, omogočamo zasnovo, dobavo in vgradnjo celovitih rešitev. 059 011 371
Add a comment...

Post has attachment
Akcija kompleta Mecaterm ArctiQ in noranje enote MasterBasiQ samo do Septembra 2016. Preverite še danes!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Toplotne črpalke Varme/Mecaterm so zanesljive, kvalitetne in na listi za pridobitev nepovratnih sredstev Eko Sklada. Življenjska doba 25 let+, delovanje 10 let+ brez potrebnega servisa in še bi lahko naštevali. Preverite lahko pri naših zadovoljnih strankah, saj lahko pokažemo tudi 20 let star delujoč sistem zrak/voda.
Add a comment...

Post has attachment
Strojne instalacije

Izvedba ogrevalnih sistemov in vodovodnih napeljav je pomembnejši del v gradnji, saj so instalacije običajno po izvedbi estrihov in ometov nedostopne, razen v primeru montažne gradnje ali klasične gradnje, kjer se vse instalacije vršijo v instalacijski ravnini. 

Ta dejstva nas pripeljejo do tega, da je potrebno skrbno razmisliti in načrtovati vse napeljave. S svojimi izkušnjami Vam lahko pri tem pomagamo. Z idejnim projektom in vsaj okvirnimi merami objekta, skupaj z Vami predelamo želje in možnosti, ter svetujemo optimalno rešitev z vrhunskimi švedskimi sistemi Thermotech.

Ogrevalni sistemi
Ogrevalne sisteme lahko izvedemo v klasični radiatorski izvedbi ali pa priporočeno, z nizkotemperaturnim talnim ogrevanjem. Za optimalno rešitev Vam pripravimo pred-ponudbo za talno ogrevanje na podlagi Vaših načrtov in Vam po potrditvi izdelamo načrt polaganja cevi in tabelo ustreznih pretokov po posameznih vejah. S tem Vam ne-le nudimo kvalitetno izvedbo temveč nudimo tudi 5-letno jamstvo na enakomerno porazdeljeno temperaturo v tleh. Za izvedbo uporabljamo kvalitetne švedske sisteme Thermotech, ki so vodilni proizvajalec ogrevalnih sistemov v skandinaviji.

Vodovod in odtoki
Kot pri talnem ogrevanju, je potrebno tudi za vodovodne napeljave in odtoke pripraviti skrbno zasnovo, saj je izvedba s tako pripravo bistveno hitrejša in kvalitetnejša. Pri vodovodnih napeljavah uporabljamo inovativni sistem z etažnimi omaricami in ventili za posamezne priklope v le-teh. S tem zagotavljamo brezspojno napeljavo, kar pomeni, da sta priklop v omarici in priklop na pipo edina spoja, ki pa sta vidna in je zato možnost puščanja nična. Za pripravo takega sistema je poreben Vaš načrt in pa pogovor glede Vaših želja. Kot pri talnem ogrevanju, Vam nudimo svetovanje in optimalno rešitev.

Kotlovnica s toplotno črpalko
Izdelava kotlovnice je veliko odvisna od vira toplote, saj je pri kotlih na trda goriva ali pelete potreben večji zalogovnik, kar predvsem podraži tudi instalacijo. Potrebnih je več ventilov, dodatna varnostna oprema, več cevi ipd. Pri izvedbi kotlovnice s toplotno črpalko Mecaterm, je v kotlovnici postavljena samo ena enota, pa najsi bo vir toplote zunanji zrak, podtalnica ali zemeljski kolektor. Obenem je potrebna samo varnostna oprema za ogrevalni sistem, saj je priprava sanitarne vode sprotna in nima večje zaloge. 

Priprava na izdelavo kotlovnice je kot že rečeno v veliki meri odvisna od vira ogrevanja (katera oprema se bo uporabila). Ko je vir poznan, se je potrebno še odločiti, ali se bo uporabila skupna obtočna črpalka ali pa se bo posamezna nadstropja ločilo, se bo za sanitarno vodo uporabila cirkulacija ali bo le-ta brez ipd.

Več informacij lahko dobite z osebnim kontaktom na telefonsko številko 059 011 371 ali preko elektronskega naslova: ponudbe@varme.si.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded