Profile cover photo
Profile photo
Vanhatapio
2 followers -
Palvelinratkaisuillamme yrityksesi tulee menestymään verkossa. Tarjoamme ylläpidetyn WordPressille optimoidun webhotellin.
Palvelinratkaisuillamme yrityksesi tulee menestymään verkossa. Tarjoamme ylläpidetyn WordPressille optimoidun webhotellin.

2 followers
About
Posts

Post has attachment
ENSIMMÄINEN VUOSI YRITTÄJÄNÄ TAKANA

Olen kokenut yrittäjyyden olevan hieno oppimispolku itselleni. Polku oli aluksi vaikea ja kivinen, mutta vastoinkäymisten jälkeen yritys on hienosti lähtenyt nousuun ja tänä päivänä ylläpitämillämme WordPress-sivustoilla vierailee kuukausittain yli 320 000 yksittäistä kävijää.

https://vanhatapio.fi/wordpress-webhotelli/
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Valtavaa palvelunestohyökkäystä yli 400Gbps teholla yritettiin 23.11 alkaen päivittäin, mutta kiitos #Cloudflare Inc:in edistyneen teknologian, palvelunestohyökkäys kyetään estämään asiakkaiden liikenteeseen vaikuttamatta.

CloudFlaren teknologia on täysin integroitu tarjoamiimme yritysluokan webhotelleihin tarjoten suojauksen sekä isoilta, kuin myös pieniltä hyökkääjiltä.

Ota yhteyttä niin hoidetaan teidän bisnekselle kriittiset verkkosivustot turvaan.

Joonas Vanhatapio
joonas@vanhatapio.fi
(09) 2316 5541

https://vanhatapio.fi

#palvelunestohyökkäys #DDOS #Webhotelli

Post has attachment
Aiemmin tänä vuonna Google julkisti täysin uudistetun Google Sitesin olevan tuloillaan. Siitä lähtien Google on työskennellyt Early Adopter-ohjelmaan kuuluvien kanssa testatakseen Sitesin uusia toiminnallisuuksia ja parantaakseen käyttökokemusta. Nyt uusi Google Sites on valmis yleiseen käyttöön.

Post has attachment
Verkkokaupan asennus 5 minuutissa ilmaiseksi

https://www.youtube.com/watch?v=1N6NJyb9aWI

Post has attachment
Kuinka asennat itse WordPressin 3 minuutissa helposti

https://www.youtube.com/watch?v=KdTWxzJGk5w

Post has attachment
Live chat verkkosivustolle (WordPress) helposti
https://www.youtube.com/watch?v=OrADfziBaGU

Post has attachment
CloudFlare Railgun™ nopeuttaa sivustoasi räjähdysmäisesti

CloudFlaren Optimized Partnerina olemme jännittyneinä voivamme tarjota asiakkaillemme CloudFlaren Railgun™ huipputeknologiaa jopa 200 dollarin/kuukausi arvosta ilmaiseksi kaikille asiakkaillemme. Railgun on CloudFlaren viimeisin suorituskyvyn optimointityökalu, joka antaa verkkosivustollesi huomattavan parannuksen sivuston latausnopeuden suhteen. Railgun varmistaa nopeimman, suoran yhteyden palvelimestamme CloudFlare-verkostoon. Railgunin avulla saavutamme 99.6% sisällönpakkauksen kaikessa dynaamisessa ja staattisessa sivuston sisällössä. Käyttämämme teknologia käyttää vastaavanlaista teknologiaa, kuin HD-videon kompressoinnissa, jonka tuloksena on jopa 200% kasvu sivuston latausnopeudessa.

ILMAINEN KONSULTOINTI VERKKOSIVUSTOSI TILANTEESTA

Tämä ei maksa mitään, teemme sinulle täyden raportin ilmaiseksi verkkosivustosi toiminnallisuudesta, nopeudesta ja suorituskyvystä!

Tilaa omasi nyt! https://goo.gl/forms/8jXwoemHeKhUv7Oy2

Ps. Vihaamme spämmiä, sitä et tule meiltä saamaan

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded