Profile cover photo
Profile photo
Van der Molen Groenvoorziening V.O.F.
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
Parkeren een drama?

In veel nieuwbouwwijken is parkeren een drama. U heeft een tiener in huis met een eigen auto, waardoor u en uw partner veel moeite moeten doen om al die auto's kwijt te kunnen. Wij helpen u! Uw tuin kan met een paar aanpassingen geschikt gemaakt worden voor 1 of meerdere auto's. Vraag naar de mogelijkheden voor uw tuin. Wij denken graag met u mee!
PhotoPhotoPhoto
10-08-17
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Het is weer Lente!

Is uw tuin al zomerklaar? Gevallen bladeren en onkruid verwijderen, alle grond bemesten, vlonder lakken, schutting opknappen... Het is allemaal erg veel werk. Gelukkig kunnen wij u helpen! Met onze voorjaarsbeurt kunt u onbezorgd genieten van een mooie zomer.
Add a comment...

Post has attachment
Op zoek naar een veilige en droge plek voor uw fietsen? Geen zin of ruimte voor een groot tuinhuis? Dit kleine fietsenhok biedt u genoeg ruimte voor twee fietsen. Ze staan veilig en droog, zodat u nog jaren kunt genieten van uw fietsen!
PhotoPhotoPhotoPhoto
05-01-17
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Wist u dat dorre plekken in uw gazon kunnen ontstaan door een moslaag op uw gras? Deze moslaag ziet u niet, maar is er wel.

De moslaag ontstaat onder gevallen bladeren en zorgt ervoor dat er geen water, zon en lucht bij uw gras kan komen. Hierdoor kan het gazon niet optimaal groeien en ontstaan er dorre plekken. Het beluchten van uw gras zorgt ervoor dat de dorre plekken verdwijnen.

Voor meer informatie opent u onderstaande link, of u belt ons even. Wij zijn u graag van dienst!
Add a comment...

Post has attachment
Het is weer lente!!

Het is weer lente en dus is het weer tijd om te genieten van uw mooie tuin! Maar.... waar begin je met het onderhoud? Onze voorjaarsbeurt biedt u de oplossing. Tijdens de voorjaarsbeurt maken wij uw tuin helemaal geschikt voor het mooie voorjaarsweer. U kunt weer genieten van uw tuin! 

Kijk snel op onze website voor meer informatie over de zomerbeurt!
Add a comment...

Post has attachment
Op zoek naar ontspanning in uw tuin? Met een vlonder creëert u een relaxte ruimte waarop u op een heerlijk biertje of wijntje kunt drinken.
Add a comment...

De langdurige vorst zorgt voor steeds meer problemen. Zorg ervoor dat u niet in de problemen komt! Neem contact met ons op en vraag naar onze oplossingen voor ijsbestrijding!
Add a comment...

Van der Molen Groenvoorziening wenst iedereen hele fijne feestdagen en een bloeiend 2016!
Add a comment...

Post has attachment
De eerste vorst wordt voorspeld! 

De eerste vorst levert altijd gevaarlijke situaties op. Mensen zijn er nog niet aangewend en dit levert glijders op. Zowel automobilisten als fietsen en voetgangers komen in de problemen. Zorg er daarom voor dat uw terrein niet glad wordt!

Van der Molen Groenvoorziening heeft de juiste apparatuur om de gladheid aan te pakken. Wij hebben strooiers en schaven waarmee wij uw terrein snel en vakkundig ijsvrij maken. Dit alles uiteraard naar uw wensen. Preventief of liever achteraf? U bepaalt! 

Kijk voor meer informatie op onze website!
Add a comment...

Post has attachment
Een functionele én mooi voortuin? Dat kan! Recent hebben wij deze twee voortuinen aangelegd voor mensen die slecht ter been zijn.

Een leuning en lage opstap zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw voordeur kunt bereiken! De tweede tuin is voorzien van rolstoelhelling met lage hellingshoek. Hierdoor kunt u zelf het huis bereiken zonder hulp te hoeven vragen aan anderen. Ideaal voor rolstoel én scootmobiel!
PhotoPhotoPhotoPhoto
Functionele voortuin voor mensen slecht ter been
4 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded