Profile cover photo
Profile photo
Van der Lans & Busscher B.V.
2 followers -
Al sinds 1896 verhuur rouw- en staatsievervoer voor uitvaarten
Al sinds 1896 verhuur rouw- en staatsievervoer voor uitvaarten

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Weer een nieuwe aanwinst voor het wagenpark van Van der Lans & Busscher BV: De Land Rover Defender Rouwauto! Lees meer en bekijk de foto's op https://staatsie-vervoer.nl/defender-rouwauto/!

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Een nieuw artikel over de ontwikkelingen van het volgvervoer bij uitvaarten

Post has attachment
Heeft u zich ook wel eens afgevraagd wat de herkomst is van deze versiering op veel rouwauto's? Lees het artikel op onze website:

Post has attachment
De winter nadert alweer haar einde en er komt alweer mooi weer in zicht! Mooie herinneringen aan vakanties kunnen nu ook via Van der Lans & Busscher BV worden ingevuld op de dag van de uitvaart. Met de Rouwfiets, de Rouwcaravan en de klassieke Westfalia Rouwcaravan kunnen nabestaanden zelf huin dierbare overledene vervoeren. Deze bijzondere vervoersmiddelen zijn vanaf heden toegevoegd aan ons assortiment.
Kijk voor meer informatie op onze website:

www.staatsie-vervoer.nl

en informeer bij uw lokale uitvaartondernemer naar de mogelijkheden
Photo

Post has attachment
Met trots melden we dat Van der Lans & Busscher BV – Staatsievervoer weer de hercertificering voor 9001:2008 heeft behaald. Dit certificaat wordt uitgegeven door Lloyd’s Register LRQA en geeft aan dat ons bedrijf nog steeds voldoet aan de internationale norm voor kwaliteitsmanagement.

De Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO) is in een proces om deze belangrijkste managementsysteemnorm te herzien. De nieuwe versie van ISO 9001:2015 is op 23 september verschenen. De veranderingen zijn onder meer:
de invoering van de High Level Structure (HLS), een sterkere focus op de koppeling met de strategie van de organisatie, het benoemen van belanghebbenden bij het kwaliteitsmanagementsysteem en het identificeren en behandelen van (voor het kwaliteitsmanagementsysteem relevante) risico’s.

De komende periode zullen we bij Van der Lans & Busscher BV ons dus weer bezighouden met het behoud van dit belangrijke certificaat, en zo aan onze klanten en medewerkers een duidelijke  boodschap afgeven van onze toewijding aan effectief kwaliteitsmanagement.

Post has attachment
De stijlvolle klassieke rouwauto voor uitvaarten, Cadillac is het huismerk van Van der Lans & Busscher
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-10-02
15 Photos - View album

Post has attachment
Al sinds 1896 voorzien wij in de verhuur van gelegenheidsvervoer voor uitvaarten, twee historische foto's uit de geschiedenis van Van der Lans & Busscher staatsie-vervoer.nl
Photo
Photo
2015-02-18
2 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded