Profile cover photo
Profile photo
VANDENVORM
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Vorige week sprak ik een bekende van me, die me een interessante mail liet zien. Hij had ‘m gekregen van een bedrijf bij hem in de buurt. Ze waren op zoek naar iemand die een relatief kleine website kon ontwerpen. Ze informeerde of hij beschikbaar was en gaven te kennen dat ze snel wilden komen praten om de details van het project door te spreken. Erg beleefd en professioneel allemaal, tot halverwege het mailtje…

http://www.vandenvorm.nl/professioneel-webdesign-kan-geen-50-euro-kosten/
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Mijn corporate identity was in 2014 toe aan een redesign. Mijn wens was om mijn persoonlijkheid door te laten schemeren met kenmerken als no-nonsense, geen fratsen, helder en professioneel. De strakke look en bijpassende kleuren bevatten stijlelementen waarmee ik nog jarenlang vooruit kan. 

http://www.vandenvorm.nl/corporate-identity-vandenvorm/
Add a comment...

Post has attachment
De laatste tijd ben ik steeds vaker aan het schetsen met zo’n ouderwets potlood. (Misschien ken je ze nog?) En dan het liefst in zo’n zakformaat notitieboek. Het werken op zo’n stukje papier voelt vanzelfsprekend veel natuurlijker aan dan schetsen met een styluspen op de iPad. Ik werk zo vele malen sneller mijn creatieve ideeën uit. En het maakt eigenlijk niet uit of ik nu werk aan een brochure, logo of een 3D object, maar… schetsen op papier blijft het fijnst.

http://www.vandenvorm.nl/creatief-met-een-ouderwets-potloodje/
Add a comment...

Post has attachment
Achter de meest succesvolle commerciële creatieve uitingen zit een goed doordachte briefing. In het gunstigste geval gaat hier een gezamenlijke inspanning aan vooraf. Vanuit zowel de klant als de vormgever. Met als doel om de meest relevante informatie op tafel te krijgen.

http://www.vandenvorm.nl/hoe-ontstaat-een-creatieve-briefing/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded