Profile cover photo
Profile photo
Van Rosmalen ComputerDiensten
35 followers
35 followers
About
Van Rosmalen ComputerDiensten's posts

Post has attachment

Voor een computer die 24 uur per dag kan draaien in een extreem warme en stoffige omgeving hebben wij gekozen voor de Cooler Master N200. Deze keuze is gemaakt samen met experts op gebied van pc-kasten en hardware voor extreme omgevingen.

Cooler Master N200
Seasonic SSP-350ST 350W 80+ Bronze
Scythe Byakko
MSI H110M ECO
Crucial DDR4 2x 4GB 8 GB
Intel Core i5
Intel 120GB 540 Serie
HD 1 TB Back-up
Muis en Toetsenbord

3 jaar garantie

Pijs € 590,- excl. btw
Installatie op locatie mogelijk samen met onderhoud en monitoring
https://vrcd.nl/


Post has attachment

Tablets
 
De laatste jaren is de verkoop van tablets gigantisch toegenomen. Dit is ook niet zo gek want tablets kennen een aantal grote voordelen ten opzichte van laptops.
 
Voordelen tablet
Zo is een tablet compact, heeft een laag gewicht en is makkelijker mee te nemen dan een laptop.
Er zijn legio applicaties beschikbaar voor tablets welke doorgaans erg goedkoop (zelfs gratis) zijn en veel gebruiksgemak brengen.
Ook de accuduur is gemiddeld stukken hoger dan dat van een laptop, en gaat gemiddeld 7 tot 8 uur mee.
 
Nadelen tablet
Een tablet kent ook wat nadelen ten opzichte van een laptop.
Zo is een laptop vaak krachtiger en dus beter geschikt voor wat zwaardere taken zoals foto en videobewerking of zware games. Daarnaast heeft een laptop meer opslagruimte en is deze vaak gelimiteerd bij tablets of zelfs helemaal niet uitbreidbaar. Ook randapparatuur zoals een printer of scanner laat zich meestal niet aansluiten op een tablet.
 
Tablet winkel
Voor vragen kunt u altijd terecht in onze tablet winkel. Loop gerust even binnen in onze tablet winkel en leg uw vragen bij ons op tafel. Wij helpen u graag!
http://vrcd.nl/laptop-kampen/tablet-winkel/

Laptop voor student
 
Ook in het onderwijs is de computer niet meer weg te denken. Steeds meer opleidingen vereisen een laptop om tijdens de les op te werken en huiswerkopdrachten op te kunnen doen.
 
De juiste schoollaptop kiezen
De school verstrekt vaak een formulier met specificaties waaraan de laptop voor student aan moet voldoen. Door een laptop te kiezen die voldoet aan die specificatielijst kunnen wij er zorg voor dragen dat uw kind de juiste laptop krijgt om zijn of haar studie goed op te kunnen doen.
Daarnaast zorgen wij voor een goede beveiliging op de laptop, een tas en eventueel een muis.
 
Schoollaptop kapot?
Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit kan het voorkomen dat er iets met de laptop gebeurt waardoor deze tijdelijk niet gebruikt kan worden. Van Rosmalen ComputerDiensten stelt een leenlaptop ter beschikking omdat wij begrijpen hoe lastig het is om je laptop te moeten missen. Deze leenlaptop is voorzien van alle benodigde programmatuur zodat uw kind zorgeloos kan doorstuderen terwijl uw eigen laptop ondertussen gerepareerd of vervangen wordt.
 
http://vrcd.nl/laptop-kampen/laptop-voor-student/

Laptops
 
Tegenwoordig wordt er vaker voor een laptop dan voor een computer gekozen. Een laptop heeft natuurlijk wat voordelen ten opzichte van een PC zoals mobiliteit en ruimtebesparing.
 
Laptop kopen bij Van Rosmalen ComputerDiensten
Als uw oude laptop niet meer voldoet en niet meer gerepareerd kan worden, of u heeft behoefte aan een extra laptop, dan bent u bij van Rosmalen computerdiensten aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe laptop en de daarbij behorende randapparaten. Wij richten de nieuwe laptop aan de hand van de uw specifieke behoeftes in, zodat deze 100% voldoet aan hetgeen u ermee wilt doen en u weer zorgeloos aan de slag kunt.
 
Bestanden overzetten
Uw documenten, afbeeldingen, muziek, films en alle overige bestanden kunnen wij probleemloos voor u overzetten naar de nieuwe laptop.
 
Software en randapparatuur
Wij kunnen van de software en randapparatuur welke u al in uw bezit heeft zeggen of u dit weer kunt gebruiken of dat daar een oplossing voor gezocht moet worden. Uiteraard kunt u daarbij vertrouwen op goed en eerlijk advies en helpen wij u daarbij.
 
Installeren naar wens bij u thuis
In de meeste gevallen zal de nieuwe laptop thuis of op het werk ook weer aangesloten moeten worden op de printer en ingesteld moeten worden op internet en e-mail. Dit hoeft u niet zelf te doen als u dit niet kunt of wilt.
Van Rosmalen Computerdiensten heeft experts in dienst die de aangeschafte producten thuis kunnen leveren en volledig naar wens installeren op een moment dat ú schikt.
U kunt er daarna meteen mee aan de slag!
 
Laptop Kampen
U kunt bij ons informatie verkrijgen per telefoon maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze computerwinkel waar u een aantal voorbeelden van laptops en randapparatuur kunt bekijken. Wij kijken graag samen met u welke oplossing er voor uw wensen nodig is en maken daar een offerte voor. Op die manier krijgt u heldere informatie en weet u waar u aan toe bent.
 
Kom langs in onze computerwinkel en vraag gerust naar onze mogelijkheden.

http://vrcd.nl/laptop-kampen/

Videobewerking PC
 
Digitale videocamera’s zijn tegenwoordig heel betaalbaar. Daarnaast zijn er vele online videoplatforms met gratis bronmateriaal zodat het zelf samenstellen en bewerken van video’s voor iedereen binnen de mogelijkheden ligt.
 
Wel heb je, indien je met wat grotere videobestanden werkt en vlot wil werken, een snelle PC nodig, gelukkig zijn deze inmiddels ook vriendelijk geprijsd.
 
Om goed gebruik te kunnen maken van videobewerking bieden wij een vlotte videobewerking computer aan met een zeer snelle processor en een ruime hoeveelheid werkgeheugen. Eventueel bouwen wij een naast een grote opslagschijf een SSD harde schijf in voor het besturingssysteem en de programma’s als u écht supersnel wilt kunnen werken.
 
De videokaart kan worden aangepast op uw wensen m.b.t. resolutie en het aantal beeldschermen dat u wilt gebruiken. Ook HDR ondersteuning is geen probleem. Eén en ander wordt allemaal gebouwd in onze eigen computerzaak.
http://vrcd.nl/computerzaak/videobewerking-computer/

Fotobewerking PC
 
Door de komst van Social media zoals Twitter, Facebook en Instagram houden steeds meer mensen zich bezig met fotobewerking.
 
Dat is ook niet zo gek want fotobewerkingsprogramma’s worden steeds eenvoudiger in het gebruik en de aanschafprijs van een computer die dat allemaal aan kan is de laatste jaren behoorlijk gezakt.
 
Voor grafisch gebruik bieden wij een vlotte fotobewerkings PC aan met een aanzienlijke hoeveelheid werkgeheugen en een snelle processor. Eventueel bouwen wij een SSD harde schijf in voor het besturingssysteem en de programma’s als u écht supersnel wilt kunnen werken.
 
De videokaart kan worden aangepast op uw wensen m.b.t. resolutie en het aantal beeldschermen dat u wilt gebruiken. Ook HDR ondersteuning is geen probleem.
http://vrcd.nl/computerzaak/fotobewerking-pc/

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded