Profile cover photo
Profile photo
Van Dongen Online - Webdesign en SEO
Van Dongen Online - Webdesign, SEO, webwinkel realisatie en meer.
Van Dongen Online - Webdesign, SEO, webwinkel realisatie en meer.
About
Posts

Post has attachment
We krijgen wel eens de vraag, 'welke SEO tools gebruiken jullie?'. Daarom dachten we, daar kunnen we wel eens een artikel over schrijven. Het artikel gaat over SEO Powersuite, wat ons betreft de allerbeste tool voor iemand die echt aan de slag wil met de vindbaarheid van zijn of haar website.

SEO Powersuite is een totaal pakket waar Rank Tracker, Link Assistant, SEO Spyglass en Website Auditor binnen vallen. Ieder programma heeft zo zijn eigen specificaties en expertise, allen samen bieden ze hét pakket dat je nodig hebt voor SEO.

In dit artikel vertellen we je alles over het pakket en onze eigen mening. 
Van Dongen Online
Van Dongen Online
vandongen-online.nl
Add a comment...

Post has attachment
Webdesign specialisten in Nijmegen

Wij, van Van Dongen Online, zijn echte experts op het gebied van webdesign in Nijmegen en de regio. We helpen je met het realiseren van de allermooiste, snelste en meest Google-vriendelijke websites. Deze websites bouwen we met WordPress, een systeem waarmee het voor jou makkelijk is om jouw website in de toekomst bij te houden.

We helpen je met het opzetten van een hele strategie voor jouw website, want het opzetten van een goede website is slechts het begin. Hoe ga je bezoekers binnenhalen? Google, Facebook of toch direct met behulp van flyers? En welke acties gaan bezoekers ondernemen op jouw website zodra ze je gevonden hebben?

Een website, strategie, hoog in Google, Facebook en Google advertising, wij helpen je met het hele pakket. Dus kom eens langs om koffie te drinken! Of nodig ons uit om langs te komen in Nijmegen ;-)
Add a comment...

Post has attachment
Webdesign expert in Uden

Voor een ieder die op zoek is naar een webdesign expert in Uden, Zeeland, Volkel, Heeswijk en de regio: Van Dongen Online.

Ben je op zoek naar een webdesign specialist in Uden en de regio? Luuk van Dongen is dan de man die je zoekt. Deze webdesign expert heeft jarenlange ervaring met het bouwen van WordPress websites, Woocommerce webshops en kan je helpen met alle zaken waar jij naar zoekt. Van een custom template of plug-in tot een op maat gemaakt systeem.

Neem contact met ons op om jouw vragen te stellen. We adviseren je graag en kunnen je op termijn ook helpen met bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie, social media marketing en webshop advies.
Add a comment...

Post has attachment
Webdesign expert in Eindhoven

Ben je op zoek naar een partij die jou kan helpen met het realiseren van een nieuwe website? Een WordPress website, eenvoudig of gecompliceerd webdesign? Dan ga je naar Van Dongen Online. Wij bieden webdesign in Eindhoven en de regio, zoals Helmond, Veldhoven, Best, Oirschot, Nuenen en meer.

Eindhoven zelf staat natuurlijk bekend om de bourgondische stijl, het voetbal en Philips. Maar Eindhoven is ook een van de meest bedrijvige regio's in Europa, en dit betekend dat er ook erg veel bedrijven zijn die een internet bureau zoeken die hen kan helpen met de ondersteuning voor hun website.

Wij helpen je gericht, we denken mee in jouw doelen, maken jouw website naar jouw wensen en ons advies. En we zorgen ervoor dat je meer bezoekers en een hogere conversie behaalt. Neem gerust contact met ons op, Luuk is de webdesign expert die je kan helpen.
Add a comment...

Post has attachment
SEO expert in Nijmegen en omstreken

Je hebt een bedrijf en je verkoopt producten of levert diensten, maar je wilt eigenlijk meer bezoekers binnenhalen op jouw website. Dit kan je doen door te adverteren, via Social Media, of door ervoor te zorgen dat jij dáár bent waar mensen zelf op zoek zijn naar jou. Google. Zorg ervoor dat je hoger komt te staan in de zoekresultaten via SEO (Search Engine Optimization).

Zoekenden klikken vervolgens vanzelf op jouw links, komen op jouw website en converteren.

Wij, van Van Dongen Online, leveren SEO in Nijmegen en de regio. Denk aan Wijchen, Elst, Beuningen en meer. We helpen jou beter gevonden te worden, meer bezoekers binnen te halen en zo dus een hogere omzet te realiseren.

We komen graag bij jou langs in Nijmegen, en je bent altijd welkom bij ons in Uden. Dat is nog geen half uurtje rijden.
Add a comment...

Post has attachment
SEO specialist in Den Bosch en omstreken

Wist je dat wij ook SEO leveren aan bedrijven in Den Bosch en de regio? Zoals je waarschijnlijk weet werken wij zelf niet vanuit 's-Hertogenbosch, maar Uden. Echter is Den Bosch voor ons erg dichtbij, we komen dan ook graag in de Brabantse hoofdstad.

Den Bosch staat bekend om haar ontzettend bourgondische uitstraling en sfeer, iets waar wij (persoonlijk) ook erg van houden.

Ben jij ondernemer uit Den Bosch? Of Rosmalen, Vught of uit de regio? En ben je op zoek naar een SEO specialist die jou alles kan vertellen over betere posities in Google, meer bezoekers en een hogere omzet realiseren? Dan help ik, Siem, je graag verder.

Hieronder vind je nog een link naar onze speciale pagina over SEO in Den Bosch.
Add a comment...

Post has attachment
Wij hebben onlangs ons nieuwe kantoor geopend in het 'oude Rabobank-pand' in Uden, het adres is: Brabantplein 30, 5401GS Uden.

Dit pand is een verzamelpand van The Misfits, een geweldige groep jonge en startende ondernemers met allen een eigen droom.

Er verandert qua dienstverlening natuurlijk weinig, we leveren nu alleen net wat andere koffie ;-)

Dus, ben je op zoek naar een website, webwinkel of search engine optimization (SEO) in Uden? Kom dan gezellig even langs bij ons! De koffie staat voor je klaar.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded