Profile cover photo
Profile photo
VSŠKV - Višja strokovna šola za kozmetiko in velnes Ljubljana
About
VSŠKV - Višja strokovna šola za kozmetiko in velnes Ljubljana's posts

Post has attachment
Danes smo podelili certifikate študentkam, ki so uspešno zaključile izobraževalni program Moč kozmetične nege na lepoto in dobro počutje posameznika. Program usposabljanja je obsegal 60 ur (10 ur teorije ter 50 ur prakse), zaključil pa se je izpitom praktične narave, s katerim so udeleženke potrdile usposobljenost ter zahtevane kompetence za pridobitev certifikata.

Program je v študijeksm letu 2016/2017 uspešno zaključilo 36 udeleženk. Vsem prejemnicam iskreno čestitamo!

Vabljeni k ogledu albuma MKN 2016/2017: https://www.facebook.com/pg/VSKVsi/photos/…
Photo
Photo
16. 06. 17
2 Photos - View album

Post has attachment
V nedeljo smo zaključili še drugega od skupaj dveh tečajev klasične masaže, ki smo jih izvedli v tem študijskem letu. Študentje kozmetike so po končanem tečaju osvojili veščine, potrebne za samostojno izvajanje 60 minutne klasične masaže celega telesa, kar je bil tudi primarni cilj dvodnevnega intenzivnega tečaja.
Photo

Post has attachment
Še nekaj dni nas loči od Svetovnega dneva velensa (Global Wellness Day), ki bo 10.6.2017. Prireditve bodo potekale po celem svetu.

Tudi po Sloveniji bodo potekali številni dogodki, ki jih organizramo skupaj Višja strokovna šola za kozmetiko in velnes Ljubljana, portal velnes.si, Thermana Laško, Terme Krka, LifeClass Portorož, Histria Botanica, ŠUS Eurofitness, Terme Cerkno ter drugi izvajalci.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite! Vsi dogodki so brezplačni.

www.globalwellnessday.si

Post has attachment
Včeraj zvečer smo bili »tradicionalno rekreacijsko-družabni« :)

V soju neonskih luči smo tako uprizorili že tretji Veliki Tradicionalni After Study Bowling Turnir, ki simbolično obeležuje zaključek študijskega leta, ki se bliža.

Super vzdušje in super ekipa VSŠKV :)
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
26. 05. 17
9 Photos - View album

Post has attachment
Včeraj so se študentke 1. letnika programa Kozmetika odpravile v Rogaško Slatino, kjer so obiskale prostore Kozmetika Afrodita Slovenija in se seznanile s poslovanjem, kozmetičnimi proizvodi in storitvami te uveljavljene slovenske hiše lepote z več kot 40 letno tradicijo. Izostalo ni tudi skupinsko fotografiranje, kot se to ob takšni priložnosti spodobi :)
Photo
Photo
16. 05. 17
2 Photos - View album

Post has attachment
Po Sloveniji poteka Teden vseživljenjskega učenja 2017.

VSŠKV je koordinatorica vseslovenske TVU tematske mreže LEPOTA, ZDRAVJE, DOBRO POČUTJE,...

Vabimo vas, da izkoristite priložnost in iz nabora brezplačnih izobraževalnih dogodkov izberite kakšnega zase: www.vskv.si/tvu/index.php.
Photo

Post has attachment
Tudi pri programu Kozmetika se ukvarjamo z zdravo prehrano. Center kulinarike in turizma KULT316 je v sredo gostil naše študentke 2. letnika kozmetike.
Pri izbirnem modulu Zdrav način življenja so študentke v okviru predmeta Telesno gibanje in zdrava prehrana, med drugim preizkušale, kako je možno kreativno kombinirati različne okuse hrane, ki morda navidezno ne pašejo skupaj, dejansko pa. ... Ste že jedli "čokoladno ribo"? :) Probajte, morda vam bo všeč :)
PhotoPhotoPhotoPhoto
12. 05. 17
4 Photos - View album

Post has attachment
Včeraj smo zmagali! :) Bravo VSŠKV!
Photo

Post has attachment
Še malo in zgodil se bo mednarodni dobrodelni tek Wings For Life.

11 člansko ekIpo VSŠKV, ki se je na tek aktivno pripravljala skoraj pol leta, sestavljajo: Aleksandra, Eva, Miloš, Zinka, Laura, Urša Š, Nika, Klara, Sara, Urša P in Aleš. Na sliki je prva polovica ekipe, tekli pa bodo vsi imenovani.

Tek je namenjen zbiranju sredstev za zdravljenje poškodb hrbtenjače. VSŠKV je zbrala 300 EUR.

Globalni štart, nedelja 7. maj 2017, ob 13:00 po lokalnem času.

Pridite navijat za naše zelenčke! :)
Photo

Post has attachment
Včeraj so Študentje programa Velnes 1. letnik v sklopu predmeta Turizem in destinacijski management obiskali Slovensko turistično organizacijo, Zavod za turizem Ljubljana in Ljubljanski grad ter se seznanili z delovanjem teh organizacij.
PhotoPhotoPhotoPhoto
4. 05. 17
4 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded