Profile cover photo
Profile photo
Virtualni asistent d.o.o. - sudski tumač za njemački, engleski i ostale europske jezike
Svoje prijevode povjerite nama!
Svoje prijevode povjerite nama!
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Potreban vam je obični ili ovjereni prijevod za školovanje ili posao u inozemstvu? Naručite prijevod iz udobnosti svog doma! Pošaljite nam mail na info@virtualni-asistent.hr, ili uslikajte svoje dokumente za koje Vam treba prijevod i pošaljite ih putem Viber ili Whatsapp aplikacije na broj telefona 098/519 608
Photo

Post has attachment

Post has attachment
I ove godine nastavljamo s popustima i pogodnostima! Ako trebate prijevod diplome, svjedodžbe, potvrda, marketinških materijala ili trebate prijevod web stranice, javite nam se na info@virtualni-asistent.hr ili nas nazovite na 01/2059-447.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Prijevod je stvar povjerenja!
Sve što smo saznali tijekom izvršenja poslova, odnosno poslova koje nam je povjerio klijent, čuvamo kao poslovnu tajnu, te se obvezujemo da ćemo u pogledu tih poslova postupati s najvećom diskrecijom. Jamčimo da nećemo umnožavati ili dati na uvid bilo kojoj trećoj strani bilo kakvu dokumentaciju, programe, brošure, preslike, i slično kao i isto distribuirati.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Naručite prijevod iz udobnosti svog doma! Pošaljite nam mail na info@virtualni-asistent.hr ili fotografirajte dokumente za koje Vam treba prijevod te ih pošaljite putem aplikacija Viber ili Whatsapp na brojeve telefona 098/921 7258 ili 098/519 608. Za što bolju kvalitetu skeniranih dokumenata možete koristiti aplikacije za skeniranje pametnim telefonom, primjerice aplikaciju CamScanner. Naši projektni manageri dostavit će Vam ponudu za prijevod koju možete platiti putem internet bankarstva ili pouzećem kada Vam poštar dostavi ovjereni prijevod. Također nas možete posjetiti na adresi Varaždinska 52, Sesvete i preuzeti svoj prijevod.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
10 GODINA S VAMA
Naši iskusni prevoditelji i sudski tumači preveli su već na tisuće različitih dokumenata.
Bez obzira na to trebate li ovjereni ili neovjereni prijevod rodnog ili vjenčanog lista, potvrde o slobodnom bračnom stanju, školske potvrde, potvrde o radu, diplome, završne svjedodžbe, školske svjedodžbe, uvjerenja o prebivalištu, potvrde policije o izdanoj vozačkoj dozvoli i položenim kategorijama itd. javite nam se s povjerenjem!
Svoje dokumente možete donijeti osobno ili ih dostaviti skenirane. Naši ovlašteni sudski tumači napravit će ovjereni prijevod koji ćemo besplatno skenirati i poslati e-mailom. Svoje prijevode možete preuzeti u našem uredu, a možemo vam ih dostaviti i poštanskim putem. Javite nam se na e-mail: info@virtualni-asistent.hr, Skype: virtualni-asistent-doo, telefon: 01/2059 447.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
VJENČANJE U INOZEMSTVU
Ne dopustite da vam administracija uništi najljepši dan u životu! Prevedite svoju potvrdu o slobodnom bračnom stanju kod nas. Ne zaboravite u nadležnom matičnom uredu u mjestu boravka provjeriti je li potreban apostille na potvrdi o slobodnom bračnom stanju!
Što sve trebate napraviti?
1. Otiđite u matični ured i izvadite potvrdu o slobodnom bračnom stanju i potvrdu da će brak biti priznat u Republici Hrvatskoj,
2. donesite nam originalne dokumente, a mi ćemo napraviti ovjereni prijevod te ga uvezati s originalom Vašeg dokumenta,
3. kada preuzmete uvezani ovjereni prijevod nosite ga u nadležni općinski sud kako biste dobili apostille.
Nakon toga uživajte u pripremama vjenčanja!
Napomena: ove informacije odnose se na dokumente izdane na području grada Zagreba.
Za dodatne informacije slobodno nam se javite na info@virtualni-asistent.hr ili na 01/2059 447
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded