Profile

Cover photo
Ursula Sandner
Works at Sandner Mind Consulting
Lives in Timisoara
299 followers|64,462 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Ursula Sandner

Shared publicly  - 
2
Adrian Simo's profile photo
Add a comment...

Ursula Sandner

Shared publicly  - 
 
Duminica, 24 mai, ACT organizeaza un targ de adoptii în parcarea Centrului Regional de Afaceri, lângă Sala „Olimpia”, între orele 10 și 17. Dacă vă doriți un cățel, nu trebuie să dați pe el o mică avere. Îl puteți găsi fără bătaie de cap la acest târg de adopții.

„Te așteaptă o haită de «maidanezi» deștepți, absolvenți ai «școlii vieții», frumoși, spălați, coafați, vaccinați și, desigur, cu cip-uri la purtător. Vor veni cu toții fericiți că își vor întâlni viitorul stăpân sau viitorul salvator!”, transmit organizatorii evenimentului.
 ·  Translate
Dacă vă doriți un cățel, nu trebuie să dați pe el o mică avere. Îl puteți găsi fără bătaie de cap, la un nou târg de adopții, organizat, de această dată, de Animal Care Team, o echipă inimoasă de voluntari care încearcă să le facă o viață mai bună sutelor de animale părăsite de pe străzile Timișoarei.
5
Add a comment...

Ursula Sandner

Shared publicly  - 
 
Am extras din proiectul online de life-coaching "Scoala vietii", modulul "Relatii de cuplu", un material in care iti vorbesc, alaturi de Mirela, despre miturile legate de ideea de a face un copil, despre scenariile cu final nefericit in care cred unele femei si despre lipsa de constientizare si de responsabilitate care insoteste uneori dorinta de a avea un copil.

Cursul online de life-coaching "Scoala vietii" il poti achizitiona de aici http://www.ursula-sandner.com/scoala-vietii-online/
 ·  Translate
6
Add a comment...

Ursula Sandner

Shared publicly  - 
 
Cand iubirea de sine lipseste, toate domeniile vietii sufera: relatiile de cuplu si cele interpersonale, viata profesionala, sanatatea si aspectul fizic, etc. Nu putem sa traim o viata in care sa fim impliniti si fericiti daca nu avem o relatie pozitiva cu noi insine.

Ce putem face ca sa ne iubim mai mult pe noi insine?
Te invit sa citesti in articolul pe care l-am scris pentru tine http://www.ursula-sandner.com/iubirea-de-sine-si-cum-o-dobandesti/
 ·  Translate
15
6
Paul Barnwell's profile photoUrsula Sandner's profile photo
2 comments
 
Thank you Paul :)
Add a comment...

Ursula Sandner changed her profile photo.

Shared publicly  - 
20
Add a comment...

Ursula Sandner

Shared publicly  - 
5
Gianina Bukin's profile photoUrsula Sandner's profile photo
2 comments
 
Buna Gianina. Clipul este parte dintr-un proiect complex - Arborele Vietii, pe care il gasesti aici http://ursula-sandner.com/dezvoltarepersonala/arborele-vietii/
 ·  Translate
Add a comment...
Work
Occupation
Psihoterapeut, Life-coach, Trainer de NLP
Employment
  • Sandner Mind Consulting
    Life-coaching, trainer, 2011 - present
  • Cabinet de Psihoterapie Ursula Sandner
    Psihoterapeut, 2010 - 2015
Basic Information
Gender
Female
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Timisoara
Links
Contributor to