Profile cover photo
Profile photo
Урологичен Кабинет "Д-р Василев"
23 followers
23 followers
About
Posts

Post has attachment
Урологичен Кабинет "Д-р Василев" - Разбиране, внимание и лично отношение към проблемите на всеки наш пациент.
Най-съвременна апаратура и екип от опитни специалисти.
тел. 0898 765 649, ул. Г.С. Раковски №186, София
Add a comment...

Post has attachment
Магнитна терапия за лечение на инконтиненция на урината.
В Урологичен кабинет "Д-р Василев" успешно се ликуват пациенти с инконтинения на урината с най-съвременна система за фокусирана магнитна терапия на фирмата BTL.
Научете още за предимствата на метода!
Add a comment...

Post has attachment
Бързо и безболезнено третиране на кондиломи по пениса в "Урологичен Кабинет Д-р Василев" с най-модерен СО2-лазер.
тел. 0898765649
Научете още на:
https://urology.bg/lazerno-lechenie-na-kondilomi/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Научете най-важното за кондиломите - как изглеждат, диагностика и различните модерни и лазерни методи за лечение.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Урологичен кабинет "Д-р Василев" вече е оборудван с комбинираният апарат за ударно-вълнова терапия и високоинтензивен лазер - BTL-6000 HIL 12W + BTL-5000 Shockwave. Той е единствената система на пазара, която комбинира две изключителни технологии в една машина. С него докторът ще лекува заболявания като бактериален и хроничен простатит, еректилна дисфункция, както и болестта на Пейрони.
Д-р Василев е и първият уролог в България, който използва BTL High Intensity Laser за различни и труднолечими проблеми в урологията.

Научете още на:
https://www.urology.bg/impulsno-laserna-terapiq-prostatit-erekciq/
Add a comment...

Post has attachment
Кръв в урината - Какво да правя?

Наличието на кръв в урината, наричано по медицински хематурия, не е нормално състояние и може да бъде симптом на сериозна болест и препоръчваме задължително уточняване и преглед при уролог.
Научете още за кръвта в урината:
https://www.urology.bg/kruv-v-urinata-kakvo-da-pravia/
Add a comment...

Post has attachment
Високо-технологично и лазерно лечение на хроничен простатит и проблеми с ерекцията в Урологичен кабинет "Д-р Василев"
Научете още на:
https://www.urology.bg/impulsno-laserna-terapiq-prostatit-erekciq/
Add a comment...

Post has attachment
CO2-лазерна френулотомия – нов стандарт в лечението на късо гемче!

Късото гемче, наричано по медицински къс френулум (или frenulum breve) е проблем, който засяга голяма част от мъжете. Много често те дори не подозират за него и изпитват болки и дискомфорт по време на полов акт, а понякога дори то може да се скъса и да доведе до силно кървене.
Лечението на този проблем е прерязването на гемчето - т.нар. френулотомия, което може да стане по различни начини - класически със скалпел или по-новите модерни лазерни и безкръвни методи.
До скоро в научната литература не се откриваха категорични доказателства кой е най-добрия метод. В тази връзка в Урологичния кабинет Д-р Василев направихме клинично проследяване на 120 мъже с къс френулум и сравнихме ефекта между класическото лчение със скалпел и шевове и CO2-лазерната френулотомия. Резултатите се оказаха категорични и СО2-лазерната техника превъзхожда класическата по всички показатели:
- безкръвно и без шевове
- упойка под формата на кремче, вместо убождане с игли
- продължителност на процедурата - 5 мин, след което пациентите могат да се върнат веднага на работа (буквално манипулацията може да се направи в обедната почивка), вместо приемане и лежане в болница.
- лирса на болка след процедурата
- много по-бързо възстановяване и зарастване за 12-14 дни, вместо 25 дни.
- обличен резултат, без белег
Въз основа на получените резултати можем категорично да кажем, че CO2-лазерната френулотомия е новият стандарт в лечението на късото гемче.
Add a comment...

Post has attachment
Ехография от последно поколение

“За нас е важно да предлагаме на нашите пациенти възможно най-съвременните практики за преглед, лечение и консултация и затова се стремим апаратурата в кабинета да е последно поколение и от най-реномираните световни марки”, обяснява д-р Василев. От този месец той и екипът му вече извършват всички ехографски изследвания в кабинета с най-новия апарат на един от лидерите в медицинската апаратура Mindray. Както в много други области, така и в урологията, ехографското изследване е неизменна част от първичния преглед за определяне състоянието на пациента, затова и апаратурата с която се прави е от изключително значение.
С високотехнологичния Mindray DC-40 пациентите на Урологичен кабинет “Д-р Василев” ще получават възможно най-пълната и прецизна образна диагностика с най-високо качество на образа. 3D/4D режимът на работа на новия ехограф е с възможно най-висока резолюция на изображението, което ще помогне на специалистите уролози в кабинета да диагностицират с още по-голяма точност състояния като увеличена простата, камъни в бъбреците и проблеми с пикочния мехур.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded