Profile cover photo
Profile photo
unicum
5 followers -
marketing / communicatie / branding / print / web / video / expo / interieur / social-media / pr / events
marketing / communicatie / branding / print / web / video / expo / interieur / social-media / pr / events

5 followers
About
Posts

Iets meer dan een jaar geleden kregen we de vraag eens mee te denken over hoe we een nieuw glutenvrij brood zouden kunnen introduceren.

Tsja, geef ons één vinger ... én het vertrouwen! 

Nu is Yam (dagelijks vers) glutenvrij brood genomineerd voor de Jaarprijs Goede Voeding 2014. We zouden het fantastisch vinden als jullie mee willen stemmen en ons te belonen met deze mooie prijs.

Oh ja, bij glutenvrij denk je natuurlijk meteen aan mensen met een allergie. Maar wist je dat veel sporters en zelfbewuste mensen juist voor glutenvrij kiezen? Probeer het zelf maar.
Add a comment...

Post has attachment
Print wordt alsmaar interactiever.

Met je mobieltje kon je natuurlijk allang drukwerk scannen om filmpjes te bekijken of bijvoorbeeld iemand door te verwijzen naar een webshop. De techniek staat voor niets want nu is het ook mogelijk een echt werkende like button in je drukwerk te verwerken of om elementen uit een pagina te laten verkleuren.

‪#‎interactiveprint‬
Add a comment...

Post has attachment
Hou je vast! Straks hoor je 'heel retro' weer mensen praten via hun smartphones.

WhatsApp heeft eigenlijk alles. Je kan berichtjes sturen, foto’s en video’s delen, groepchats aanmaken en zelfs audio versturen als een soort walkietalkie. Maar bellen, dat kan met WhatsApp niet. Athans, nog niet.

Binnenkort komt daar waarschijnlijk verandering in. De website NDTV Gadgets heeft een vermelding van de functie ontdekt in een iPhone app.

#whatsapp  
Add a comment...

Post has attachment
De troonrede, saai en ingewikkeld? Het is maar hoe je 't bekijkt. Met Prezi wordt zelfs politiek leuk!

#prezi #presentatie
Add a comment...

Post has attachment
Een serieus statement tegen de oppervlakkigheid van pitches.

Gisteren presenteerde Woedend! samen met Amsterdam Ad Blog de nieuwe tool Pitcher. Pitcher is een matchmaking applicatie á la Tinder, maar dan voor bureaus en adverteerders.

De eerste subtiele knipoog zit al in het pitchbedrag dat ingevuld moet worden in de app, iets wat allerminst een vanzelfsprekendheid is in een pitch. Zo kom je nog wel een paar knipogen tegen in deze creatieve aanklacht tegen de huidige pitch-cultuur.

#wakeupmarketeers #creatie #woedend
Add a comment...

Post has attachment
Ikea flikt het opnieuw.

Een paar jaar geleden kon je via de filiaalmanager van Ikea Malmö meubels 'taggen' en vervolgens gratis ophalen. Het handige inspelen op deze (toen nieuwe) feature leverde Ikea een enorme wereldwijde publiciteit op.

Nu is het wederom Ikea die als eerste hun online catalogus weet te koppelen aan Instagram. Dit maakt de catalogus tot een zeer interactieve en deelbare waarbij volgers mee kunnen bepalen over de inhoud van het aanbod. En dat allemaal binnen een gratis (!!!) app.

Denk dus gerust wat vaker 'out-of-the-box'. Creativiteit loont!
Add a comment...

Post has attachment
De meeste bedrijven hebben nu inmiddels wel een Facebook pagina maar toch blijft het gewenste resultaat achter. Hoe is dit mogelijk?

Tsja, allereerst wordt er simpelweg vaak te weinig aandacht besteed aan Facebook, maar is ook de 'tone-of-voice' van de status-updates vaak niet aansprekend genoeg of het tijdstip van plaatsen onhandig. Ook worden nieuwe 'handigheidjes' niet benut of heb je niets te delen.

Herkenbaar?

Wil je weten hoe je bijvoorbeeld om kan gaan met berichten aan je pagina, gebruikers-ervaringen, statistieken, interesse-lijsten, vindbaarheid en nog veel meer. We geven je graag een update

#facebook #googleplus #reputatiemanagement #vindbaarheid
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De zin en onzin van mobile first-webdesign.

Tien jaar geleden stond in iedere briefing dat alle informatie binnen drie klikken bereikbaar moest zijn. Nu lijkt juist de tablet het uitgangspunt voor een goed web-ontwerp.

Ons advies is in de regel je content te laten bepalen door de tablet (en ja, dat betekent veelal minder tekst dan je gewend bent). Zorg daarnaast voor een herkenbare visuele uitstraling en je bent goed op weg.

#webdesign #mobilefirst #communicatie 
Add a comment...

Post has attachment
Het WK voetbal staat op het punt van beginnen. Om maximaal in de stemming te komen 'google-en' we non-stop naar de laatste ins en outs. Wij Nederlanders willen alles weten over Arjan Robben, maar wat willen onze concurrenten eigenlijk weten? #wk #wkvoetbal #google http://ow.ly/xUzRQ
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded